Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warius Premium MuOnline | Season 12 Part 1-2 | Legion x30 Non Donate - Launch 1st September

Groott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Friero napisał:

Hey, 

First of all, server settings looks quite interesting but one thing is really bothering me:

and then

So its Non Donate server or limited donate server? I understand that server need money to be held, I am okey with that but situation should be clear. Don't say there is no donation if there is VIP and in-game shop with seals etc. If i understand something wrong please correct me.

Kind regards

Friero

Only limited donations, so we can survive - VIP and limited x shop, meaning no brown and pink panda rings, no ruud, no chaos cards, only few exp boost items and talismans. In fact, our seals gives only an extra 20%, maximum 30% experience boost. Nevertheless, for those who used our x shop and vip services, they will be slowed down with our progressive reset system. :)

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczytałem trochę o ustawieniach serwera itp. Powiem tak: nie widzę w tym serwerze nic co mogłoby ludzi do niego przyciągnąć. Idiotyczny system resetów - 10 w tym miesiącu a następne 10 za miesiąc. I co niby ci ludzie mają robić po wbiciu 10 resków? Miesiąc przerwy? Zrozumiałbym jeszcze 10-14 dni może ale 30dni?

W tym czasie:

- Ludzie odejdą z serwa, zaczną grać gdzie indziej a o tym szybko zapomną,

- serwer sam padnie bez graczy

Druga sprawa to reklama serwera. Niby No donation itp a to kompletna bzdura. Seale, pandy itemki fo i super exp dla Vipków to niby nie donation? Trzeba być naprawdę naiwnym, żeby uwierzyć w to co pisze admin. Już wolę jak ktoś pisze najgorszą prawdę niż okłamuje potencjalnych graczy żeby zwabić co bardziej naiwnych na swój serwer.  A temu adminowi nawet nie chciało się założyć osobnego tematu na forum MPC żeby zareklamować serwer tylko używa stary post..

Opublikowano

jakie itemy fo? Tam tylko z kase dostajesz max 30% do expa, zadnych itemow nie kupisz. Idiotyczny system resów? Oldsquad z takim czyms ma 500+ graczy ktorys miesiac

Opublikowano
35 minut temu, iiyamaxl napisał:

Poczytałem trochę o ustawieniach serwera itp. Powiem tak: nie widzę w tym serwerze nic co mogłoby ludzi do niego przyciągnąć. Idiotyczny system resetów - 10 w tym miesiącu a następne 10 za miesiąc. I co niby ci ludzie mają robić po wbiciu 10 resków? Miesiąc przerwy? Zrozumiałbym jeszcze 10-14 dni może ale 30dni?

W tym czasie:

- Ludzie odejdą z serwa, zaczną grać gdzie indziej a o tym szybko zapomną,

- serwer sam padnie bez graczy

Druga sprawa to reklama serwera. Niby No donation itp a to kompletna bzdura. Seale, pandy itemki fo i super exp dla Vipków to niby nie donation? Trzeba być naprawdę naiwnym, żeby uwierzyć w to co pisze admin. Już wolę jak ktoś pisze najgorszą prawdę niż okłamuje potencjalnych graczy żeby zwabić co bardziej naiwnych na swój serwer.  A temu adminowi nawet nie chciało się założyć osobnego tematu na forum MPC żeby zareklamować serwer tylko używa stary post..

Regarding to reset limit, our seals gives from 20% to 30% of additional experience only. Furthermore, there will be no pink panda, brown panda rings in x shop. Accordingly, you won't get that huge amounts of additional experience even with full x shop equipment. And even if you reach those 10 resets in 2-3 weeks, don't forget that there's ML also, which is set to x5. And those who didn't donate for seals and pets also must catch up, accordingly everything is fair for everyone. Only impatient players will donate, and thanks to them we will survive! Even if this doesn't suit you, I don't know what can I offer. :)

Groot

Opublikowano

Konfiguracja mi się podoba, aczkolwiek jest jedno ale.

vEZlovQ.png

Opublikowano
21 minut temu, Cinu. napisał:

Konfiguracja mi się podoba, aczkolwiek jest jedno ale.

vEZlovQ.png

Offlevel feature is made exclusively for convenience, nothing more. You know, I observed other servers with tons of online, where players used this feature for free, and unfortunately these servers seemed to be quit dead to me. Imagine, everyone playing with three accounts, you will found players just farming on every single spot, is that fair? I would rather disable offlevel feature to everyone, then allowing it to everyone. Our main channel should stay active all the time, without those fake players and farmers.

Opublikowano

Ja pykam ;p

ten offlevel to jeszcze srał pies, to samo jak helpera ma się włączonego tylko z tą różnicą, że kompa ma się wyłączonego, postać i tak jest w grze i można ją killym

Opublikowano

Was chyba pojebało. Zlecenie dostaliście od kogoś żeby tutaj szkalować? xD Jakie wy tu macie przewagi vipowców? Mają większy exp o 30% i tyle, 0 itemów i innych pierdół a i tak jest bramka na rr więc nie odejdą w rankingu daleko. Nie wiem jak waszym zdaniem powinien wyglądać system mikropłatności skoro nawet exp boost wam przeszkadza.

PS. W rankingu gwiazdki przy nicku oznaczają vipa i w tej chwili w top 30 jest 2 vipów. Normalnie Grać nie można !!!!one!jeden!!!

Opublikowano
12 minut temu, gwtim napisał:

Was chyba pojebało. Zlecenie dostaliście od kogoś żeby tutaj szkalować? xD Jakie wy tu macie przewagi vipowców? Mają większy exp o 30% i tyle, 0 itemów i innych pierdół a i tak jest bramka na rr więc nie odejdą w rankingu daleko. Nie wiem jak waszym zdaniem powinien wyglądać system mikropłatności skoro nawet exp boost wam przeszkadza.

PS. W rankingu gwiazdki przy nicku oznaczają vipa i w tej chwili w top 30 jest 2 vipów. Normalnie Grać nie można !!!!one!jeden!!!

Grales tu kiedys ??? 

Ja gralem tu juz na 2 edycjach , serwer startuje  a pozniej raptowo umiera , bylo tak z Xp 50 , 100 jak i 1k .. 

Zobaczymy co powiesz za tydzien 

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Grałem na 1000x i padł przez p2w, którego tutaj nie ma na obecnym 25x. Na pewno lepiej się trzyma niż taka artemida

Opublikowano

@gwtimnie ośmieszaj się. Jeszcze niedawno byłem najbardziej skrzywdzoną osobą na tym świecie, jechałeś jak mogłeś, płakałeś, prosiłeś admina o unblock. Najlepiej będzie jak przestaniesz się wypowiadać na jakikolwiek temat. Mam nadzieję że MPC z czasem wprowadzić rangę dla takich jak Ty coś a'la "Toxic Member".

Nie jest to Twój pierwszy temat gdzie rżniesz głupa i robisz z siebie idiotę. 

Jak przeglądam posty takie jak Twój to się MU odechciewa, szkoda że Cię nie było na bramce w Manchesterze.

Opublikowano
23 minuty temu, DGSilvero napisał:

@gwtimnie ośmieszaj się. Jeszcze niedawno byłem najbardziej skrzywdzoną osobą na tym świecie, jechałeś jak mogłeś, płakałeś, prosiłeś admina o unblock. Najlepiej będzie jak przestaniesz się wypowiadać na jakikolwiek temat. Mam nadzieję że MPC z czasem wprowadzić rangę dla takich jak Ty coś a'la "Toxic Member".

Nie jest to Twój pierwszy temat gdzie rżniesz głupa i robisz z siebie idiotę. 

Jak przeglądam posty takie jak Twój to się MU odechciewa, szkoda że Cię nie było na bramce w Manchesterze.

Przecież napisałem, że było p2w na 1000x, czytać nie umiesz? 

Na jakiej bramce? Trenuję tylko Buffona ale nie gram.

Opublikowano
4 godziny temu, gwtim napisał:

Przecież napisałem, że było p2w na 1000x, czytać nie umiesz? 

Na jakiej bramce? Trenuję tylko Buffona ale nie gram.

Zobaczymy co powiesz za 2tyg :) Pewnie juz bedziesz innego serverfa szukal :)

gif.gif

Opublikowano
3 godziny temu, mattgoodbye napisał:

Zobaczymy co powiesz za 2tyg :) Pewnie juz bedziesz innego serverfa szukal :)

Miesiąc nie grałem więc mi różnicy nie robi jeśli ten padnie. 90% serwerów pada po miesiącu, polskie po tygodniu :)

Opublikowano
Dnia 26.05.2017 o 18:49, gwtim napisał:

Miesiąc nie grałem więc mi różnicy nie robi jeśli ten padnie. 90% serwerów pada po miesiącu, polskie po tygodniu :)

Towarzyszu! Przeleć swoje posty o wytłumacz mi skąd Twa opinia płynęła. Wróciłem tu - na MPC w celu wyeliminowania takich stworów jak Ty.

Miesiąc nie grasz a przez ostatnie 2-3 tygodnie zdążyłeś już nieźle namieszać w tytułach które mają szanse - podobnie jak Warius.

@Groottdont be mad, i just want to say that @gwtimand other Polish toxic players are such a dangerous threat that they can destroy any community without any problem. Parasites such as them lead to the fact that our good old muonline disappears.

Do not bother with such comments. Such comments are part of our beloved community
Im glad that server like yours is gives young players the chance to meet the real - our era best - MMORPG which is MU Online.

Opublikowano

Dear mpcforum community,

Asteria reaches a new population record of 350 players online!

Here's the list of the unique services we provide on our server:

Free beginner's starting bonus
Achievement system
Castle building system
VIP features
Valor (currency)

x25 'Asteria' - dedicated low rate server, focused specially for true mu online lovers. This server is about... complete lack of donate items! Yes, you did not misunderstand, any item earned on this server is achieved through the gameplay only. Your success here depends on your patience to achieve goals and the ability to cooperate with your teammates. The more you play with it, the harder it gets.

x1000 'Genesis' - ambitious high rate server, focused specially for the PvP type players. Character levelling won't take you much time here, accordingly in GvG events (Acheron Protector, Arca War, Castle Siege, Illusion Temple) you should expect a great competition. Your success here depends on your gear, your teammates and the ability to fight well.

Choose one to your taste. ;)

Opublikowano
11 godzin temu, DGSilvero napisał:

Towarzyszu! Przeleć swoje posty o wytłumacz mi skąd Twa opinia płynęła. Wróciłem tu - na MPC w celu wyeliminowania takich stworów jak Ty.

Miesiąc nie grasz a przez ostatnie 2-3 tygodnie zdążyłeś już nieźle namieszać w tytułach które mają szanse - podobnie jak Warius.

@Groottdont be mad, i just want to say that @gwtimand other Polish toxic players are such a dangerous threat that they can destroy any community without any problem. Parasites such as them lead to the fact that our good old muonline disappears.

Do not bother with such comments. Such comments are part of our beloved community
Im glad that server like yours is gives young players the chance to meet the real - our era best - MMORPG which is MU Online.

Ty serio masz problemy z czytaniem. Bronie serwer pisząc, że nie ma już p2w a Ty liżesz dupę adminowi, że jakiś pasożyt ze mnie ^^

Lecz się kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...