Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]AAE/SV/ITP

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy z nas wie co to jest sony vegas/aae moją sugestią jest dodanie takiego "dzialu" czy coś.

mpc już nie jest poświecone czitom a community, to może warto byłoby dać temu działu szanse.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak dla mnie fajny pomysł. Jestem za.

...

Opublikowano

Jest dział Elektronika - Oprogramowanie, ale brakuje mi takiego działu jak stare Dobre programy, bo tam to jest pomieszane z systemami, serwerami. Poszedłbym bardziej w stronę specjalnego działu dla ogółu dobrych programów.

Opublikowano

W Komputerach jest mało tematów dotyczących tych kwestii, jestem na nie.

Moze dlatego ze nie ma odpowiedniego dzialu na to, wiec rezygnuja z zakladania tematu? W moim przypadku wystarczylo przeczytac "Tutaj znajdziesz pomoc w tematach związanych z oprogramowaniem. Pomożemy Ci w usuwaniu szkodników, zarządzaniu serwerami i innych, dotyczących software problemach!" 

To po co ktos ma tam zakladac temat o obrobce video? skoro to nie jest jakis szkodnik, ten dzial bardziej pasuje pod 

zaraz moment co?

W komputerach jest malo tematow? jakich kruwa komputerach?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jest to dział o oprogramowaniu, użytkownicy zakładają tam tematy także o wideo, różnych programach, problemach z ich użytkowaniem, więc wiedzą, że tam można zakładać tematy dotyczące takich spraw. Komputery= dział Elektronika

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...