Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Programistą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy sie naprawde dalej z nim kłócicie o cokolwiek? Nie szkoda wam klawiatur?

@topic
polecałbym Ci usunąć ten temat, założyć nowy i zgłaszać każdy spam tego kolegi.
Jeśli będzie Ci potrzeba moge zaoferować jakiś ładny wygląd graficzny prezentacji.
@topic2

Polecam tego pana, słyszałem o nim od paru osób i nie było tam żadnego negatywnego słowa

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy sie naprawde dalej z nim kłócicie o cokolwiek? Nie szkoda wam klawiatur?

@topic

polecałbym Ci usunąć ten temat, założyć nowy i zgłaszać każdy spam tego kolegi.

Jeśli będzie Ci potrzeba moge zaoferować jakiś ładny wygląd graficzny prezentacji.

@topic2

Polecam tego pana, słyszałem o nim od paru osób i nie było tam żadnego negatywnego słowa

Dzięki, Nie wiem czy oni ale ja mam taką potrzebe wkurw*iania hamera, to jest coś, bez czego oszaleje jak nie zrobie :)

Nie będe usuwał tematu, wyj*bane mam w to co on pisze, bo bredzi :)

Hamerze nie udzielaj sie już. Wpisz w google "Psychiatra (NazwaTwojegoMiasta" i udaj sie tam, moim zdaniem nikt ci juz nie pomoze, ale warto probowac :)

Zycze Ci powodzenia w dalszej drodze osiągania tego do czego dążysz, chociaz nie wychodzi, ale staraj sie dziecinkooo :*

Opublikowano

Majstra znam tylko z słyszenia, kodu nie mogę ocenić bo nie widziałem, ale słyszałem opinie o nim, także mogę jak najbardziej polecić.

Co do Hammera - Polecam ci założyć nowe konto,bo pod tym nickiem i na tym forum jesteś już totalnie skończony, nie należy zwracać na niego uwagi bo 98% opini o hamerze są negatywne, także jego zdania w ogóle nie powinno się brać pod uwagę.

Opublikowano

@ZiomeczekTVG szkoda, że 100% moich klientów jest zadowolonych, a te negatywne opinie są od oszustów albo ludzi, którzy są nieudacznikami. :)

Dziecinko moja droga, wypierdzielaj z mojego postu, idz sobie wioche robić u siebie. Twoja opinia mnie nie interesuje, a nieudacznikiem jesteś ty...

Nie rozumiem cie, kazdy (Dosłownie) Cie ciśnie na tym forum, zrób wszystkim prezent na "jakieś święta" i usuń konto...

Szkoda słów mi już na Ciebie, następne twoje posty bez sensu będą zgłaszane.. No chyba że coś mądrego pierwszy raz na tym forum napiszesz, wtedy komentuj śmiało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIE POLECAM, współpracownik pana Majstra, #Hubix oszukał mnie w taki sposób że po zakupie ich pluginów, które były na licencji została usunięta licencja zaraz po stracie, miałem włamanie od nich na serwerze. Graczy przekierowali na swój serwer. Stanowczo odradzam.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano
1 godzinę temu, .ılı Faster ılı napisał:

NIE POLECAM, współpracownik pana Majstra, #Hubix oszukał mnie w taki sposób że po zakupie ich pluginów, które były na licencji została usunięta licencja zaraz po stracie, miałem włamanie od nich na serwerze. Graczy przekierowali na swój serwer. Stanowczo odradzam.

Jeżeli dodajesz taki post powinieneś poprzeć to dowodami, teraz to nie ma żadnego znaczenia.

Opublikowano
21 godzin temu, .ılı Faster ılı napisał:

A czego się spodziewać po kimś, kto ma IQ niższe niż małpa? Tyle wystarcza do wklejania kodu z nieswoich pluginów, sprzedawania tego i wyzywania ludzi. xD Nic dziwnego, będziecie dalej oszukiwani przez grupkę tych ludzi, których wcześniej wymieniłem.\

"Nie wiem czy oni ale ja mam taką potrzebe wkurw*iania hamera, to jest coś, bez czego oszaleje jak nie zrobie" xD

4L0M4l0.png

Opublikowano
Dnia 24.05.2017 o 15:31, .ılı Faster ılı napisał:

XDDDD

1. TheMajster nie ma swojego serwera

2. Skąd pewność ze to przez te pluginy? xD

3. Dowody :3

Hamcio nie wyrywaj się tak może co? :D Bo sam placzesz ze ludzie bez dowodów na cb pisze a co robisz teraz? xD Hipokryzja level młot

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Dorzucę 5 groszy od siebie:

Dnia 21.03.2017 o 13:57, TheMajster napisał:

* Napisanie/Przerobienie/Optymalizacja pluginu .

Napisanie/optymalizacja? hahahaahha suchary to dobre piszesz :P 

Pisanie aplikacji w java

Jak można pisać aplikacje nie znając podstaw, wiesz chociaż co to javafx/swing? No tak... nie.

Niską cenę

Niską cenę za pod*ierdolony kod z milionowej przeróbki jakiegoś pluginu :1310_thumbsup_tone1:

Kontynuując moją wypowiedź na temat tego osobnika:
Ta osoba nie ma do zaaoferowania nic innego jak kolejną dawkę KRADZIONEGO kodu z innych pluginów,
doświadczenie? Tjaaa teraz się powypierasz że to i tam to, to nie tak jak myśle... ch*ja prawda,
nie potrafisz sobie poradzić z crackiem jakieś kolejnej przeróbki core: PROSZE DAJ, ODBEZPIECZ, USUŃ LICENCJE...
Nie komentuje tego nawet, do tego dodam że osobnik jest na tyle bezczelny, że podczas zwykłego pisania czegos
jest w stanie screenować wasz kod a później na żywca go przepisać, a jak by było mało to się spyta czemu mu to nie działa...
Haaa teraz wejdźmy w śmieszna część, A raczej porażkę, pisanie obiektowe? Haaaaa tylko gotowce bez cfg...

Tak więc stanowczo nie polecam, nie trać nawet czasu na wypieranie się.

//edit
btw odniosę się do waszego kółka wspólnej adoracji, kogo wołasz do tematu jak ludzie mówią prawdę? 
Po co, dlaczego? Wiesz co, po prostu wystraczyło się nauczyć podstaw i się rozwijać a nie cały czas kopiować....
Hubixy, eripsony, majstry... wszyscy robią to samo, Ctrl + C, Ctrl + V
Jedyne co mnie dziwi to pozytywna postawa @mikigal wobec ciebie... cóż.
Z tego kółka lizania du*y jedynie @Oldis się rozwija, chłopak tez kopiował ale powoli wychodzi na swoje.

Opublikowano
3 minuty temu, #Xierip napisał:

Jak można pisać aplikacje nie znając podstaw, wiesz chociaż co to javafx/swing? No tak... nie.

Niską cenę za pod*ierdolony kod z milionowej przeróbki jakiegoś pluginu :1310_thumbsup_tone1:

Ta osoba nie ma do zaaoferowania nic innego jak kolejną dawkę KRADZIONEGO kodu z innych pluginów,
doświadczenie? Tjaaa teraz się powypierasz że to i tam to, to nie tak jak myśle... ch*ja prawda,
nie potrafisz sobie poradzić z crackiem jakieś kolejnej przeróbki core: PROSZE DAJ, ODBEZPIECZ, USUŃ LICENCJE...
Nie komentuje tego nawet, do tego dodam że osobnik jest na tyle bezczelny, że podczas zwykłego pisania czegos
jest w stanie screenować wasz kod a później na żywca go przepisać, a jak by było mało to się spyta czemu mu to nie działa...
Haaa teraz wejdźmy w śmieszna część, A raczej porażkę, pisanie obiektowe? Haaaaa tylko gotowce bez cfg...

1. Czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi?

Podpierdalanie kodu - jakieś dowody? A ja napiszę, że Ty kopiujesz. I co wtedy? Bez dowodów wypisanie takich rzeczy nie ma sensu :)

"nie potrafisz sobie poradzić z crackiem jakieś kolejnej przeróbki core: PROSZE DAJ, ODBEZPIECZ, USUŃ LICENCJE..." - znowu nie rozumiem. Jestem głupi, czy to zdanie nie ma sensu? xD

sygnatura_mpc.png

Opublikowano
Przed chwilą, mikigal napisał:

1. Czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi?

Podpierdalanie kodu - jakieś dowody? A ja napiszę, że Ty kopiujesz. I co wtedy? Bez dowodów wypisanie takich rzeczy nie ma sensu :)

"nie potrafisz sobie poradzić z crackiem jakieś kolejnej przeróbki core: PROSZE DAJ, ODBEZPIECZ, USUŃ LICENCJE..." - znowu nie rozumiem. Jestem głupi, czy to zdanie nie ma sensu? xD

Prosze bardzo :)

18762342_624287204432988_10724739_n.png

Opublikowano
Przed chwilą, #Xierip napisał:

Co wynika z tego SS?

Kto to "koxlifeg" i "..."

Wiesz, ja też mogę z kolegą coś napisać i ss dać...

sygnatura_mpc.png

Opublikowano
9 minut temu, mikigal napisał:

Co wynika z tego SS?

Kto to "koxlifeg" i "..."

Wiesz, ja też mogę z kolegą coś napisać i ss dać...

Ujme to tylko tak: nie mam zamiaru tracić czasu na jakąś gównoburze, chciałeś coś, proszę. (to ss z skype na linuxie, dlatego sporo się różni od normalnego, "..." to kolejna linijka tekstu)

Opublikowano
18 minut temu, #Xierip napisał:

Ujme to tylko tak: nie mam zamiaru tracić czasu na jakąś gównoburze, chciałeś coś, proszę. (to ss z skype na linuxie, dlatego sporo się różni od normalnego, "..." to kolejna linijka tekstu)

Wszystko spoko, dałeś SS'a z którego nic nie wynika. Nie rozumiem skąd biorą się takie ameby które piszą coś takiego bez konkretnych dowodów, taką rozmowę można ustawić w minutę i masz "dowód" aby oskarżyć każdą osobę. A odbiegając od tematu nie wiem czy jesteś "technikiem/programistą" na jakimś streetcrafcie, jeżeli tak to polecam douczyć się troszkę, bo stawianie serwera na essentialsach to nie jest dobry wybór Panie Programisto.

Opublikowano
Przed chwilą, GTVS napisał:

Wszystko spoko, dałeś SS'a z którego nic nie wynika. Nie rozumiem skąd biorą się takie ameby które piszą coś takiego bez konkretnych dowodów, taką rozmowę można ustawić w minutę i masz "dowód" aby oskarżyć każdą osobę. A odbiegając od tematu nie wiem czy jesteś "technikiem/programistą" na jakimś streetcrafcie, jeżeli tak to polecam douczyć się troszkę, bo stawianie serwera na essentialsach to nie jest dobry wybór Panie Programisto.

Panie kolego przypominam że na streetcrafcie działał majster/mcmagik z buk*it.pl

Opublikowano
Przed chwilą, #Xierip napisał:

Panie kolego przypominam że na streetcrafcie działał majster/mcmagik z buk*it.pl

Nie wiem kto tam był, jest, będzie. Co nie zmienia faktu, że takie dowody mogę zrobić w minutę.

Opublikowano
Przed chwilą, GTVS napisał:

Nie wiem kto tam był, jest, będzie. Co nie zmienia faktu, że takie dowody mogę zrobić w minutę.

To sobie rób, mam to w głębokim poważaniu :)
Żegnam.

Opublikowano
Dnia 24.05.2017 o 15:31, .ılı Faster ılı napisał:

Współpracownik ? Ja mu tylko pomagam jak czegoś nie potrafi, nie wnikam w to co sprzedaje i komu.

9 godzin temu, #Xierip napisał:

//edit
btw odniosę się do waszego kółka wspólnej adoracji, kogo wołasz do tematu jak ludzie mówią prawdę? 
Po co, dlaczego? Wiesz co, po prostu wystraczyło się nauczyć podstaw i się rozwijać a nie cały czas kopiować....
Hubixy, eripsony, majstry... wszyscy robią to samo, Ctrl + C, Ctrl + V
Jedyne co mnie dziwi to pozytywna postawa @mikigal wobec ciebie... cóż.
Z tego kółka lizania du*y jedynie @Oldis się rozwija, chłopak tez kopiował ale powoli wychodzi na swoje.

Hahahah, pisze to osoba, która za 2 pluginy (gildie i toolsy) + bugóww od chu*a od serwera enderchest wzięła 1200 zł.. 

Albo te twoje Dark(Core, Guild itd.) gdzie to sklejka myhardów i xcr, a zawsze sie wypierałeś, że to nie twoje :)

9 godzin temu, #Xierip napisał:

Hahahha, co to za dowód ? Ja nie jestem (właścicielem streetcrafta / Osobą która pisała plg streetcrafta) :)

Domyślam sie pewnie, że ten post z tego powodu, że wyraziłem opinie o tych twoich Gów*oPandorach.

Opublikowano

Co do mojej pozytywnej postawy.

Współpracuję z Majstrem i (jak na razie) nie mam mu nic do zarzucenia.

Nie widzę tutaj lizania dupy, mówię jak jest i tyle...

sygnatura_mpc.png

Gość dominik148
Opublikowano

Znalazłem chwile czasu i ten temat, a wiec tak jak @#Xieripnapisał @up.

@TheMajsterjedynie co chyba umie to kopiowanie kodu z innych projektów (Nawet z tym ma problem)

Cytat

Podpierdalanie kodu - jakieś dowody? A ja napiszę, że Ty kopiujesz. I co wtedy? Bez dowodów wypisanie takich rzeczy nie ma sensu 

:)

Proszę bardzo:

Dziwią mnie trochę te opinie: "Pluginy nie obciążają serwera, dobry kod.", "jego pluginy posiadają przejrzysty i optymalny kod, zna się na rzeczy", "Mogę polecić ze względu na jedną rzecz - uczciwość wobec klientów i zawsze oddane działające pliki." 

Większość "jego" pluginów to podpi*rdolony kod z KGuild.

Jeśli szukacie programisty to odradzam @TheMajster'a. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...