Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] LVL UP (KVM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio korzystam właśnie z tej usługi. Jestem zadowolony. Na tym kvm stoi server TeamSpeak 3 i sinus bot. Na ts'ie około 40-50 osób nie ma żadnych problemów. Polecam

Opublikowano

Nie polecam od najgorszego płatnego bootera leci i to nie tak że są pakiety cały serwer pada + do tego nie działa panel ze strony podczas ataku. Pod boty może spoko, pod serwer publiczny nie polecam

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nie polecam od najgorszego płatnego bootera leci i to nie tak że są pakiety cały serwer pada + do tego nie działa panel ze strony podczas ataku. Pod boty może spoko, pod serwer publiczny nie polecam

Nie wiem czy dobrze przeczytałeś, chodzi tu o ofertę KVM.

Kolega posiadał KVM na net-speak'u i gdy 2 osoby ddosowaly mu serwer (nie, nie darmowki tylko platne - wiadomo było kto to i z jakiego ts'a) to mial ~15 pakietów, więc chciałem poznać opinię na temat LVL UP'a.

Opublikowano

@Kalambur99 w tym rzecz że ja piszę o kvm lvl up, miałem i miały być dobre poleciał od jednego ogarniętego ataku.

Dedishop pewnie byłby spoko gdyby nie fakt że jak przejdzie ddos blokują cały serwer dlatego odradzam.

Polece ci hosteam, openvz mam najniższą ofertę bo szybko kupowałem ale anty ddos taki sam na każdej ofercie i jak przejdzie większy ddos są tylko pakiety, od czasu do czasu dropnie tylko słabe nety. ale bez problemu można zlokalizować ddosera i jeśli walił z vps'a to jeden ticket i go nie ma. + do hosteama i blokuje adres

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Specjalista
Opublikowano

Hostem OpenVZ ma na pewno słabszą ochronę  niż LVL UP KVM  :((

I tutaj się właśnie mylisz :) Ochorna jest taka sama jak dla oferty KVM Hosteam. Czyli po prostu lepsza, zmienia się tylko wirtualizacja.

Opublikowano

Hostem OpenVZ ma na pewno słabszą ochronę niż LVL UP KVM :((

Debil.

Lvlup = SYS GAME = średnia ochrona.

Hosteam = własne dedyki + firewall hardware (Juniper SRX) = bardzo dobra ochrona.

Opublikowano

Tak jak inni koledzy wyżej serwery mają naprawdę bardzo dobre, ale support no nie bardzo. I tez jak serwer będzie przeciąży zostanie zablokowany to zawsze mnie denerwowało.

Opublikowano

Ogólnie ochrona KVM GamePro jest dobra, jeżeli atak nie jest wykonywany przez osoby na tym się znające. Z pierwszego lepszego botneta wbije może 5 pakietów, ale po chwili uruchomią się filtry i będzie po problemie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie posiadają ochrony OVH GAME lecz SYS GAME(@up proszę nie wprowadzać w błąd). Z atakami radzą sobie średnio lecz spokojnie pod ts3 wystarczy.

Mówi mi to osoba.. Która nie ma styczności z tym hostingiem, brawo!

Btw. Z lvlup korzystam od 6 miesięcy i ani razu jeszcze mnie nie zawiedli.

Więc, skończ gadać głupoty.

Następnym razem proponuje usłyszeć opinie od klientów, którzy korzystają z tego hostingu.. A nie osób, które nie mieli styczności z hostingiem.

Co do tematu. Polecam jak najbardziej i zachęcam do przeczytania opinii od klientów lvlup.pro:

https://forum.lvlup.pro/t/moja-opinia-o-hostingu/2105/7
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za opinię :)

@#Gremsonkowy#

Jedynym debilem w tym temacie jesteś ty ;)

Pozdrawiam

Właśnie udowadniasz jaki poziom reprezentujesz swoją osobą.

@up

Wielki spec widzę od wszystkiego sie znalazł, z kąd ty niby możesz wiedzieć gdzie ja serwery kupione miałem? I jakie głupoty to ze lvlup.pro to SYS GAME to głupota jprd na jakie psy schodzi to forum.

Opublikowano

@#Gremsonkowy#

Pozdrawiam

@up

Wielki spec widzę od wszystkiego sie znalazł, z kąd ty niby możesz wiedzieć gdzie ja serwery kupione miałem? I jakie głupoty to ze lvlup.pro to SYS GAME to głupota jprd na jakie psy schodzi to forum.

Po pierwsze to nie z kad tylko skąd..

Po drugie było można wywnioskować po twojej wypowiedzi, że nie miałeś styczności z tym hostingiem a się wypowiadasz..

Fakt, forum schodzi na psy.. Gdy taki Gremsonkowy próbuje zabłysnąć jak gwiazda i próbuje się dowartościować.. Szkoda, że w taki sposób..

Nie będę zaśmiecać tematu, odpuszczam dyskusje z tym ulungiem.

Co do samego tematu: 3x Polecam i zachęcam.

Opublikowano

@Lukass Nigdy pewnie ataku na serwer nie miałeś to masz wywalone, ale od jednego strzału serwer leci wraz z panelem. Strona się nie wczytuję panelu podczas ataku i nie można nic zrobić nie mówiąc o serwerze który nawet nie ma pakietów odrazu connection lost

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć, że mój serwer nigdy nie miał ataku?

Właśnie tutaj potwierdzasz moje słowa :)

Ataki są, ale mało odczuwalne. To pokazuje jak jest hosting lvlup.pro zabezpieczony + dodatkowe zabezpieczenia na moim KVM.

Opublikowano

@#Gremsonkowy#

Pozdrawiam

@up

Nie wiem czy umiesz czytać czy też nie, ale może ci coś przytoczę..

Debil.

Lvlup = SYS GAME = średnia ochrona.

Hosteam = własne dedyki + firewall hardware (Juniper SRX) = bardzo dobra ochrona. 

Kto tu kogo pierwszy nazwał "Debilem"?

Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...