Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] LVL UP (KVM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tyle. Jeśli chcesz dostać opinie na temat tego hostingu to nie szukaj tutaj, bo tak zwane "Przysłowiowe Cebule" się czasami trafią i ci dadzą błędną odpowiedź bądź opinie negatywną/pozytywną, a tak naprawdę nigdy z tego hostingu nie skorzystał:)

Zajrzyj na ich stronę, tam masz forum i poczytaj opinie.

A co do opinii, to polecam KVM. Sam z niego aktualnie korzystam, sprawuje się dobrze, nie ścina, brak utraty pakietów i stały ping serwera.

przy najtańszej ofercie KVM serwer jest w stanie uciągnąć ok. 150/180 osób więc polecam ci go. A co do Anty DDoS'a, jest dobry i nie dobry, nie ma nic idealnego więc wszystko jest możliwe do wycięcia. Ale jeśli dobrze wszystko zabezpieczysz to serwer tak szybko nie poleci, włączają się wszelkie filtry i zaraz ping  i pakiety znikają.

Jedynym minusem jest Support który odpisuje bardzo długo :) Ale to nie problem jeśli masz swoich techników.

Hosting: 9,5/10

Support 5/10

Polecam :D

Opublikowano

Powiem tyle. Jeśli chcesz dostać opinie na temat tego hostingu to nie szukaj tutaj, bo tak zwane "Przysłowiowe Cebule" się czasami trafią i ci dadzą błędną odpowiedź bądź opinie negatywną/pozytywną, a tak naprawdę nigdy z tego hostingu nie skorzystał:)

A co do opinii, to polecam KVM. Sam z niego aktualnie korzystam, sprawuje się dobrze, nie ścina, brak utraty pakietów i stały ping serwera.

przy najtańszej ofercie KVM serwer jest w stanie uciągnąć ok. 150/180 osób więc polecam ci go. A co do Anty DDoS'a, jest dobry i nie dobry, nie ma nic idealnego więc wszystko jest możliwe do wycięcia. Ale jeśli dobrze wszystko zabezpieczysz to serwer tak szybko nie poleci, włączają się wszelkie filtry i zaraz ping  i pakiety znikają.

Jedynym minusem jest Support który odpisuje bardzo długo :) Ale to nie problem jeśli masz swoich techników.

Support 5/10

Odpisuja w ciągu 48h..

Jedna osoba SystemZ pracuje nad hostingiem oraz supportem..

Na innych hostingach są po nawet 10 pracowników, którzy siedzą po 8h i odpisuja. A tu jedna osoba to wszystko robi.

Jeszcze nie zdążyło mi się, żebym długo czekał na odp - zazwyczaj do 24h otrzymuje odpowiedź.

Co do tej opinii, to tu masz racje i najlepiej nie słuchać się takich ludzi jak Gremsonkowy.

Osobiście polecam i zachęcam do korzystania z hostingu.

Opublikowano

Powiem tyle. Jeśli chcesz dostać opinie na temat tego hostingu to nie szukaj tutaj, bo tak zwane "Przysłowiowe Cebule" się czasami trafią i ci dadzą błędną odpowiedź bądź opinie negatywną/pozytywną, a tak naprawdę nigdy z tego hostingu nie skorzystał :)

Support 5/10

Odpisuja w ciągu 48h..

Jedna osoba SystemZ pracuje nad hostingiem oraz supportem..

Na innych hostingach są po nawet 10 pracowników, którzy siedzą po 8h i odpisuja. A tu jedna osoba to wszystko robi.

Jeszcze nie zdążyło mi się, żebym długo czekał na odp - zazwyczaj do 24h otrzymuje odpowiedź.

Co do tej opinii, to tu masz racje i najlepiej nie słuchać się takich ludzi jak Gremsonkowy.

Osobiście polecam i zachęcam do korzystania z hostingu.

Support, supportem. Zależy też to od sprawy jaką masz do nich :D

Jak słuchałem opinii niektórych na temat lvlup'a to śmiać mi się chciało. Ktoś nie korzystał z ich hostingu to niech się nie wypowiada i nie wzoruje na innych opiniach i tyle.

Dziękuję za popracie Lukass :D

Opublikowano

Wiele opinii jest pisanych tylko po to, żeby sobie posty nabić, ktoś wyżej napisze że to dobry hosting to owa osoba napisze to samo.. 

Opublikowano

Wiele opinii jest pisanych tylko po to, żeby sobie posty nabić, ktoś wyżej napisze że to dobry hosting to owa osoba napisze to samo.. 

Nie wiem, ja tam wiem tylko to że posiadałem kiedyś tam serwer w mc na testy działało. Ale kvmki są chyba stabilne ( Chyba gdyż ostatnio siadł cały lvlup ). Więc chyba mogę polecić ;)

1.png

Opublikowano

Nie wiem, ja tam wiem tylko to że posiadałem kiedyś tam serwer w mc na testy działało. Ale kvmki są chyba stabilne ( Chyba gdyż ostatnio siadł cały lvlup ). Więc chyba mogę polecić ;)

KVM to cecha lvlup.pro.

KVM są ulokowane w OVH z serii KVM (Stabilne maszyny) + dodatkowe zabezpieczenia od SystemZ.

Co do niedostępności lvlup to Michał wyjaśnił to:

https://forum.lvlup.pro/t/przerwanie-polaczenia/2311/16

Żeby nie było off topic:

Polecam i zachęcam!

Opublikowano

Zależy pod co , jak pod tsa to poblokuj sobię porty , firewall skonfiguruj i powinien wytrzymywać ataki lecz nie jakieś za duże

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

DLACZEGO WARTO KUPIĆ SERWER W LVL UP?:

+ VPS Z OVH

+ kvm i openvz

+ kvm do 250 mbit a openvz do 200 mbit

+ open vz lokalizacja EU a kvm FR

+ wysokie bezpieczeństwo danych

+ serwery mc z małym pingiem

+ serwery mc do wyboru ilość ram

+ nawet szybki support  <3

+ LEGALNA FIRMA ZAREJESTROWANA W RZĄDOWYM REJESTRZE

+ Co chwile nowości 

+ dużo rabatów i innych informacji

+ wygodne forum

+ na vps możliwość sprawdzenia stanu infrastruktury

CENA:

OPENVZ JUŻ OD 19,90ZŁ

KVM PRO JUŻ OD 14,90ZŁ

MINECRAFT JUŻ OD 3,40ZŁ

WWW JUŻ OD 2,00ZŁ 

TEAMSPEAK JUŻ OD 0,63ZŁ

POPROSTU HOSTING GODNY POLECENIA  :)

#OnlyLVLUP

logopng_aannwxs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...