Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko zostanie naprawione.  Połączenia z krajów niemcy itp jak w prez są zablokowane 

Nie mogę się połączyć.

Z jakiego kraju się łączysz

Z Polski

Opublikowano

A to dobrze :> 

Jak dzisiaj ogarniecie wiele rzeczy to później lekko izi i majonezo :> 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Dodano:

- Możliwość zmiany wyglądu postaci.

@edit:

- Dodano możliwość zakupu energii misji.

@edit2:

- Dodano możliwość wygenerowania nowych misji.

Naprawiono:

- Sklep, problem występował przy kupowaniu itemków za oponki (sprawdzało nam czy mam kase, zamiast czy mamy oponki )

- Nick musi się składać z min 3 max 25 znaków alfanumerycznych

- Sprawdzany jest także poprawność emaila, ale aktywacji konta nie ma.

@edit:

- Naprawiono zmianę ustawień dźwięku.

Więcej bugfixów jutro ;)

Teraz będę głównie zajmował się misjami.

Misje z pojedynkami, zamiast tylko zwykłych czasowych, odblokowywanie stref itd. itp.

Opublikowano

Bd poprawione :D przeliczniki pisalem na szybko jeszcze na tamtym serwerze, jutro zajme sie misjami tak aby w calosci byly ukonczone

Opublikowano

A jak z oponkami ? Kończą mi sie a dopiero 120 lvl xD

Możliwe że będą darmowe 15 oponek dziennie oraz do kupienia

Według mnie 15 to za mało.

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Nie mozemy dac za duzo, poniewaz gra by sie szybko znudzila.

Z tego co pamietam to w maxgame było duuużo więcej oponek i raczej graczy nie ubywało xD
Opublikowano

Nie mozemy dac za duzo, poniewaz gra by sie szybko znudzila.

Z tego co pamietam to w maxgame było duuużo więcej oponek i raczej graczy nie ubywało xD

Nie chodzi że ubywało, chodzi oto że, ludzią szybko się nudzi gra jak mają za dużo oponek oraz z czego serwer będzie się utrzymywał nie chodzi o zarobek tylko utrzymanie maszyny oraz domeny

Opublikowano

Po 2 u nas na MaxGame, była alpha specjalnie dałem tyle grzybków, żebyście testowali, wyciskali z gry jak najwięcej.

Opublikowano

Według mnie:

* Doświadczenie z misji powinno być dużo mniej (Hard), za to z zadań nadzwyczajnych (Medium).

* Monety no własnie w tym problem. Poprawić drop monet :>

* I inne dodatki etc. :> 

* Będzie kiedyś kryjówka? :>

* Poprawcie ligę. *Edit

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Teraz będę zajmował się misjami, ogólnie to postęp prac będzie po kolei jak są zakładki w grze, co do kryjówek to na 100% nie będzie, bo to jest stary klient gry.

Opublikowano

Daj serwer przez proxy, to nawet jak będą szukać by się przyczepić, nie dojdą do tego, gdzie ten serwer jest postawiony.

Swoją drogą, 50% na oponkę za pojedynek byłoby okej.. Nawet 1 oponka za pojedynek, to i tak by kupowali.

Stań się graczem i powiedz czy grałbyś na serwerze niedopracowanym gdzie żeby grać, trzeba kupować oponki, jeszcze nie pewnie stoi.. Nie wiesz czy nie zostanie zamknięty.

Jak będzie serwer na publicznym ip serwerowni, to na pewno..

#ed. Dałeś alpha SF, daj i tutaj alphę ;)

Opublikowano

Daj serwer przez proxy, to nawet jak będą szukać by się przyczepić, nie dojdą do tego, gdzie ten serwer jest postawiony.

Swoją drogą, 50% na oponkę za pojedynek byłoby okej.. Nawet 1 oponka za pojedynek, to i tak by kupowali.

Stań się graczem i powiedz czy grałbyś na serwerze niedopracowanym gdzie żeby grać, trzeba kupować oponki, jeszcze nie pewnie stoi.. Nie wiesz czy nie zostanie zamknięty.

Jak będzie serwer na publicznym ip serwerowni, to na pewno..

#ed. Dałeś alpha SF, daj i tutaj alphę ;)

Alpha była na maxgame.net.pl :) Staramy się zabezpieczyć aby nas nie wykryli ale kochani niemcy grożą za to że są zablokowani :D 

Opublikowano

XDD masz na -xx oponki ?.

Dlaczego tego bledu nie zglosisz !?

Poprawilbym to wczoraj.

A tak btw to wcxoraj napusalen generowanie nowych stref w misjach, ale sa jeszcze drobne bledy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...