Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zxc

Kalambur99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to lecimy z minusami:

- jako gość nie mogę zobaczyć regulaminu (to jak mam go przeczytać i się do niego stosować ???!!!)

- więcej spacerów i statystyk na samej górze nie mogliście dać?

- strefa muzyczna trochę duża i tak nikogo tam nie ma

- ogólnie kanałów trochę sporo jak na ~ 50 online

- prezentacja bardzo średnia

i teraz największy hejt: Strona internetowa to jakiś randomowy szablon z neta i nawet nie zadaliście sobie tyle trudu aby pozmieniać np. współpracę i wywalić przykładowe strony ....

Nie wiem kto pisał teksty na stronie ale co oznaczają wyrażenia: P.Administracja lub A.Grafiki? Kto pisał to zdanie: "Serwer zaczyna reklamowanie u Youtuberów,forach oraz na grupach steam."

Listy administracji nie będę nawet komentować bo to boli.

A i jeszcze to zdanie: "Godziny w których nasz wydział pomocy pracuję nad odpowiadaniem" WTF?  o.O

Po pierwsze to: ja pracuję, on pracuje, po drugie wydział to może być kryminalny, po trzecie sformułowanie "pracuje nad odpowiadaniem" (tu już brak słów) ...

Opublikowano

No to lecimy z minusami:

- jako gość nie mogę zobaczyć regulaminu (to jak mam go przeczytać i się do niego stosować ???!!!)

- więcej spacerów i statystyk na samej górze nie mogliście dać?

- strefa muzyczna trochę duża i tak nikogo tam nie ma

- ogólnie kanałów trochę sporo jak na ~ 50 online

- prezentacja bardzo średnia

i teraz największy hejt: Strona internetowa to jakiś randomowy szablon z neta i nawet nie zadaliście sobie tyle trudu aby pozmieniać np. współpracę i wywalić przykładowe strony ....

Nie wiem kto pisał teksty na stronie ale co oznaczają wyrażenia: P.Administracja lub A.Grafiki? Kto pisał to zdanie: "Serwer zaczyna reklamowanie u Youtuberów,forach oraz na grupach steam."

Listy administracji nie będę nawet komentować bo to boli.

A i jeszcze to zdanie: "Godziny w których nasz wydział pomocy pracuję nad odpowiadaniem" WTF?  o.O

Po pierwsze to: ja pracuję, on pracuje, po drugie wydział to może być kryminalny, po trzecie sformułowanie "pracuje nad odpowiadaniem" (tu już brak słów) ...

Dziękujemy za opinię, oczywiście wszystkie błędy na naszym serwerze będziemy poprawiać.

Opublikowano

Wbiłem na chwilę i mogę powiedzieć, że serwer spoko. Nie mam żadnych zażaleń do ciebie mimo, że ty do mnie miałeś. Moja ocena to 8-8.5

Opublikowano

Wbiłem na chwilę i mogę powiedzieć, że serwer spoko. Nie mam żadnych zażaleń do ciebie mimo, że ty do mnie miałeś. Moja ocena to 8-8.5

Dziękujemy za opinię :)

Co do twojego tematu, to ja tylko napisałem opinię na temat SERWERA, do Ciebie nic nie miałem i nie mam ^^

Opublikowano

Na wstępie licencja serwera CRACK

DZIękuje pozdrawiam

Nie będę ukrywać, że stoimy na crack licencji, z resztą jak połowa tego działu.

Niedługo będziemy zmieniać na NPL :)

Również pozdrawiam ^^

Specjalista
Opublikowano

Na wstępie licencja serwera CRACK

DZIękuje pozdrawiam

Nie będę ukrywać, że stoimy na crack licencji, z resztą jak połowa tego działu.

Niedługo będziemy zmieniać na NPL :)

Również pozdrawiam ^^

My tutaj piractwa nie popieramy ;) Kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...