Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Questy zrobione, na razie tylko czasowe, walkami zajmę się jak skończę pojedynki między graczami.

W skrócie zrobione zostało:

- Questy

- Generowanie nowych questów

- Poprawione wspomagacze

- Kupowanie energii

- Strefy

- Lvlupowanie postaci

Teraz muszę poprawić drobną rzecz w misjach oraz zmysł bohatera. Potem wezmę się za trening

4428114909588111130967.jpeg

Opublikowano

Questy zrobione, na razie tylko czasowe, walkami zajmę się jak skończę pojedynki między graczami.

W skrócie zrobione zostało:

- Questy

- Generowanie nowych questów

- Poprawione wspomagacze

- Kupowanie energii

- Strefy

- Lvlupowanie postaci

Teraz muszę poprawić drobną rzecz w misjach oraz zmysł bohatera. Potem wezmę się za trening

4428114909588111130967.jpeg

To z*********e :D

Opublikowano

Wydaje mi się, że przez nowy silnik możecie sobie narobić problemów :D

Prośba ode mnie, nie udostępniaj przypadkiem tych plików, bo znowu będzie masa pro elo techników, którzy "właśnie skończyli pisać swoje pliki" i będą robili ludzi na kase ;)

Co do samego wykonu, wygląda to konkretnie :) Powodzenia w dalszej pracy.

Opublikowano

Mi osobiście bardzo podoba się projekt. Czekam aż wyjdą jakieś prywatne serwery :D

@GILUxDILU kiedy zakończysz dopracowywanie plików, udostępnisz je za darmo?

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Mi osobiście bardzo podoba się projekt. Czekam aż wyjdą jakieś prywatne serwery :D

@GILUxDILU kiedy zakończysz dopracowywanie plików, udostępnisz je za darmo?

Nie udostępni bo potem będzie masa problemów na niego, bo on je pisał. Więc lepiej kupić bo jak da jakiemuś idiocie to będzie je dawać za 1000zł i będzie pisać że jest pro technikiem tak jak napisał u góry @Peppe. @GILUxDILU może mi je da to stworzę jakiś porządny prywatny serwer, jeden jak global a drugi jakiś easy ;)

Opublikowano

Gilu juz moze miec problemy sprzedajac te pliki, jesli nie odprowadza podatku itd itp.

#po 2 to gdyby wypuścił pliki w świat to by mu mogli nadmuchać. to jest jego praca, jego poświęcony czas, oczywiście plików swf nie mógłby bo to jest własność playaty, ale chyba każdy trochę ogarnięty w temacie umiałby pobrać pliki swf, ba nawet nie potrzeba można "ciągnąć" je od razu z serwerów HZ'ta

Opublikowano

@Azankou z tego co ja z nim pisałem to możliwe że udostępni je publicznie za darmo. A to że jakieś dzieci się będą wkręcać i kupować to za 1000zł to mnie nie interesuje za bardzo :).

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 30.06.2017 o 12:34, myka997 napisał:

Mam nadzieje ze projekt wkrótce będzie kontynuowany

Jak tylko dokończę jeden projekt (Zostało pracy na ok. 30 dni) to wezmę się za kontynuację herozero. Pliki mam cały czas na dysku, chociaż trzeba je jeszcze trochę usprawnić aby wziąć się za pisanie kolejnych rzeczy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
25 minut temu, GILUxDILU napisał:

Głównie php. Prawdopodobnie tak

Jestem bardzo ciekawy jak to wygląda od strony technicznej, jesteś w stanie udostępnić jakieś demo?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 21:35, GILUxDILU napisał:

Jak tylko dokończę jeden projekt (Zostało pracy na ok. 30 dni) to wezmę się za kontynuację herozero. Pliki mam cały czas na dysku, chociaż trzeba je jeszcze trochę usprawnić aby wziąć się za pisanie kolejnych rzeczy

I jak tam projekt? trzymasz tempo?

Opublikowano
12 godzin temu, myka997 napisał:

I jak tam projekt? trzymasz tempo?

Od kolejnego poniedziałku/wtorku wznawiam prace nad plikami, aby to jakoś powoli szło do przodu. Muszę przepisać to co już mam i zaktualizować wszystko co potrzebne, bo podczas tego okresu wyszedł spory update, a zależy mi, aby pliki zawierały wszystkie funkcje i były napisane pod najnowszą wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...