Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackflag.pl | Darmowy | Stabilny |

Shizzer24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

g6nYXT5.jpg

Witajcie drodzy użytkownicy! Cichłbym wam zaprezentować nowy serwer głosowy który jest stworzony dla graczy. Chcemy podejść do owej sprawy profesjonalnie więc postaramy się w miarę naszych możliwości aby osoba przebywająca na naszym serwerze czuła się dobrze. Na serwerze jest 32 sloty(brak licencji) lecz w najbliższym czasie zostaną one zwiększone. Co możemy zaoferować z naszej stony?

- Niski i stały ping

- Miłą atmosferę

- Pomocną administrację która jest otwarta na wszystkie propozycje.

Darmowe kanał vip

IP: ts.blackflag.pl

Opublikowano

Za nim reklamujecie serwer ogarnijcie sloty, i bynajmniej podstawę bo ogólnie każdy ts jest prawie taki sam tylko tam się rozmawia etc. Lecz wy jesteście pod nimi, nie uważam się za jakiegoś pro lecz wy nawet podstawy nie posiadacie 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Po kolei minusy:

- strona internetowa to domyślny styl forum MyBB

- 32 sloty to jak sami chyba wiecie bardzo mało

- prezentacja nie zachęca

- zegar na 4 spacerach to chyba nie porozumienie

- wygląd kanałów da się znieść ale nie powala

i jest tego o wiele więcej.

Podsumowując, jeszcze wiele pracy przed wami.

Opublikowano

Po kolei minusy:

- strona internetowa to domyślny styl forum MyBB

- 32 sloty to jak sami chyba wiecie bardzo mało

- prezentacja nie zachęca

- zegar na 4 spacerach to chyba nie porozumienie

- wygląd kanałów da się znieść ale nie powala

i jest tego o wiele więcej.

Podsumowując, jeszcze wiele pracy przed wami.

Dzięki wielkę za opinię.

Za nim reklamujecie serwer ogarnijcie sloty, i bynajmniej podstawę bo ogólnie każdy ts jest prawie taki sam tylko tam się rozmawia etc. Lecz wy jesteście pod nimi, nie uważam się za jakiegoś pro lecz wy nawet podstawy nie posiadacie 

Mógłbyś bardziej rozwinąć "bynajmniej podstawę"

Opublikowano

Team Speak niczym nie wyróżniający się.Mało slotów jakoś dziwnie poukładane kanały ogólnie dużo do poprawy macie niestety :/

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Team Speak niczym nie wyróżniający się.Mało slotów jakoś dziwnie poukładane kanały ogólnie dużo do poprawy macie niestety :/

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Postarałem się pozmieniać owe ułożenie kanałów jak i stronę. 

P.S Dziękuję za komentarz przynajmniej wiem na czym stoję.

Opublikowano

Już kiedyś była prezentacja owego serwera w dziale. Wtedy nie powalał, i się dużo nie zmieniło.

Wchodząc na serwer widzę banner i oczy krwawią. Przynajmniej byście ogarnęli wymiary.

Ikonki to chyba ogarniała osoba ślepa albo daltonista bo wyglądają tragicznie. I może to kwestia gustu, ale mając tyle paczek ikonek nie za bardzo widze wytłumaczenie na korzystanie z 923493 styli na serwerze.

Nie chce być chamski, ale czym się wyróżniacie? Co ma spowodować że zostanę? 

Układ kanałów dziwny, Centrum Pomocy to jakiś żart. Wogóle z czym do ludu xD

Neutral, bo nie wiem czyście nigdy nie robili serwera czy co i może z czasem coś z tego wyjdzie ale dużo pracy przed wami, powodzenia.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Dziękuję za te krytyki.

Zmieniliśmy układ kanałów i dodaliśmy kilkanaście nowych rang. Myślę że teraz serwer jest bardziej przejrzysty.

Opublikowano

- Niski i stały ping // Ping zależy od internetu osoby łączącej się z serwerem i jej lokalizacji.

-- Biorąc pod uwagę to, że reklamujesz TS-a na polskim forum to przypuszczałem, że serwer znajduje się w Polsce.

-- Po wejściu na serwer zaskoczył mnie mój ping, gdyż znajduję się w Niemczech.

tsbfpl-ping.gif

-- Serwer znajduje się we Francji i stoi prawdopodobnie na VPS-ie od LVLUP.pro.

tsbfpl-lokalizacja.gif

- Miłą atmosferę // Atmosferę kreują rozmówcy, więc nie macie na nią większego wpływu.

- Pomocną administrację która jest otwarta na wszystkie propozycje.

Darmowe kanał vip // Mogłeś napisać w jaki sposób zdobyć kanał i jakie są wymagania

IP: ts.blackflag.pl

Kilka uwag ode mnie:

-  Dopłać te parę złoty i kup VPS-a położonego w Polsce.

- Napraw boty, bo żaden nie działa, nie mogłem się nawet zarejestrować.

- Popraw prezentację serwera, mało informacji.

- Nierejestrowana osoba nie ma uprawnień to subskrypcji żadnego z kanałów*.

* Jeżeli chcecie przy tym zostać to ustawicie chociaż, żeby taki nowy użytkownik miał wgląd na kanały administracji, gdyby potrzebował jakiejś pomocy.

Zmieniliśmy styl strony więc mysle, że teraz lepiej wygląda strona. // Jeżeli TO jest ta strona to radzę nad nią popracować. 

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...