Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3FAST.PL |BEZPIECZNY|DARMOWY|STABILNY

kombor99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow
Fajny serwer podoba mi się ;) Mam nadzieję że mbot nie jest crackowany. 

Idealnie ustawiony bot na poczekalni.
Admnistracja bez żadnego szału ale wypada na początku się przywitać

w moim odczuciu jest za dużo tych pustych spacerów

co do web jest nie dopracowany

http://screenshot.sh/odEjbju85jfZk

7/10

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

No to ja jak zawsze zaczynam od minusów:

- strona internetowa bardzo niedopracowana

- moim zdaniem strefy premium są zbyt duże i przy większej ilości użytkowników może to stanowić problem

- banner mi osobiście nie przypadł do gustu

- godzina na spacerze nad kanałem głównym jest zbędna

Ogólnie serwer wypada okej ale bez szału.

Opublikowano

Ciekawy serwer. Ładny układ kanałów estetyczne ikonki troszkę za głośno muzyka na poczekalni taki mały minus. Prezentacja również fajna. Polecam.

Opublikowano

Ogólnie serwer naprawdę ładnie wykonany.Podoba mi się układ kanałów.

Lecz troszkę niepokoi mnie jedna mała rzecz.Licencja non-profit. A czy posiadając tą licencję jest czasami zabronione posiadania jakich kolwiek kanałów premium rang Vip  i tym podobne?

Może się pomyliłem.Jeśli tak przepraszam najmocniej.

Pozdrawiam i życzę sukcesów! :)

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za opinie , co do NPL license to jest zabronione sprzedawanie kanałów VIP i Premium , ale u nas się za to nie płaci , jest wszystko za darmo :)

Opublikowano

Nie polecam, ze względu na wszelkie reklamy na innych serwerach oraz dziecinne zachowanie właściciela..

Dzieki za opinie :)

Opublikowano

Minusy:
- Prezentacja ukradziona od nas tak naprawdę zmieniony kolor i screeny w tle...

- Administracja reklamuje swój server na innych serverach w tym mój (Osobiście gratuluję pomysłu...)

- Nie podoba mi się układ kanałów

- Administracja nie należy do najmilszych

- Banner też jest okropny 

- Nie ma nawet IP do skopiowania

- Na stronie nie nic nie zrobiliście oprócz zmienienia jednego banneru i napisania na stronie głównej dosłownie 8 słów jaki jest wasz server

Plusy:

Nie ma :P

Ponownie gratuluje za podebranie naszej prezentacji...

Ogólnie nie polecam servera.

EDIT: Czemu na waszej stronie w stopce jest to: ,,Strona wykonana przez Damian (Dydcio) © Wszelkie prawa zastrzeżone!" z tego co pamiętam strona nie jest wykonana przez żadnego Dycia, ale mogę się mylić więc jeżeli tak nie jest to przepraszam.

Opublikowano

Minusy:

- Prezentacja ukradziona od nas tak naprawdę zmieniony kolor i screeny w tle...

- Administracja reklamuje swój server na innych serverach w tym mój (Osobiście gratuluję pomysłu...)

- Nie podoba mi się układ kanałów

- Administracja nie należy do najmilszych

- Banner też jest okropny 

- Nie ma nawet IP do skopiowania

- Na stronie nie nic nie zrobiliście oprócz zmienienia jednego banneru i napisania na stronie głównej dosłownie 8 słów jaki jest wasz server

Plusy:

Nie ma :P

Ponownie gratuluje za podebranie naszej prezentacji...

Ogólnie nie polecam servera.

EDIT: Czemu na waszej stronie w stopce jest to: ,,Strona wykonana przez Damian (Dydcio) © Wszelkie prawa zastrzeżone!" z tego co pamiętam strona nie jest wykonana przez żadnego Dycia, ale mogę się mylić więc jeżeli tak nie jest to przepraszam.

Prezentacja robiona na zamowienie :) , ogolnie dzieki za opinie :) , nic nie bylo reklamowane , poprosze o dowody że bylo cos reklamowane :)

Jak można reklamować się na waszym serwerze ? skoro posiada on tylko 5 osób w tym wszystkie osoby to administracja  ^^

Opublikowano

Chodzą i reklamują po innych tsach :) Takie zachowanie równa się poziomem z gimbazom. Kiedyś jak do nich poszedłem to nawet nie chcieli pogadać tylko od razu perm więc wszystko mówi samo za siebie.

Opublikowano

Po co odświeżasz skoro i tak nikt tu nie wejdzie? Nie wiem kto chciał by siedzieć na ts'ie, na którym administracja w ogóle nie ma pojęcia odnośnie TS'A oraz chodzi po innych i reklamuje mimo iż w ogóle nic to nie daje, a nie wróć, jednak daje :D kiepską opinię u ludzi, a ts ze słabą opinią dużo nie osiągnie :) Już tyle czasu ten ts istnieje i jakoś szału w statystykach nie ma, a to mówi dużo do życzenia = administracja to totalna amatorka :)

Opublikowano

Po co odświeżasz skoro i tak nikt tu nie wejdzie? Nie wiem kto chciał by siedzieć na ts'ie, na którym administracja w ogóle nie ma pojęcia odnośnie TS'A oraz chodzi po innych i reklamuje mimo iż w ogóle nic to nie daje, a nie wróć, jednak daje :D kiepską opinię u ludzi, a ts ze słabą opinią dużo nie osiągnie :) Już tyle czasu ten ts istnieje i jakoś szału w statystykach nie ma, a to mówi dużo do życzenia = administracja to totalna amatorka :)

Dzięki za opinie i podbijanie postu :)

Edit: Aktualnie jest 70 osób online :) wiec jednak coś osiągneliśmy, a jak już gadasz plotki to prosze o dowody :)

Opublikowano

Jesteś gościu śmieszny ;) zanim zmieniłem tsa z publika na prywatny to byłeś u mnie xx razy i pisałeś o zmianie ip. Zapewne mój ts nie był jedyny więc jak ktoś tez spotkał owego pana u siebie to niech się dopisze.

Opublikowano

Powiem tak.

Co do prezentacji większych zastrzeżeń nie mam, lecz oczywiście brak polskich znaków to trochę karygodny błąd, biorąc pod uwagę że reklamujecie się jako polski serwer.

Szybka konkluzja:

Nie polecam. Dlaczego? Byłem świadkiem chamskiej reklamy owego serwera na jednym z serwerów publicznych na których siedziałem - była to wiadomość wysłana na priv. Szkoda że nie mam screenów sytuacji, bo jednak nie mój serwer to nie robiłem, lecz ogólnie to wskazuje albo na IQ ujemne Wasze, albo po prostu pokazuje idiotyzm który kieruje pracą nad projektem.

Szczegółowo:

Strona jak dla mnie ma potencjał, lecz jest w obecnym kształcie po prostu brzydka i niedopasowana - wygląda jak zlepka paru szablonów bez przemyślenia pozycjonowania poszczególnych elementów czy tekstu.

Mieszanina ikonek oraz rzygnięcie spacerami na drzewko to bardzo nieschludne rozwiązanie które przynajmniej u mnie spowodowało automatyczną chęć wyjścia z tego serwera. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem czemu ludzie używają czcionek typu ωɪᴛᴀᴍʏ|ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ  i sądzą że są unikatowi i się wyróżniają - owszem, wyróżniają ale nieschludnością oraz brakiem gustu.

Nie rozumiem niepotrzebnego spamu w postaci:

<22:36:21> Channel "[cspacer] Godzina : 23:35" was renamed to "[cspacer] Godzina : 23:36" by "(m-bot) TS3FAST.PL"

Jeżeli nie wiem jaka jest godzina to uwierz mi, patrzę albo na telefon albo pasek Windows'a a nie Twoje drzewko kanałowe.

Domyślne mBOT'owe szablony również mówią same za siebie, ale to już nie wchodzę w dyskusję bo mam dość.

Ogólnie nie polecam ze względu na reklamy. Serwer, jak większość ma potencjał, ale to już od Was zależy co z tym zrobicie i czy staniecie na wysokości zadania. Powodzenia.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...