Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient By MistrzMaster updated By נσкєя™

נσкєя™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem 
proboje odpalic multi wszystko ok bot zalacza sie ale ...
multi nie aktualne i prosi o aktualke ...
dałoby rade podrzucić link do aktualnego
z góry dzięki ;)

Opublikowano

tak, dalej to samo...
mam aktualnego przez lunchera nostale moge grac bez problemowo..
uxywam multi i to wyskakuje, macie aktualke ? albo wstawicie swoja wersje bo ja moze z dupy sciagnelem xD 

error....bmp

Opublikowano

Siema! 

Mam troche inny problem z botem, otoz normalnie otwieram plik MultiNos po czym normalnie sie loguje. Problem pojawia sie gdy laduje save do bocika naciskam start i caly klient automatycznie sie wylacza. Nie wiem gdzie lezy problem ktos mial cos takiego? Dodam ze Win10 i NosBot Mastera 1613. 

Opublikowano
18 godzin temu, Grzyb3QQ napisał:

Siema! 

Mam troche inny problem z botem, otoz normalnie otwieram plik MultiNos po czym normalnie sie loguje. Problem pojawia sie gdy laduje save do bocika naciskam start i caly klient automatycznie sie wylacza. Nie wiem gdzie lezy problem ktos mial cos takiego? Dodam ze Win10 i NosBot Mastera 1613. 

W zakładce z GM detector ustaw mape, to jest zabezpieczenie przed zmianą mapy przez GM.

Albo wyłącz tą funkcję.

Aktualnie nie mogę Ci podać dokładnej nazwy zakładki w ustawieniach bota, ale to powinno Cię już naprowadzić na rozwiązanie problemu.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano
4 godziny temu, נσкєя™ napisał:

W zakładce z GM detector ustaw mape, to jest zabezpieczenie przed zmianą mapy przez GM.

Albo wyłącz tą funkcję.

Aktualnie nie mogę Ci podać dokładnej nazwy zakładki w ustawieniach bota, ale to powinno Cię już naprowadzić na rozwiązanie problemu.

Dzieki wariat! To bylo wlasnie rozwiazanie tego problemu.. a glowilem sie przez prawie miesiac :D Dzieki wielkie :D 

Opublikowano
22 godziny temu, Gin.z.Tonikiem napisał:

Czym się rozni ten multiclient od tego od Mistrz Master'a/Warloss Great

Jest zaaktualizowany

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...