Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-BEST.eu - Publiczny Serwer TeamSpeak3

elpatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę nawet komentował tylko zgłoszę za plagiat. Dokładna kopia flamespeak.pl, nawet niektóre opisy kanałów skopiowaliście. Chciałem się nawet jakoś konstruktywnie wypowiedzieć ale nie będę komentował kopi naszego serwera. A i żeby nie było że sobie coś uroiłem:

hXd7wAE.pngbyV9tfb.png

Opublikowano

Znaczy czepiać to ja się mogę do większej ilości rzeczy jak np:

- brak strony

- nie wiem czy te 3 sinusboty to ktoś na oczy widział

- ja tych stref vip i premium również nie widziałem (ale rozumiem że kopiowanie zajmuje trochę czasu)

- hasło doświadczona administracja ma tyle wspólnego z tym serwerem co śnieg z latem

- w prezentacji brakuje polskich znaków ....

To tyle na szybko ale tak jak mówię kopiowanie serwera skreśla ich z listy przyzwoitych serwerów, oczywiście nie polecam.

Opublikowano

Nie Polecam. Administracja strasznie chamska , Brak licencji , ikonki pomieszane. Sam styl ts'a zawiewa wiochą.

Opublikowano

Nie Polecam. Administracja strasznie chamska , Brak licencji , ikonki pomieszane. Sam styl ts'a zawiewa wiochą.

Kolego, rozumiem że brak licki ale co do ikonek i chamskiej administracji nie musisz przesadzać ;) 

Nawet nie rozmawialiśmy tylko siedziałeś cały czas na poczekali...

Opublikowano

Wnioskuję o usunięcie prezentacji gdyż ktoś jawnie kopiuje z mojego serwera.

Nie polecam, i nawet nie będę się wypowiadał bo widać jaki to poziom reprezentujesz.

Polska cebulandia wróciła :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Byłem tam , jakaś masakra , wgrany gotowiec + wogole nie ogarnieta permisja , nie ma nawet kanałów , jest tylko strefa administracji.

Po co reklamujecie coś czego jeszcze nie ma.

A to 32 sloty to jakaś masakra.

Nie polecam

Opublikowano

Nie polecam, widać administracja nie miała pomysłu na serwer to chamsko skopiowała inny serwer, wiadomo jaki :)

W reklamie piszą rzeczy, których zapewne NIGDY nie było.

Opublikowano

No to tak, administracja po naszych komentarzach:

- usunęła opisy kanałów

- włączyła sinusbot'a

- zmieniła *spacery

- wgrała szablon na myBB (nawet nie zmieniając defaultowych ustawień)

Jeżeli myślicie że dzięki temu będziecie jak to ujeliście "najlepszym serwerem"  to myślę że się przeliczyliście.

Myślę że ten projekt będzie miał szansę tylko wtedy gdy administracji oficjalnie przeprosi i zacznie wszystko od nowa.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...