Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] VPS pod sinus'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie prosiłbym aby ktoś mi polecił VPS pod sinus bot'a z dockerem. Abym miał nie ograniczoną ilość botów lub przynajmniej więcej niż 2-6 XDD. Prosiłbym również żeby wypowiadały się osoby które miały tego vps'a pod sinus'a i wytestowały i czy się da. Bo kupiłem na lvlup i się nie da wgrać dockera ;/.

Opublikowano

Pod sinusboty polecam ci:

https://www.arubacloud.pl

Spokojnie utrzyma ci 3-4 musicboty :)

p.s - Mówię o tym vps za 4zł

Ta zapomniałem dodać ze aruba nie wchodzi grę bo nie ma za dużej możliwości płatności ;).

Opublikowano

Czyli generalnie tylko firmy z płatnościami PSC? Jeżeli tak to dużego pola do manewru nie ma. Masz jeszcze np. net-speak ale czy jest sens wydawać tyle na VPS'a pod boty...?

Opublikowano

Arube nie polecam, tanie serwer jak zapiekanka, dzieci wykorzystują pod ataki. Miałem kilka serwerów na próbę pod sinusboty i ciągle odpinano mi ip.

Pod to to tylko stabilne kvm, inaczej będą ścinki itd. Lvl kvm, vps ovh. 

Ostatnio przerobiłem swój docker pod najnowszego sinusa, bez budowania durnych "obrazów". Zwykła instalacja dockera i odpalanie kontenera 1 komendą.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...