_Robak Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam tak jak w temacie prosiłbym aby ktoś mi polecił VPS pod sinus bot'a z dockerem. Abym miał nie ograniczoną ilość botów lub przynajmniej więcej niż 2-6 XDD. Prosiłbym również żeby wypowiadały się osoby które miały tego vps'a pod sinus'a i wytestowały i czy się da. Bo kupiłem na lvlup i się nie da wgrać dockera ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1tmen Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Pod sinusboty polecam ci: https://www.arubacloud.pl Spokojnie utrzyma ci 3-4 musicboty p.s - Mówię o tym vps za 4zł xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Pod sinusboty polecam ci: https://www.arubacloud.pl Spokojnie utrzyma ci 3-4 musicboty p.s - Mówię o tym vps za 4zł Ta zapomniałem dodać ze aruba nie wchodzi grę bo nie ma za dużej możliwości płatności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Czyli generalnie tylko firmy z płatnościami PSC? Jeżeli tak to dużego pola do manewru nie ma. Masz jeszcze np. net-speak ale czy jest sens wydawać tyle na VPS'a pod boty...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaCeeQ Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nie wiem, kiedyś mintshost.pl był całkiem ok rozwiązaniem pod tego typu skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertipl Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Arube nie polecam, tanie serwer jak zapiekanka, dzieci wykorzystują pod ataki. Miałem kilka serwerów na próbę pod sinusboty i ciągle odpinano mi ip. Pod to to tylko stabilne kvm, inaczej będą ścinki itd. Lvl kvm, vps ovh. Ostatnio przerobiłem swój docker pod najnowszego sinusa, bez budowania durnych "obrazów". Zwykła instalacja dockera i odpalanie kontenera 1 komendą. Pomogłem? Daj Like'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanonekTM Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 LVLup.pro vps openvz utrzyma do 30 botów jak potrafisz ustawić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 jeśli aruba odpada to, tak jak kolega wyżej napisał z lvlup.pro wersja openVZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catha Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam, Polecam ci wykupić na minthoscie lub lvlup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.