Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edycja banera

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Edytujesz serwer wirtualny. Prawym przyciskiem na kanał u smaje góry.

Tam bedzie opcja Banner GFx URL jako wartość podajesz link do grafiki.

Opublikowano

A co mam zrobic zeby ustawic np. Range Wlasciciel zeby byla przed nazwa gdy wchodze w pozwolenia itp.  klikam zeby bylo przed nazwa to mam 'Zabronione'

I jeszcze jedno

Jakie mam zrobic ustawienia zeby zrobic range taka zeby moglo sie chodzic wszedzie tylko zeby nie mozna bylo dawac rang 

Czemu mam zablokowane edytowanie tego banera?

Opublikowano

Tak już mają hostingi... Odradzam kupowanie slotówek (Chyba że TeamSpeak będzie prywatny dla np. clanu/gildii ) Jeżeli chcesz zrobić publiczny server najlepiej kupić server VPS i tam zainstalować TeamSpeaka permisje będziesz miał do zarządzania wszystkim więc tego typu problemów mieć nie będziesz :)

EDIT 1:

Z góry mówię że jeżeli jesteś nowy w tych sprawach to do TeamSpeaka postawionego na VPS'ie musisz mieć licencje ponieważ inaczej nie będziesz mógł mieć więcej niż 32 sloty.

Opublikowano

Jak może hosting nie zezwalać na banner ?? może po prostu trzeba na jakąś stronę walnać i podać link bezpośredni, bo często nie chcą działać te linki typu screenshoot itd.

Opublikowano

@mat0901

Niektóre hostingi blokują edycję banneru :)

Wymień mi jeden legalny płatny hosting blokujący edycję baneru. Baner jest zazwyczaj zablokowany na "darmowych" serwerach aby zachęcić do zakupu wersji premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...