Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3.csowicze.pl - poszukuję współpracy

KusKuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serwer ts3.csowicze.pl  szuka współpracy z osobami prowadzącymi..

Kanały na youtube/streemy

Serwery gier 

Klany / gildie / rodziny

Różne projekty

inne propozycję proszę pisać do mnie prywatnie, dogadamy się

Oferuję:

-Stabilny serwer 256 slotów

-licencjonowane mboty

-strefa premium/vip w zależności od ilości osób do 20 kanałów + prywatne rangi

-automatyczny serwer teamspeak3

-łatwy kontakt z administracją

- Wszelkiego typu dodatki do kanałów typu mboty, musicboty.

- Reklamę na ts3

-Na dniach odbędzie się karaoke ;)

Kontakt:

gg: 53023892

PW FOrum mpc

email: marcin79158@tlen.pl

TS3: ts3.csowicze.pl

OPINIE MILE WIDZIANE :)

Opublikowano

To tak na szybo z minusów:

- faq jest puste

- Chyba strefa Pomocy a nie strefa Pomoc

- Trochę dużo tej administracji jak na 50 osób online

- Kanały ViP są trzy i wszystkie puste, jak dla mnie strefa zasłużonych trochę za duża

to takie rzeczy które wpadły mi w oko, ogólnie serwer jest ok natomiast jakoś specjalnie nie powala.

Opublikowano

Te polecenie przypadkiem to nie Fake ?

Wypowiedziały tu się osoby które mają po 1 post max 3 ;P 

Moja opinia : 

Wygląd i ułożenie kanałów dosyć ładne.

Najbardziej mi się spacery nie podobają ;/ za bardzo w oczy się rzucają i brzydko wyglądają

Zbyt wiele administracji :P

Opublikowano

Nie Polecam. W administracji straszne gbury wbiłem proszą o rangę to nie dość ze czekałem 10 minut to jeszcze nadano mi rangę z łaską zacytuje administrator'a : ,, Registerka starczy bo nie mam czasu''

Opublikowano

Robak, od dłuższego czasu mamy spiny bo kopiowaliście naszego tsa, wtedy ucierpiał twój serwer. niby jak mogłeś wbić na ts3.csowicze.pl skoro miałeś perma, większego steku bzdur nie słyszałem. Na dodatek dodam, że cyt "registerka" jest automatyczna  T_T   xD

bum spalony, nie pozdrawiam.

@Edit nie mam zamiaru z tobą dyskutować :)

Opublikowano

Robak, od dłuższego czasu mamy spiny bo kopiowaliście naszego tsa, wtedy ucierpiał twój serwer. niby jak mogłeś wbić na ts3.csowicze.pl skoro miałeś perma, większego steku bzdur nie słyszałem. Na dodatek dodam, że cyt "registerka" jest automatyczna  T_T   xD

bum spalony, nie pozdrawiam.

hahahaha chyba mylisz osoby człowieku. Nigdy z tobą nie rozmawiałem jak chcesz mogę teraz normalnie do was wbić i zobaczysz ze nie mam żadnego perma. a sobie wbij mój ts a twój to są 2 inne ts'y nawet spacerów nie mamy takich samych typie.

Opublikowano

Osobiście serwera nikomu nie polecam gdyż sam "OWNER" jest osobą nie kompetentną.

Jak to się mówi... Jaki właściciel taki serwer.

Opublikowano

@ref 

UP. nie znamy się

@edit 

Napisała to osoba, która sprzedaje mboty "niby hostuje jak ktoś ma licencje" nie znam osoby, która ma kasę na mbota a nie ma kasy na maszynę, kręcisz ziomek. Zwróciłem ci uwagę i "ból dupy" się uruchomił.

Opublikowano

Serwer polecam bardzo miła administracja, pomoc od ręki bez kłopotów. 

Jak to się mówi: Szybko zwiężle i na temat.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam !

+Ogarnięta administracja (odrazu uzyskałem pomoc)

+Dobre mboty

+Fajny układ kanałów

Nic tylko siedzieć ! :)

Opublikowano

[ - ] Żeby otrzymać strefę premium, trzeba pisać na gg / email / forum, jakby nie można było wejść na CP.

[ - ] Bot spamiący nazwę i autora utworu na poczekalni

I jeszcze jedno - niektóre opinie wyżej to są chyba jakieś fake'i.. założone tylko po to, żeby napisać pozytywną opinie.

Generalnie nie polecam tego serwera :)

Jest to moja subiektywna opinia i mam nadzieję, że autor nie będzie się napinać :)

Opublikowano

"[ - ] Żeby otrzymać strefę premium, trzeba pisać na gg / email / forum, jakby nie można było wejść na CP."

Nie zawsze administracja główna jest na serwerze ts3 dlatego też podałem kontakt by można się z nami w inny sposób kontakować, raczej to jest na plus :)

"[ - ] Bot spamiący nazwę i autora utworu na poczekalni"

Jest to raczej wg gustu użytkownika serwera, była propozycja na forum poparta głosami więc opcja pisania tyt. utworów została uruchomiona.

Opinie userów w tym temacie to są 50% opinie użytkowników naszego serwera, jeżeli im się podoba to piszą.

Dzięki za opinie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...