Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy MageBot

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, sadek18 napisał:

Witam mam taki problem robie tak jak jest w poradniku napisane i wszystko jest ok mam fully registered ale jak odpalam bota odrazu mi sie sam wylacza. Co moze byc tego powodem dodam ze antywirusy mam wylaczone.

Włącz tibie, nie loguj się następnie włącz magebota i dopiero się zaloguj

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
45 minut temu, sadek18 napisał:

Dalej mam tak samo jak bylo mignie mage bot i sie wylacza...

Dostajesz jakiś komunikat? Na jakim otsie próbujesz włączyć tego bota?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kurde nie wiem czy wy też tak macie czy się coś zmieniło ale pobrałem Bota i jak chce wpisać klucz to przenosi mnie na ich prywatną stronę w internecie i tam  tez wpisuje ten 8 cyfrowy kod np21312311 ale nie działa nic.

To jest ich jakies nowe zabezpieczenie ? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
19 minut temu, Marchwj napisał:

co ty pierdolisz link w temacie działa, nie pobierajcie tego, to nawet nie jest to xDD

Keyloggerek aby okraść kogoś na jakimś brazolskim rl otsie bo gostek nie potrafi ccków na blessy zarobić na orshabalu z 4x lootem XD

Opublikowano
Dnia 19.01.2021 o 01:37, Piotrexo napisał:

tam nie ma żadnych keyloggerów ,keyloggera to ma instalka magebota z oficjalnej strony ,a reszta jest  czysta i jeszcze dodatkowo dałem tam ten sam i inny volume serial i jest 100razy lepszy bo działa mi magebot,a nie to badziewie co tutaj dajecie chwile pochodzi i się wyłącza ,jak się boicie o haka to uruchomcie na wirtualnej maszynie albo w Sandboxie.. zresztą to nie mój plik znalazłem w necie,bo szukałem działającego bo ten nie działa z poradnika

Jak jesteś nieudasem bez rąk to nie działa, Ja nie mam problemu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...