Marchwj Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam, pokażę Wam jak sobie załatwić pełną wersję MageBota. W poradniku będę to pokazywał na najnowszym cliencie Tibii, ale na każdej wersji robi się dokładnie tak samo. Do rzeczy. 1. Pobieracie i instalujecie wersję bota (pamiętajcie, na której partycji), która was interesuje z tego linku - https://www.tibiadb.com/download.phpNa Hexerze trzeba używać clienta Tibii 10 + IP changer i wersję bota 10.a 2. Pobieracie program Volume Numer Serial Changer z tego linku - pobierz | skan Program wygląda tak: 3. Włączacie pobrany program, wybieracie partycję, na którym jest zainstalowany bot i w New serial number wpisujecie losowe osiem cyfr (ja wpisałem 12121212), gdy już to zrobicie klikacie Change serial number. 4. Resetujecie komputer/wirtualną maszynę. 5. I to już wszystko, po włączeniu bota wszystkie opcje będą działać, a w miejscu Magebot Status będzie widniał napis Full Registered Dziękować należy @RyXeL bo on znalazł i mi podesłał ten sposób. -Askry-, Old Player, RyXeL i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza
szymek2 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No sposob jest ok, lecz czasem dziala czasem nie. Nawet po ponownym zmienianiu seriali numberow. Zreszta na brazylijskich stronach mowia ze sa lepsze numery i gorsze Nie wiem na czym polega ten problem ze czasem dziala czasem nie... ale na pewno nie na wszystkich komputerach bedzie to dzialalo wiecznie ;/ Jesli sie na tym znasz to moze bedziesz chcial znalezc rozwiazanie tego problemu. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
-Askry- Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Spoko fajnie ale mi dalej wersja trial wyskakuje, muszę teraz resetować kompa non stop dopóki mi nie wyskoczy pełna wersja? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja do tej pory dwa razy musiałem zmieniać i zadziałało po pierwszym resecie. Spróbuj z innymi numerkami. No sposob jest ok, lecz czasem dziala czasem nie. Nawet po ponownym zmienianiu seriali numberow. Zreszta na brazylijskich stronach mowia ze sa lepsze numery i gorsze Nie wiem na czym polega ten problem ze czasem dziala czasem nie... ale na pewno nie na wszystkich komputerach bedzie to dzialalo wiecznie ;/ Jesli sie na tym znasz to moze bedziesz chcial znalezc rozwiazanie tego problemu. Mi dwa razy zadziało na tych samych numerach (12121212), sam jeszcze nie końca wiem, na czym to polega, więc nie jestem w stanie pomóc :/ -Askry- 1 Odnośnik do komentarza
RyXeL Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Po zmianie serial'a dysku resetujesz kompa i odpal magebota.Powinno ci się pojawić okienko do wpisania klucza itp wpisz tam losowe cyfry lub poszukaj na brazolskich stronach klucza.Ja osobiście wpisuje losowe cyfry i po resecie magebota mam fully registered trzeba troszke pokombinować.Ja problemów nie mam aresorek i Marchwj 2 Odnośnik do komentarza
Morness Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Testowałem 10 różnych numerów i keyów od brazoli nic nie pomogło :/ Jaki wam zadziałał oprócz 12121212? Odnośnik do komentarza
szymek2 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Tak jak mowilem, jednym bedzie dzialac innym nie, u niektorych restart dziala, u innych nie. Ten sposob to troche takie lotto, ale wiem ze brazole maja czasem takie numery ktore dzialaja caly czas. Skad wiem? Gralem na mb i raz dostalem od jakiegos ziomka z gildii, i dzialalo caly czas. Musicie znalezc ten jeden " jak MPCforum" Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeżeli Wam nie działają losowe liczby to sprawdźcie te kombinacje, podobno na nich zawsze wchodzi. C0DDEBA9 EK5HJ54A 097B1D9D 29DBB8EA 097B1D9D 0000AD55 Odnośnik do komentarza
9518636 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Podaj linka tak jak zrobiles z magebotem. A nie pod spoilerem 'pobierz', bo niektorzym (Na przyklad mi) nie dziala po kliknieciu. Trzeba ctrl c i wkleic osobno. Nie wiem czemu sie tak dzieje ale sama strona nawet mpcforum jest strasznie zlagowana. / / / seriale ^^^^ nie dzialaja Edytowane 22 Czerwca 2017 przez 9518636 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 21 minut temu, 9518636 napisał: Podaj linka tak jak zrobiles z magebotem. A nie pod spoilerem 'pobierz', bo niektorzym (Na przyklad mi) nie dziala po kliknieciu. Trzeba ctrl c i wkleic osobno. Już linki działają, dobrze że zauważyłeś Cytat Nie wiem czemu sie tak dzieje ale sama strona nawet mpcforum jest strasznie zlagowana. To po aktualizacji silnika forum, zajrzyj tutaj: Odnośnik do komentarza
9518636 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 mam pytanko. W jaki sposob usatwic na magebocie ze jak lider kogos zaatakuje np. demona to podbiegaja do niego i go bija a jak zabija to znow followuja lidera? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Balduria Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dziena. Odnośnik do komentarza
armatik Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jest jakis poradnik jak ustawic tego bota ? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jest, nawet od twórców samego bota. https://www.tibiadb.com/faq/newbie.html Odnośnik do komentarza
RyXeL Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dnia 26.08.2017 o 16:34, armatik napisał: Jest jakis poradnik jak ustawic tego bota ? Zależy co chcesz ustawić. Healowania chyba nie trzeba omawiać, hotkeye polecam usunąć i wybrać sobie te które będziesz używał.Ustaw sobie DASH'a anty push jak chcesz a reszte masz w custom hotheys. Dnia 26.08.2017 o 17:07, Marchwj napisał: Jest, nawet od twórców samego bota. https://www.tibiadb.com/faq/newbie.html Ten poradnik jest już nieaktualny w 90% Odnośnik do komentarza
MrBaJeReK Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Jak kliknę change serial wyskakuje mi "Could not open disk" Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Uruchom jako administrator ten programik. MrBaJeReK 1 Odnośnik do komentarza
MrBaJeReK Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 No właśnie doszedłem już do tego ale teraz jaki kod nie wpisze to dalej po restarcie mam demo albo że za dużo komputerów o tej godzinie Odnośnik do komentarza
MrBaJeReK Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 ref Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 No po resecie musisz od nowa to robić, chociaż też nie zawsze. Nie ma kodów, które zawsze zadziałają, próbuj do skutku. Odnośnik do komentarza
ZbysioJarzyna Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A wiecie może jak zrobić scrypt na to żeby bot wpisywał confirm gdy wyskoczy nam komenda z prośba o potwierdzenie obecności gracza? Gram na ots, gracze którzy mają elfy używają scryptów na to. Szukam szukam a na magebota nie mogę nic znaleźć . Podaje przykład: Witaj Jeanelle! Zglasza sie system sprawdzajacy czy dany gracz jest przy komputerze, a czynnosci przez niego wykonywane nie sa zaprogramowane przez narzedzia typu: makro lub bot. Aby potwierdzic, ze jestes przy komputerze wpisz w ciagu 600 sekund: (trzeci z rzedu) !confirm 760135, 179676, 344287, 371853, 448526. W odpowiedzi w tym przypadku należy wpisać : !confirm 344287 Wyskakuje to na czerwono na środku ekranu jako wiadomośc z serwera. Kots cos? Odnośnik do komentarza
cieciuop Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Mozna linka do pobrania tego Volume Numer Serial Changer? Ten w temacie nie dziala. Odnośnik do komentarza
RyXeL Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 2 godziny temu, cieciuop napisał: Mozna linka do pobrania tego Volume Numer Serial Changer? Ten w temacie nie dziala. Wujek Google polecam Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 6 godzin temu, cieciuop napisał: Mozna linka do pobrania tego Volume Numer Serial Changer? Ten w temacie nie dziala. przecież działa https://rapidu.net/2625804764/VolumeSerial.exe Odnośnik do komentarza
sadek18 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Witam mam taki problem robie tak jak jest w poradniku napisane i wszystko jest ok mam fully registered ale jak odpalam bota odrazu mi sie sam wylacza. Co moze byc tego powodem dodam ze antywirusy mam wylaczone. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi