Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Packworld.pl

Matik4701

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PackWorld.pl to jeden z nielicznych serwerów TS3 na którym masz wszystko za FREE. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania. Istniejemy od 2013 roku! mając przy tym światową pozycje! 

Oferujemy Wam również świetną zabawę, organizujemy różne Eventy w postaci: Konkursów, Quizów, Idola, Battle DJ i wiele innych okolicznościowych zabaw na których można zdobyć atrakcyjne i jedyne w swoim rodzaju nagrody. 

Mamy wielką nadzieję, że spodoba Wam się klimat na naszym serwerze i będziecie nas częściej odwiedzać 

Poza tym, oferujemy: 

- Niepowtarzalny Klimat (U nas możesz wejść i porozmawiać na każdy temat), 

- Darmowe Kanały, 

- Wszystko za darmo, 

- Niskie pingi, 

- Dorosłą administrację, 

- Miłą obsługę, 

- Eventy (różnego rodzaju zabawy), 

- Online 24/7, 

- 512 slotów, 

- Zabezpieczony, 

- Kanały publiczne, prywatne i społecznościowe. 

Opublikowano

PackWorld.pl to jeden z nielicznych serwerów TS3 na którym masz wszystko za FREE. 

Na wszystkich serwerach z NPL jest wszystko darmowe (przynajmniej tak być powinno)

Prezentacja nie powala. 

Serwer nawet fajnie wygląda. 

A i chyba wam rejestracja nie działa

Serwera nie polecam ze względu na właściciela :) Virusek pozdrawiam cię bardzo serdecznie. 

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Zacznijmy od minusów:

- Słaba prezentacja, sporo błędów.

- "Jeden z nielicznych serwerów na którym masz wszystko za free" może lepiej pokaż mi taki na którym coś nie jest za free.

- Zegar na 4 spacerach to spam w logach i niepotrzebny dodatek.

- Jak na serwer istniejący od 2013 r. 25 osób o 17:00 to bardzo mało.

- Pod jaką domeną istnieliście wcześniej, bo ta została zarejestrowana wczoraj?

- Na co komu 30 wolnych kanałów prywatnych, zajmują tylko miejsce, bot mógłby je tworzyć przy zakładaniu
- Lista komend do mBota to jakaś porażka, czy Administracja nie jest w stanie się ich nauczyć lub chociaż mieć je na niewidocznym kanale?

- Na co komu niektóre z tych statystyk (np. liczba kanałów itd.)

- Po co 2 zegary (tak swoją drogą to jeden z nich i tak nie działa)

- Mi osobiście baner nie przypadł do gustu

Plusy:

- Na tą chwilę nie widzę

Jak dla mnie przed wami jeszcze mnóstwo pracy.

Opublikowano

Nie polecam administracja totalna amatorka mam tutaj na myśli Arka oraz Oscar'a którzy chodzą po ts'ach i chcą nawiązać współprace za rangę właściciela a jeśli się ktoś nie zgodzi tak jak w moim przypadku grozą ddos'ami oraz gadają jakieś głupoty a co do wieku Oscar'a nawet szkoda się wypowiadać..... jeśli zaczął on naukę w gimnazjum w ogóle to ja jestem modelką. Music bot na poczekalni za głośno.

#EDIT

Po wbiciu na serwer zostałem przeniesiony przez Viruska i zaczeli mi grozić że jeśli nie zmienię opinii na MPC dostanę DDOS'y ;). HAHHAHAHAH beka. Serwer totalne zero.

Opublikowano

Serwer to totalna amatorka prowadzona przez osoby które niestety nie mają do tego kompetencji. Prezentacja jest na poziomie niedostatecznym sformułowania jakie zostały w niej użyte są bardzo ubogie w słownictwo. Serwer prezentuje się pod względem wyglądu bardzo brzydko oraz radio które nie powinno mieć miejsca na poczekalni gra głośno i jest to nie komfortowe dla użytkowników. Osoby grożą przeciążenieniami łącza a o reklamowania się w sposób tak ubogi na innych serwerach nawet nie wspomnę.

Serdecznie odradzam z korzystania z tego serwera.

Opublikowano

No więc zaczynamy...

Już na wstępie nie polecam serwera... Administracja to jedno wielkie 0ro, banuje za nic. Na temat ich zachowania już raczej sie nie wypowiadam, i nie wspominam że żadne z nich nie skończyło nawet i 17 roku życia...

Wbiłem na Centrum Pomocy, po 8 min czekania wbiło do mnie 2 administratorów którzy na wstępie zaczeli sie ze mnie naśmiewać i grozić mi banami jak i ddosami.

<20:38:45> Zostałeś zablokowany za 1 godz. na serwerze przez "GRUBY" (wypierdalaj )
<20:38:45> Odłączono od serwera
  • 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...