Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie stron serwerów - ingerencja w pliki systemowe osób trzecich

.Asdator.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu ma przykład tej reklamy do mojego postu? Nie widzę żadnego logicznego odniesienia w tym.

Przecież oni tym się nie reklamują tylko UNIEMOŻLIWIAJĄ reklamowanie się innym, a to zupełnie odmienna procedura.

Jakaś przeszłość ?

Coś z prywatnych rozmów osób powiązanych z budową Ravadora bądź na podobnej płaszczyźnie.

Może ktoś z administracji działał na szkodę Pandorze a teraz Pandora działa na szkodę dla Ravdoru?

Hmm, nie wiem sam, mogę jedynie wyobrażać sobie.

Mnie tylko zaciekawił chaotyczny sposób w jaki zblokowano alchemika dlatego wypowiadam się.

Kolego, to niech robią to sobie prywatnie, a nie przez ingerencję w pliki systemowe użytkowników. Masz zamiar z twoją logiką teraz rozmawiać z UPC ? bo przez tą gierkę dostali srogi opierdol za blokowanie DNS, jak widać niesłusznie bo nie była to ich wina.

Wyślij kwiaty z przeprosinami, może pakiet na metina dostaniesz.

/Szczerze? Żałosny ten temat, o filmie już nie wspomnę. Jeśli podrabiane pandorki czy inne chuje muje zaczęli wojnę z alchemikiem to niech ją teraz sami toczą, bo śmieszny jest fakt że publikujecie jakieś durne tematy i wylewacie swoje gorzkie żale, które mają mieć na celu udupienie deca. Pretensje miejcie do właścicieli Ravadora i Pandorek.

Za co alchemik ma dostać bana na tym forum? Nie licząc tego wątku, co MPC ma wspólnego z tą sprawą? xD

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co alchemik nawet bana nie dostanie po 1.znqjomosci

2.robi,antarisa s2

3.perszing dostał bana którego miał dostać alchemik. (chociaż perszing powinien dostać za co innego 4.bana dla tego turbozjeba zabqa

POZDRO

Opublikowano

Hmm czyli to są te super zabezpieczenia Alchemika przed m2bob'em? :O

http://screenshot.sh/m9mt15myLWWdt

@Endymion literówka sie chłopakowi przytrafiła, a nawet słówówka(?) :D

Jak juz mowilem, ban za ingerencje w system? OK ale rowniez dla innych serwerow za to samo. I jak slusznie zauwazyles nie blokuje serwerow wszystkich nowych czy nawet "wielkich" bo mi to nie potrzebne.Gdybym ja jeszcze z tym serwerem rywalizowal albo zeby to byla konkurencja dla mnie, serio to nie chodzi oto. Zapytajcie pana dekadora za co ma u mnie znow spine bo to tez jego serwer  :)

@alchemik1 Wiesz że to co zrobiłeś podchodzi pod złośliwe oprogramowanie i znalazłoby się na to paragraf?   :((

Ma 2 dni tak jak pisałem ;) wiem że to karalne i tak tego ZARD nie zostawi tego co wiem rozmawiał już z kimś kompetentnym i chcą to załatwić pierw polubownie ale alchemik się nie godzi na usuniecie wiec + dla ZARDA na dniach będzie przygotowywane pismo + podpisy kilku osób.

Opublikowano

Wy się zachowujecie jak by to forum było centrum internetu, niedługo będziecie prosić o bana dla osób które was na fb zwyzywały x.d

Opublikowano

@Qarth wydaje mi się ze napisali to tutaj ponieważ osoba ta jest bezpośrednio związana z tym forum oraz tworzy serwery / systemy do nich.
Chyba że napisałeś to wszystko z ironią, jeżeli tak to wybacz... zaspany jestem ^^

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

ooooo genialny pomysł Deco tylko nie dodałeś tego do regulaminu przez co nielegalne... xD
Trzeba dodać przy rejestracji nowy punkt o akceptacji użytkownika i zgody na blokowanie mpc do regulaminu i wycinać MPC ludziom... Myślę, że jak zgadam się z all co wybanował MPC (tych większych) to online na mpc spadnie do 50 w 3 miesiące xD Co Ty na to @Lord Makin :D Twoje metody teraz w drugą stronę :)

Opublikowano

@Qarth wydaje mi się ze napisali to tutaj ponieważ osoba ta jest bezpośrednio związana z tym forum oraz tworzy serwery / systemy do nich.

Chyba że napisałeś to wszystko z ironią, jeżeli tak to wybacz... zaspany jestem ^^

Nie, to nie jest forum które zarządza serwerami metina, poza forum każdy może robić sobie co chce, zwlaszcza ze nawet nie ma tu prezentacji. Równie dobrze możecie iść na każde forum które posiada dział metina i napisać identyczny temat. A wy się zachowujecie jakby to forum nadzorowało serwery metina xD

Opublikowano

Nie, to nie jest forum które zarządza serwerami metina, poza forum każdy może robić sobie co chce, zwlaszcza ze nawet nie ma tu prezentacji. Równie dobrze możecie iść na każde forum które posiada dział metina i napisać identyczny temat. A wy się zachowujecie jakby to forum nadzorowało serwery metina xD

Czyli co według Ciebie, powinno się przemilczeć sprawę, i nic nie mówić bo tutaj się nie reklamował ? No raczej nie, jednak jakby nie patrzeć z 50% graczy metina dowiaduje się o serwerach właśnie stąd, tak więc uważam, że i taka informacja powinna się tutaj pojawić. Po prostu nie moralne jest dla własnych wojenek ingerować w PC gracza. Ban się należy jak najbardziej, mimo że tu serwera nie reklamował, to takie osoby nie powinny mieć tu nawet wstępu. Dlaczego ? a no dlatego że może w przyszłości będzie coś reklamował. 

Opublikowano

Czyli co według Ciebie, powinno się przemilczeć sprawę, i nic nie mówić bo tutaj się nie reklamował ? No raczej nie, jednak jakby nie patrzeć z 50% graczy metina dowiaduje się o serwerach właśnie stąd, tak więc uważam, że i taka informacja powinna się tutaj pojawić. Po prostu nie moralne jest dla własnych wojenek ingerować w PC gracza. Ban się należy jak najbardziej, mimo że tu serwera nie reklamował, to takie osoby nie powinny mieć tu nawet wstępu. Dlaczego ? a no dlatego że może w przyszłości będzie coś reklamował. 

To powinniście napisać też do facebooka, wkońcu posiada tam swojego fanpage xD

Opublikowano

To powinniście napisać też do facebooka, wkońcu posiada tam swojego fanpage xD

Logika powala, Fanpage może sobie mieć, Facebook jest portalem społecznościowym, a to jest forum, z działem stricte dyktowanym pod grę Metin2. Więcej chyba nie muszę wyjaśniać. Mam taką nadzieje przynajmniej.

Opublikowano

alchemik to kutasiarstwo odpierdala juz od jakiegos czasu.

Dobrze ze to przeleciało ko9łomnie i nie dałem sie wydymac xD

Resczie wspólczuje tego schylania sie po mydełko

Opublikowano

Co tu ma przykład tej reklamy do mojego postu? Nie widzę żadnego logicznego odniesienia w tym.

Przecież oni tym się nie reklamują tylko UNIEMOŻLIWIAJĄ reklamowanie się innym, a to zupełnie odmienna procedura.

Jakaś przeszłość ?

Coś z prywatnych rozmów osób powiązanych z budową Ravadora bądź na podobnej płaszczyźnie.

Może ktoś z administracji działał na szkodę Pandorze a teraz Pandora działa na szkodę dla Ravdoru?

Hmm, nie wiem sam, mogę jedynie wyobrażać sobie.

Mnie tylko zaciekawił chaotyczny sposób w jaki zblokowano alchemika dlatego wypowiadam się.

Jakie Twoje pierdolenie jest przykre :D

Gdyby wypłacił X Hajsu z Twojego konta bankowego i przelał na swoje prywatne, bo bank kiedyś odmówił mu pożyczki, też byś mu tak w dupe właził? Bo to bank jest sam sobie winien? Nie wiem czym sie spizgałeś, ale nie bierz tego więcej. Oni na tym tracą i to sporo, nie wiem, czy nie można tego podciągnąć pod paragraf.

Opublikowano

Czyli MPCforum, zamierza tak o pozostawić osobnika, który działa w sposób skandaliczny na swoim forum...?

Nic jemu nie zrobią bo on buduje Antarisa s2
Opublikowano

Czyli MPCforum, zamierza tak o pozostawić osobnika, który działa w sposób skandaliczny na swoim forum...?

Nie dostanie bo tutaj są równi i rowniejsi, Perserga za to dostał, ale alchemik już nie dostanie bo znajomości robią swoje :>
Opublikowano

Wiem, że serwer jest nielegalny i tak dalej, ale w ramach ciekawostki zamieszczam podstawe prawną z KK, ktorą mógł złamać alchemik:

Art. 268. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

...

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1–3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268a. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

...

§ 3. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Opublikowano

ooooo genialny pomysł Deco tylko nie dodałeś tego do regulaminu przez co nielegalne... xD

Trzeba dodać przy rejestracji nowy punkt o akceptacji użytkownika i zgody na blokowanie mpc do regulaminu i wycinać MPC ludziom... Myślę, że jak zgadam się z all co wybanował MPC (tych większych) to online na mpc spadnie do 50 w 3 miesiące xD Co Ty na to @Lord Makin :D Twoje metody teraz w drugą stronę :)

Bardzo ciekawy pomysł! Ciekawe czy dalej administracja z działu metin2 by dalej traktowala ludzi jednego tak, a drugiego tak :D

Co do tematu, trochę c*****o się zachował, bo wiadomo każdy gra gdzie chce, a takim sposobem tylko zmusza ich do gry właśnie na pandorce

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Bardzo ciekawy pomysł! Ciekawe czy dalej administracja z działu metin2 by dalej traktowala ludzi jednego tak, a drugiego tak :D

Co do tematu, trochę c*****o się zachował, bo wiadomo każdy gra gdzie chce, a takim sposobem tylko zmusza ich do gry właśnie na pandorce

jak jesteś gównem to cie traktują jak gówno proste

ale co ma mpcforum do tego skoro ten serwer nawet nie ma tutaj prezentacji?  byście choć odrobinę myśleli to byście sami to z ich dysków usuneli a nie robili psuedo dramy na forum by tylko przyciągnąc graczy 

Opublikowano

jak jesteś gównem to cie traktują jak gówno proste

ale co ma mpcforum do tego skoro ten serwer nawet nie ma tutaj prezentacji?  byście choć odrobinę myśleli to byście sami to z ich dysków usuneli a nie robili psuedo dramy na forum by tylko przyciągnąc graczy 

Nie rozumiesz jednego - to jest NIELEGALNE, my nie będziemy edytować plików systemowych graczy.

A MPC co ma do tego? To, że jest on tu użytkownikiem - wyjdź jak nie masz pojęcia o czym mówisz.

Opublikowano

Nie rozumiesz jednego - to jest NIELEGALNE, my nie będziemy edytować plików systemowych graczy.

A MPC co ma do tego? To, że jest on tu użytkownikiem - wyjdź jak nie masz pojęcia o czym mówisz.

No i co, że jest użytkownikiem? Równie dobrze na forum możemy mieć pedofili, morderców czy innych tego typu i co, też ma administracja forum za nich odpowiadać bo mają tu konto? 

Nie edytujecie plików systemowych? Zaraz pobiorę Waszego klienta i sprawdze w jaki sposób są zapisywane passy graczy, w jaki sposób działa Wasz autopatcher, jeżeli przeskanuje go i nie wykryje mi żadnego wirusa, który ingeruje w system - zwracam honor, ok? Pierdolicie głupoty aż miło, poza tym nie trzeba ingerować w plik hosts by zapobiegać tego typu akcjom. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...