Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpieczeństwo zakupionego konta

ściek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zamierzam kupić konto i chcę się dowiedzieć czy sprzedawca może je jakoś odzyskać, jeżeli zmieniłbym adres email oraz hasło. Nie chodzi mi o steam, bo tam mozna sobie odzyskac konto, dlatego będę kupował konto na gameforge. Jezeli mógłby jakoś przywrócić sobie to czy jak to bym zgłosił do allegro to zrobiliby coś? Dzięki, a i jescze pytanie czy dostanę jakieś fajne konto do około 100zł? Wiem, że to zależy od sprzedawcy, ale chciałbym wiedzieć czy będzie opłacać się kupić.

Opublikowano

Dopoki gosc nie kliknie potwierdzenia zmiany email to nie zostanie zmieniony mail!

Sprzedalbym swoje 3 major tylko chetnych nie ma w Polsce co oferuja realna oferte.

Opublikowano

Przywrócić zawsze może jeżeli napisze do supportu, powie że włamali mu się na konto, poda szczegóły np.kiedy było zakładane, czy doladowywal cash, a jeżeli tak to za co etc. I wtedy prawdopodobnie uda mu się je odzyskać, dlatego polecam kupować od naprawdę sprawdzonych osób i nigdy nie płacić jako pierwszy.

Opublikowano

Kupowanie konta w SKILL'u przy aktualnych zabezpieczeniach kont jest strasznie niekorzystne. 

Z ostatnich informacji, które przeczytałem na różnych forum, ponad 80% takich sprzedaży kończy się odzyskaniem konta przez "starego właściciela". Na różnych facebook'owych grupach Skill'a nie kieruj się komentarzami. Większość jest pisana z fake kont. Nie mówię już o sprzedażach kont, gdzie ich właściciele sprzedają jedno konto KILKADZIESIĄT razy w miesiącu na różnych grupach SF2. 

Ciężko jest znaleźć zaufajnego sprzedawcę. 

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Kupowanie konta w SKILL'u przy aktualnych zabezpieczeniach kont jest strasznie niekorzystne. 

Z ostatnich informacji, które przeczytałem na różnych forum, ponad 80% takich sprzedaży kończy się odzyskaniem konta przez "starego właściciela". Na różnych facebook'owych grupach Skill'a nie kieruj się komentarzami. Większość jest pisana z fake kont. Nie mówię już o sprzedażach kont, gdzie ich właściciele sprzedają jedno konto KILKADZIESIĄT razy w miesiącu na różnych grupach SF2. 

Ciężko jest znaleźć zaufajnego sprzedawcę. 

Prawdą jest że nie jest łatwo znaleźć zaufanego sprzedawce ale jest to możliwe, przede wszystkim trzeba szukać ludzi z bardzo wieloma opiniami (aby uniknąć osób wystawiających sobie opinie z fakowych kont), wymiany najlepiej również dokonać tak abyś miał dowody, że ktoś to konto chciał sprzedać, dlatego że nawet jeżeli Cie oszuka, to po pierwsze możesz napisać do supportu i konto zostanie zbanowane po drugie przy większych kwotach możesz zgłosić sprawę na policję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...