Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rafonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeden z tych tematów gdzie wylewany będzie ból dupy, ale po prostu nie mogę wytrzymać kiedy ludzie podniecają się takim debilem jak Rafonix. Poziom głupoty jaki reprezentuje ten youtuber/streamer wykracza poza wszelkie granice, a jeszcze bardziej irytuje mnie to kiedy ludzie dorośli (19- 23 lat) uważają, że jest śmieszny. No bardzo wysoki poziom humoru kiedy nastolatek krzyczy do swojej matki, że ( UWAGA CYTAT) "Jak mi wyłączysz korki od prądu to wyj"ebie CI takiego lowkicka, że nie pójdziesz do pracy przez tydzień". Ahahaha, No brawo! Chapeau Bas! Mistrzostwo świata, Monty Python, Louis Ck się chowają.Ja pier*ole! Rozumiem, że ten poziom może podobać się dzieciom w wieku 12-14 lat bo to wszystko jest wulgarne, a wulgaryzmy dla dzieci to zazwyczaj taki temat tabu no ale ku*wa jak dorośli ludzie uważają, że jest to Ciekawy content to ja nie wiem dokąd ten świat zmierza. Serio, jeśli macie te 16-20 lat i uważacie, że ten idiota jest fajny to powinno się was zamknąć w więzieniu razem z nim, ale to tylko moje zdanie. Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Nie znałem więc wszedłem sobie i włączyłem 1 lepszy film i zgadzam się z tobą w 100%, ogólnie uważam że polski yt to jakieś dno (może z małymi wyjątkami).

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. Ja po prostu omijam szerokim łukiem to co nie nie odpowiada i żyje dalej. A to, że dzieciarnia myśli, że jest "fajny" ten czy inny podobny to oznaka, że szukają w tym wieku "autorytetu". Dorosną, zmądrzeją i przestaną uważać go za "fajnego".

Opublikowano

W porównaniu z tym, jak się zachowywał rok, dwa lata temu (streamy na Twitchu, Hitboxie) a teraz, to całkiem normalny youtuber.

No bardzo wysoki poziom humoru kiedy nastolatek krzyczy do swojej matki, że ( UWAGA CYTAT) "Jak mi wyłączysz korki od prądu to wyj"ebie CI takiego lowkicka, że nie pójdziesz do pracy przez tydzień"

Nie znasz jego przeszłości, no ale fakt, nie powinno się tak mówić o rodzicach. Sam kiedyś mówił, że żałuje i się wstydzi się tych oddshotów z nim, które latają po yt.

Budowniczy
Opublikowano

normalnie gościu łokieto a jak 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

W porównaniu z tym, jak się zachowywał rok, dwa lata temu (streamy na Twitchu, Hitboxie) a teraz, to całkiem normalny youtuber.

No bardzo wysoki poziom humoru kiedy nastolatek krzyczy do swojej matki, że ( UWAGA CYTAT) "Jak mi wyłączysz korki od prądu to wyj"ebie CI takiego lowkicka, że nie pójdziesz do pracy przez tydzień"

Nie znasz jego przeszłości, no ale fakt, nie powinno się tak mówić o rodzicach. Sam kiedyś mówił, że żałuje i się wstydzi się tych oddshotów z nim, które latają po yt.

@Marchwj Tylko nie sądze, że miałby publikę rzędu około 300 tys osób gdyby nie te jego "oddshoty", nie wyzywa on swojej matki na każdym filmiku ale i tak ciągle jedzie na tych samych fundamentach . Oglądałem jego nowe filmiki i nie widzę, żeby jakoś wielce go oświeciło. Nie interesuje mnie też jego przeszłość i relacja z rodziną, mówie tylko, że to co sobą pokazuje to czysty przejaw debilizmu, a ludzie zamiast sięgnąć po rozum do głowy (szczególnie ludzie dorośli!) po prostu uważają to za zabawne, nawet jest aplikacja na telefon z tymi idiotycznymi odzywkami z którą niestety miałem okazję się spotkać.

@PS Już nie mówię tu o dzieciach bo jakieś 80% zmądrzeje i z tego wyrośnie, tylko o ludziach troszeczkę starszych, pełni świadomych swojego rozumowania ( chociaż jak na to patrzę to nie wiem czy tak do końca świadomych)

Opublikowano

Niestety, jest popyt na kanały tego typu. Sam nie lubię oglądać takich youtuberów, omijam takie kanały. Dla mnie niczym się nie różni on od takiego Isamu i innych kanałów oglądanych przez gimbusów.

Opublikowano

No widziałem jak kumple się z tego śmiali przyznam w kilka osób może być śmiesznie chociaż pewnie bardziej śmieszyły nas nasze teksty podczas oglądania tego filmu ale jak sam to oglądałem to aż się łezka w oku kręci że WIDZI A NIE GRZMI.

No ale co na to zrobisz, nic nie zrobisz  :((

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

XDD jak mozna nie znac jak widac ze jakis sebol z iq na poziomie ameby z jego mordy mozna zobaczyc ze inteligencja to on raczej nie tryska koles ktory nie skonczyl nawet zawodowki tylko teraz siedzi na dupie i zyje za donejty tych wszystkich gimbusow

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Wszedłem w kilka filmów. Jego wygląd mówi sam za siebie. Wodorosty muł i dno. Wygląda jak typowy seba ale taki w c**j cebulasty ze nie jednego Janusza by ojebal. Patologia powinna być chermetycznie trzymana a nie na yt wypuszczana

Opublikowano

Za taką kase jaką on zgarnia za tą głupotę mógłbym byc taki sam! 

Równie dobrze możesz zacząć się prostytuować. Większość takich pań zarabia więcej od niego. Jako nastoletni chłopak na pewno szybko zdobyłbyś aprobatę u jakichś starszych bogatych panów.

Opublikowano

>2017

>przejmowanie się tym że polski YT to kał

>kappa

Kto go ogląda to niech go ogląda, na polskim YT jest setka kanałów które reprezentują sobą coś więcej niż granie i k***y rzucane przez jakichś 17 latków. Chociażby PrzemsoN, gość umie grać i ciekawie i potrafi się zachować oraz reprezentuje jakiś poziom kultury.

Opublikowano

Spoko ziomek. Nie udaje nikogo robi to co lubi czyli rozpierdol

xaqpFUj.gif

Opublikowano

Lubię go czasem oglądać, nie udaje sztucznego kogoś tam, jak Meduza, bo ten to w ogóle liże dupe wszystkim majnkraftercom itp.  

Spoko jest, eldówa

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...