Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprowadź serwer marzeń!

GR4N0N ́

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam ludzi ( ew. jednej konkretnej osoby), którzy chcieliby się zająć TeamSpeakiem. 
Serwer ulokowany jest na stabilnym hostingu, nie ma mowy o żadnych atakach.
Dodatkowo do zaoferowania mam oryginalnego mBota co ułatwia już w 99% prace na serwerze.
Jeśli owa ekipa się znajdzie to będą plany na szerszą reklamę typu youtube, facebook.

O finanse proszę się nie martwić, czekam na ciekawe oferty.
Najlepiej od ludzi z lekkim doświadczeniem.  ;) 

Kontakt:

GG: 29257

Opublikowano

Nie ma mowy o żadnych atakach?

Ataki są na większości serwerów i ich się nie da uniknąć. A jak z licencją? Posiadasz? :)

Opublikowano

@topic

Ataki będą zawsze więc stwierdzenie "Serwer ulokowany jest na stabilnym hostingu, nie ma mowy o żadnych atakach" jest błędne zwłaszcza że każdy hosting prędzej czy później może zostać zgaszony.

I może podaj więcej informacji o tobie jak i o samy serwerze (typu: Hosting, licencja)

Opublikowano

Ja pierdziele xD mbot pewnie cracka z r4p3 xD licencja ts też pewnie z r4p3 ikonki od mai wieć wszystko jest nie tak xD pytacie hosting pewnie ovh albo hosteam. Patrząc na jego 1 post nie wchodził bym w żadne układy z nim :D

Macie już poprawione

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ja pierdziele xD mbot pewnie cracka z r4p3 xD licencja ts też pewnie z r4p3 ikonki od maji wieć wszystko jest nie tak xD pytacie hosting pewnie ovh albo hosteam. Patrząc na jego 1 post nie wchodził bym w żadne układy z nim :D

Skończ mierzyć ludzi jedną miarą. Nie każdy musi być jak wszyscy. Nie znam tej osoby, być może posiada oryginalnego mbota i licencję. Tak na przyszłość nie Maji  tylko Mai, pozdrawiam.

Opublikowano

Ja pierdziele xD mbot pewnie cracka z r4p3 xD licencja ts też pewnie z r4p3 ikonki od maji wieć wszystko jest nie tak xD pytacie hosting pewnie ovh albo hosteam. Patrząc na jego 1 post nie wchodził bym w żadne układy z nim :D

Nie rozumiem? Ikonki od MAI są jakieś gorsze, bo napisałeś 'więc wszystko jest nie tak'? Nikt nie zadawał Ci pytania, z jakiej serwerowni korzystają, więc nie baw się w Jackowskiego. A co ataków autorze tematu lepiej nie wyskakiwać do przodu, bo może Ci gruntu zabraknąć.

Opublikowano

Patrząc na Twoje wszystkie posty to nawet bym się nie przejmowała Twoją opinią. Jeśli napisałeś, że moje ikonki sprawiają, że z serwerem jest coś nie tak - stwierdzasz, że połowa serwerów na tą chwilę ma coś w sobie złego gdyż na większości serwerów znajdują się moje ikonki. Ahh, szkoda tylko, że na Twoim projekcie, który był/jest również były moje ikonki.

Jeśli nie znasz się na niczym to po co komentujesz i wprowadzasz zamieszanie w temacie? Nawet nie chcąc podejmować współpracy z osobą.

Twoja wypowiedź nic nie wnosi w temat, jest tylko bezsensownym spamem.

Myślę, że to nie Twój interes czy mbot jest crakowany, nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy.

Najśmieszniejsze jest to, że dopóki pomagałam Ci w ikonkach to były "najlepsze". :D

O gościu, nie poniżaj się.

Co do tematu jednak prosiłabym o odpowiedź jaką posiadasz licencję i czy projekt będzie na dłużej, a no i czy kiedykolwiek uczestniczyłeś w podobnym projekcie. :)

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Ataki są na większości serwerów i ich się nie da uniknąć. A jak z licencją? Posiadasz? :)

A co Ty ku*wa policja teamspeak'owa?
- Zamknij pape i odjazd z dupolizami.

Oszołomów bym nie brał, Ciebie tym bardziej.

;) 

Oferta nadal aktualna.
Żadne rejpy - jest $ nie ma mowy o nielegalu, pare ikon od tej *zmaty bo zwyczajnie mi się podobały.

Info na GG.

Maja - wyjdź z domu w końcu gruba świnio.  xD

Opublikowano

;)

Oferta nadal aktualna.

Żadne rejpy - jest $ nie ma mowy o nielegalu, pare ikon od tej *zmaty bo zwyczajnie mi się podobały.

Info na GG.

Nie polecam a mówi o tym to co właśnie napisałeś. Na pewno nie chciałbym nawiązać współpracy z taką osobą która ma zero szacunku do kobiety. Człowieku może ty pokażesz jak wyglądasz hmm? się pośmiejemy.

Opublikowano

;)

Oferta nadal aktualna.

Info na GG.

Nie polecam a mówi o tym to co właśnie napisałeś. Na pewno nie chciałbym nawiązać współpracy z taką osobą która ma zero szacunku do kobiety. Człowieku może ty pokażesz jak wyglądasz hmm? się pośmiejemy.

Przyszedłeś tu pogaduszki urządzać?

Jaki jest temat? Współpraca a nie ciągniecie lachy  :( 

Opublikowano

;)

Oferta nadal aktualna.

Info na GG.

Przyszedłeś tu pogaduszki urządzać?

Jaki jest temat? Współpraca a nie ciągniecie lachy  :( 

Może i odchodzę od tematu mogę dostać za to nawet punkty. Ale słuchaj mam pytanie ile ty masz lat bo po tym co piszesz to zachowujesz się jak dzieciak. Myślisz ze wyzywanie takie fajne oryginalne ? w gimnazjum tak sobie rozmawiacie czy cuś ?. Życzę powodzenia w realu ;). Na pewno znajdziesz dziewczynę z takimi odżywkami a kolegą jeszcze tym zaimponujesz.

Opublikowano

Do swojej matki też się tak odzywasz?? "Chodź tu gruba świnio" Byś powiedział tak przy mnie do dziewczyny to byś ku*** zębów 3 dni szukał w rowie.

Co do oferty.. Nie polecam, widać jak dany Użytkownik się odnosi i raczej nie jest godzien współpracy z innymi osobami.

Szukaj kogoś na pastwisku.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Bardziej syfiastej osoby do współpracy to ja jeszcze nie widziałem, brak szacunku do pracy Mai jeśli chodzi o ikonki, świadczy o tym że pewnie nie szanujesz wogóle pracy innych osób.

Twój brak odpowiedzi co do konkretów licencji itp. stawia Cię znowu w negatywnym świetle. Nie wspomnę o tym że stwierdzeniem typu "ataki to nie problem" raczej pokazujesz oderwanie od rzeczywistości i brak wiedzy o rynku, aplikacji o raz o tym za co się wogóle zabierasz. 

Polecam doedukowanie, bo aktualnie co tu widzę nadaje się do miana IQ ujemne dzielone przez 0.

Nie pozdrawiam i nie polecam. 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Pytasz, od czego jest ten temat; oczywiście od współpracy, moim zdaniem powinieneś tutaj pokazać jak najwyższy poziom kultury i opanowania, a nie starać się być typowym dresem, który jedynie co, to jest dobry w wyzwiskach :) Po tym co czytam, to nie widzę Twojej osoby współpracującej z innymi użytkownikami, brak Ci opanowania, kultury i profesjonalizmu, takie syfy jak Ty trzeba wyciskać z społeczności tego forum

Nie polecam.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Aha?

Nazwałbym Cię ZJ3B3M ale bym obraził ich. Naprawdę Twój poziom kultury jest równy 0.

"Maja gruba świnio" ciekawe kto pierwszy będzie leciał i prosił @Maja.. o ikonki :). Śmieszny jesteś naprawdę. 

Nie polecam

Opublikowano

@topic

Ataki będą zawsze więc stwierdzenie "Serwer ulokowany jest na stabilnym hostingu, nie ma mowy o żadnych atakach" jest błędne zwłaszcza że każdy hosting prędzej czy później może zostać zgaszony.

I może podaj więcej informacji o tobie jak i o samy serwerze (typu: Hosting, licencja)

Zgasić to ty możesz swój internet z jakiegoś darmowego skryptu albo stressera. Mózg też polecam zgasić albo restart walnąć.

Typie nie masz pojęcia o podstawowych rzeczach nt. ataków a strzelasz tutaj takiego obcykanego, że hoho. Pewnie jeszcze walisz z skryptów perl hsahs z neta.

Opublikowano

Nie chce mi sie czytać tych waszych wypocin.
Przypominam tylko, ze nadal czekam na ciekawsze oferty od bystrzejszych osób nie sprzedających sie za ikonki!
Piona

Opublikowano

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

;)

Oferta nadal aktualna.

Info na GG.

Maja - wyjdź z domu w końcu gruba świnio. xD

Patrząc na to co napisałeś, nie mogę tego pozostawić na bok.

Czyżbyś się chwalił czy masz siano? Po twoich postach, stwierdzam..

Twój projekt nie postoi dłużej niż miesiąc ;)

A teraz grzecznie opuść te forum, bo nie jest dla takich cebulaków jak Ty.

Oczywiście, nie polecam.

"Serwer marzeń" hahaha, skisłem.

Ps. Nie ma to jak dac warna osobie, która wypowiedziała się negatywnie na temat owej osoby.. Brawo administracja!

Opublikowano

Może tylko ja mam takie zdanie ale jeśli chcesz pracować w drużynie musisz nauczyć się szacunku do drugiego człowieka ponieważ w zespole to się liczy najbardziej. 

To jest moje skromne zdanie i po tym jak widzę te twoje wypowiedzi to mogę z całego mojego małego serducha odradzić wszystkim współpracy z tobą.

Opublikowano

Może tylko ja mam takie zdanie ale jeśli chcesz pracować w drużynie musisz nauczyć się szacunku do drugiego człowieka ponieważ w zespole to się liczy najbardziej. 

To jest moje skromne zdanie i po tym jak widzę te twoje wypowiedzi to mogę z całego mojego małego serducha odradzić wszystkim współpracy z tobą.

Szacunek do drugiego człowiek owszem szacunek do internetowego oszołoma - ciężej  ;)

Opublikowano

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

;)

Oferta nadal aktualna.

Info na GG.

Maja - wyjdź z domu w końcu gruba świnio. xD

Patrząc na to co napisałeś, nie mogę tego pozostawić na bok.

Czyżbyś się chwalił czy masz siano? Po twoich postach, stwierdzam..

Twój projekt nie postoi dłużej niż miesiąc ;)

A teraz grzecznie opuść te forum, bo nie jest dla takich cebulaków jak Ty.

Oczywiście, nie polecam.

"Serwer marzeń" hahaha, skisłem.

Z tobą się zgadzam może i jedzie cebulą ale o Mai ma racje ;) Niestety ale ma on trochę racji. A co do mbota to nie wiadomo ;)

Pozdrawiam, G..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Po co te nerwy, masz legalna licke ? dajesz info z E-Mail'a w poście i się odczepia, teraz dużo serwerów cracków wychodzi wiec takie pytania o licke nie dziwią, dziwi mnie tylko fakt że jak się ma NPL to leci wiadro pomyj na dany serwer  ... ktoś się postara zrobi stronę itp i nadal nie pasuję ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...