Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprowadź serwer marzeń!

GR4N0N ́

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

A co Ty ku*wa policja teamspeak'owa?

- Zamknij pape i odjazd z dupolizami.

Po co te nerwy, masz legalna licke ? dajesz info z E-Mail'a w poście i się odczepia, teraz dużo serwerów cracków wychodzi wiec takie pytania o licke nie dziwią, dziwi mnie tylko fakt że jak się ma NPL to leci wiadro pomyj na dany serwer  ... ktoś się postara zrobi stronę itp i nadal nie pasuję ... 

Po co mi w ogóle jakaś licencja? 

Polaczki cebulaczki   :makka100lat: 

Możecie już zamknąć buźki i nie robić gówno burzy.  :(( 

HuYgPtr.png

Wypada oszołomy z tem

Opublikowano

Kim ty człowieku jesteś żeby mówić że ktoś sie sprzedaje za ikony? za prace należy okazać jakąś wdzięczność... 

Co do samej osoby...

Kultura pokazuje że jesteś kolejnym nadętym 16 latkiem który chce zlecić komuś wykonanie serwera, jak i jego rozpromowanie.

Następnie prawdopodobnie gdy coś ci się nie spodoba, po prostu zabrać serwer.

Osobiście mam do ciebie mieszane uczucia, nie wiem czy posiadasz jak to wyżej wymieniłeś te licencje. Ale osobiście nie podjąłbym współpracy z osobą która nie ma szacunku do innych osób, w tym kobiet.

Opublikowano

@topic

Ataki będą zawsze więc stwierdzenie "Serwer ulokowany jest na stabilnym hostingu, nie ma mowy o żadnych atakach" jest błędne zwłaszcza że każdy hosting prędzej czy później może zostać zgaszony.

I może podaj więcej informacji o tobie jak i o samy serwerze (typu: Hosting, licencja)

Zgasić to ty możesz swój internet z jakiegoś darmowego skryptu albo stressera. Mózg też polecam zgasić albo restart walnąć.

Typie nie masz pojęcia o podstawowych rzeczach nt. ataków a strzelasz tutaj takiego obcykanego, że hoho. Pewnie jeszcze walisz z skryptów perl hsahs z neta.

JPRD większego pojeba na mpcforum to jeszcze k***a nie było. Kim ty cwelu jesteś co może podasz swój prawdziwy nick. Kto tu mówił o jakimś gaszeniu, ja nie zajmuję się atakami więc polecam się doinformować. Jak chcesz sobie restarta zrobić to polecam wyjść z domu a nie zgrywać wielkiego znawcę na mpc. Co do mojej wiedzy to gówno o niej wiesz rozmawiałeś kiedykolwiek ze mną zapewne nie więc po prostu stul dziób jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia. Nara elo cebulo.

@topic

Ataki będą zawsze więc stwierdzenie "Serwer ulokowany jest na stabilnym hostingu, nie ma mowy o żadnych atakach" jest błędne zwłaszcza że każdy hosting prędzej czy później może zostać zgaszony.

I może podaj więcej informacji o tobie jak i o samy serwerze (typu: Hosting, licencja)

Zgasić to ty możesz swój internet z jakiegoś darmowego skryptu albo stressera. Mózg też polecam zgasić albo restart walnąć.

Typie nie masz pojęcia o podstawowych rzeczach nt. ataków a strzelasz tutaj takiego obcykanego, że hoho. Pewnie jeszcze walisz z skryptów perl hsahs z neta.

JPRD większego pojeba na mpcforum to jeszcze k***a nie było. Kim ty cwelu jesteś co może podasz swój prawdziwy nick. Kto tu mówił o jakimś gaszeniu, ja nie zajmuję się atakami więc polecam się doinformować. Jak chcesz sobie restarta zrobić to polecam wyjść z domu a nie zgrywać wielkiego znawcę na mpc. Co do mojej wiedzy to gówno o niej wiesz rozmawiałeś kiedykolwiek ze mną zapewne nie więc po prostu stul dziób jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia. Nara elo cebulo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...