Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldenSpeak | STABILNY | PUBLICZNY | DARMOWY

MRXNEO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama1.png

Jak już było pisane wcześniej nie uważamy się za najlepszy serwer,stoi on dopiero od kilku dni,wchodząc sam musisz się przekonać czy jest on godny poświęcenia uwagi oraz swojego czasu.
Powoli staramy się rozwijać w kierunku pozyskiwania nowych użytkowników jeszcze sporo przed nami.

Staramy się aby serwer był jak najbardziej dopracowany,jeżeli widzisz jakiś błąd lub bug'a Pisz śmiało, postaramy się naprawić to od razu po przeczytaniu twojego zgłoszenia.

Nie musisz martwić się o to że wchodząc na TS'a bot muzyczny rozwali twoje słuchawki , NIE! Bot jest ustawiony na Vol 30 więc nie jest za cicho jak i nie za głośno.
Jeżeli jakiemuś użytkownikowi czegoś potrzeba a my jesteśmy w stanie to zaoferować można śmiało do nas napisać.
REGULAMIN,TABELE KAR,FAQ itp itd znajdziecie na TeamSpeaku tam wszystko jest ładni opisane.
Chcemy aby nasz serwer był aktualny więc staramy się na bieżąco aktualizować wersję serwera na to coraz nowszą pozbawiona bugów i błędów.

No to chyba wszystko jeżeli macie pytania piszcie posty z pewnością na nie odpowiem.
ZAPRASZAM !
IP: goldenspeak.pl
STRONA: goldenspeak.pl

banner1.gif

Opublikowano

Polecam serwer. Fajna muzyczna na poczekalni choć troszkę za głośno. Serwer zabezpieczony fajna stronka. Super ikonki design serwera również niczego sobie. POLECAM.!

Opublikowano

No dobra. Standardowo:

Prezentacja:

Lepiej nie mówmy, bo nie ma za bardzo co oceniać sciany tekstu.

Strona:

- JPG który ładował się przez bardzo długi czas (mówię o tym z tła głównego)

- Panel Rang z MPC który nijak pasuje do reszty strony

+ W miarę ładna ta strona, to muszę Wam przyznać 

- Składnia niektórych zdań jest bardzo interesująca, choć nie do końca błędna, też nie powala i albo było to pisane w pośpiechu albo co nwm.

Serwer:

+ W miarę ikonki fajne ale niektóre mi się wogóle nie widzą (podejrzewam że kwestia gustu)

- BOT na Poczekalni

- Banner do mnie nie przemawia

- Oczojebne spacery, ale no skoro Wam się podoba to nie dyskutuje :P

Ogólnie neutral, zgaduje że raczej nie skończyliście wszystkiego bo widać że dużo zaczęte a nic nie skończone. Poczekam zatem trochę i wypowiem się znowu.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Polecam serwer. Fajna muzyczna na poczekalni choć troszkę za głośno. Serwer zabezpieczony fajna stronka. Super ikonki design serwera również niczego sobie. POLECAM.!

Bot jest ustawiony na Vol30 zawsze można jeszcze go ściszyć :D

No dobra. Standardowo:

Prezentacja:

Lepiej nie mówmy, bo nie ma za bardzo co oceniać sciany tekstu.

Strona:

- JPG który ładował się przez bardzo długi czas (mówię o tym z tła głównego)

- Panel Rang z MPC który nijak pasuje do reszty strony

+ W miarę ładna ta strona, to muszę Wam przyznać 

- Składnia niektórych zdań jest bardzo interesująca, choć nie do końca błędna, też nie powala i albo było to pisane w pośpiechu albo co nwm.

Serwer:

+ W miarę ikonki fajne ale niektóre mi się wogóle nie widzą (podejrzewam że kwestia gustu)

- BOT na Poczekalni

- Banner do mnie nie przemawia

- Oczojebne spacery, ale no skoro Wam się podoba to nie dyskutuje :P

Ogólnie neutral, zgaduje że raczej nie skończyliście wszystkiego bo widać że dużo zaczęte a nic nie skończone. Poczekam zatem trochę i wypowiem się znowu.

Pozdrawiam

Strona z tego co zauważyłem jest obciążona więc to jest powód długiego ładowania się JPG.

Panel rang miał być przerabiany, lecz zostało to zaczęte i nie skończone, w wolnej chwili się za to wezmę.

Prezentacja pisana na szybko widać tak jak napisałeś ze składnia jest interesująca.

BOT na poczekalni może być ściszony chodź według mnie jest on cicho.

Banner kwestia gustu jedni chwalili inni pisali to co ty.

Spacery były mniej "oczojebne" bo były robione przeze mnie lecz dałem zadanie adminowi żeby pozmieniał wygląd serwera na ciekawszy i jest co jest.

Co do TS i strony WWW są jeszcze duże plany, coś zaczęte lecz nie skończone do końca,aktualnie mój technik pisze mi autorskiego BOTA specjalnie pod mojego tsa więc to będzie duży postęp dla serwera.

Dzięki za opinię :D 

banner1.gif

Opublikowano

Strona osobiście mi się spodobała, co prawda przypomina trochę darmową z mpcforum lecz kolor i ten śnieg epicki. Lubię takie design'y 

Serwer ts taki sam jak każdy inny, wkurwiająca muzyka na poczekalni (dobrze że ściszona i nie wywala uszu) 

Banner może być

Te znaczki na samej górze nie potrzebne

jak na fuzję 2 serwerów 36 osób w godzinie szczytu to słabo, zbyt długa nazwa serwera. Gdy przełącza się na inne serwery może to przeszkadzać bo prawie cały pasek zajmuje

i w sumie to tyle, serwer jak serwer ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Moja opinia:

- mi też baner nie przypadł do gustu (nie lubię gifów)

- strona jest ok natomiast na twoim miejscu zastanowił bym się nad zmianą kolorystyki

- błędy ortograficzne w prezentacji (np. "stwożony")

- śnieg w połowie lutego już chyba tak średnio (już sporo po świętach)

Ogólnie są to drobnostki ale wpływają na całokształt.

Ogólnie serwer można polecić.

Opublikowano

Strona osobiście mi się spodobała, co prawda przypomina trochę darmową z mpcforum lecz kolor i ten śnieg epicki. Lubię takie design'y 

Serwer ts taki sam jak każdy inny, wkurwiająca muzyka na poczekalni (dobrze że ściszona i nie wywala uszu) 

Banner może być

Te znaczki na samej górze nie potrzebne

jak na fuzję 2 serwerów 36 osób w godzinie szczytu to słabo, zbyt długa nazwa serwera. Gdy przełącza się na inne serwery może to przeszkadzać bo prawie cały pasek zajmuje

i w sumie to tyle, serwer jak serwer ;d

MultiCrew to świeżo powstała "firma" która dopiero wstaje na nogi wiec jeżeli wystartują to z pewnością przybędzie z 50-100 osób (przynajmniej mam taką nadzieję)

Moja opinia:

- mi też baner nie przypadł do gustu (nie lubię gifów)

- strona jest ok natomiast na twoim miejscu zastanowił bym się nad zmianą kolorystyki

- błędy ortograficzne w prezentacji (np. "stwożony")

- śnieg w połowie lutego już chyba tak średnio (już sporo po świętach)

Ogólnie są to drobnostki ale wpływają na całokształt.

Ogólnie serwer można polecić.

Kolorystyka strony jest dobrze dobrana wiec zostawię ją jaka jest

Snieg nie symbolizuje tylko świąt jest zima więc śnieg jak najbardziej tutaj jeszcze pasuje :D

No szczerze sam nie zauważyłem błędu ortograficznego trzeba będzie poprawić :D

Dzięki za opinię ^^

banner1.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plusy:

+ Polska lokalizacja

+ Bot (Zawsze mnie to denerwowało, że jak wchodziłem na jakiegoś teamspeaka to wysadzało mi uszy)

+ W miarę estetyczny design serwera

+ Nadawanie rang z poziomu Strony WWW

+ Ładny baner

Minusy:

- Niektóre kolory na stronie nie pasują

- Licencja Non-Profit

- Preloader na stronie, nie można go dać żeby się pojawiał co jakiś czas? Bo denerwuje xD

Opublikowano

Plusy:

+ Polska lokalizacja

+ Bot (Zawsze mnie to denerwowało, że jak wchodziłem na jakiegoś teamspeaka to wysadzało mi uszy)

+ W miarę estetyczny design serwera

+ Nadawanie rang z poziomu Strony WWW

+ Ładny baner

Minusy:

- Niektóre kolory na stronie nie pasują

- Licencja Non-Profit

- Preloader na stronie, nie można go dać żeby się pojawiał co jakiś czas? Bo denerwuje xD

Preloader zawsze może zostać usunięty ale nie wiem czy jest sens bo dosyć estetycznie to wygląda a dużo czasu nie zajmuje się jego ładowanie :D

banner1.gif

Opublikowano

@Aktualizacja
Dodałem i zmieniłem wszystkie ikonki 
Administracyjne i kanałowe - Wzorowane były na ikonkach Maji autorstwa. Dorobiłem sporo swoich 
4Fun - Robione przeze mnie w 60% autorskie

Gry - Sciągnięte ikony z internetu aby pasowały do reszty ikonek

-Dodanie ikonek Do panelu rang który został skończony w 90% zostały małe poprawki aby to wszytstko szybko śmigało
-Dodanie nowych botów usprawniających serwer i usunięcie zbędnych

-Automatyczna rejestracja po wejściu na kanał

-Dodanie "Zabezpieczenie grup" czyli wybrane rangi mogą być zabezpieczone tak aby nikt nie mógł ich nam ściągać lub po ich nadaniu kickuje nas z serwera i odbiera rangę.Aktualnie to jest tylko nałożone dla rang administracyjnych 

banner1.gif

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...