Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje darmowy VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem o arubie ale voutchera nie otrzymałem chodzi mi o jakiś hosting gdzie można za darmo otrzymać vps był bym bardzo wdzięczny z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Raczej nie ma czegoś takiego jak darmowy VPS, a nawet gdy by był to zapewne bardzo słaby oraz bez dostępu do konta Root.

Specjalista
Opublikowano

Niby ktoś tam oferuje za darmo te hostingi, a bardziej za twoje dane osobowe niż za darmo. Najczęściej na takich hostingach nie masz tak naprawdę nic. Warto zainwestować w arubę, które jest naprawdę tania.

Opublikowano

Niby ktoś tam oferuje za darmo te hostingi, a bardziej za twoje dane osobowe niż za darmo. Najczęściej na takich hostingach nie masz tak naprawdę nic. Warto zainwestować w arubę, które jest naprawdę tania.

o ile dobrze pamiętam aruba nie przyjmuje a znasz może jakiś taki bardzo tani hosting gdzie oferują płatności psc ?

Opublikowano

o ile dobrze pamiętam aruba nie przyjmuje a znasz może jakiś taki bardzo tani hosting gdzie oferują płatności psc ?

Mintshost.pl - Przy płatności paysafecard nie ma prowizji :D 

Są też płatności sms

Jeśli chodzi o ochronę tam to pod serwer dla znajomych / średniej wielkości ekipy starczy.

Poprawili coś jeśli chodzi o łącza i maszyny bo działa to lepiej jak pisali na WHT.

Sam używam póki co i działa dobrze :)

PS: Serwery VPS OpenVZ / KVM po godzinie 22:00 albo 22:30 są tańsze :)

Opublikowano

f5

Ale czemu odświeżasz? Napisaliśmy Ci że nie ma darmowego vps'a. Podalismy Ci też przykłady tanich vpsow, ja od siebie mogę jeszcze napisać lvlup gdzie też jest płatność poprzez psc ale darmowego nie znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...