Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Propozycja do zakładek

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka tam drobnostka.

Dodanie opisu co te zakładki oznaczają np. ja nwm co to jest modlogs, jeszcze opis do nagród jak je zdobyć.

Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to na górze są takie forum, blogi, nagrody itd.

Opublikowano

Modlogs to nazwa chyba wskazuje że coś związanego z moderacją. Co do nagród: http://www.mpcforum.pl/topic/1450304-rangi-na-mpcforumpl/#entry12293467

"chyba" nawet ty nie wiesz :P dlatego chce żeby było napisane co to, nie tylko modlogs, a wszystko.

Z skąd ktoś ma wiedzieć że jest taki temat z nagrodami?

W modlogsach masz statystyki i listę moderatorów no to Ci napisałem że nazwa sugeruje na coś związanego z moderacją. A ten temat znajduje się w niezbędniku forumowicza i zgadzam się że mógłby być lepiej wyeksponowany. Generalnie jestem na tak ale jest to bardzo nieistotny szczegół ponieważ jak ktoś raz wejdzie w modlogs to już będzie wiedział co tam jest.
Opublikowano

Modlogs to nazwa chyba wskazuje że coś związanego z moderacją. Co do nagród: http://www.mpcforum.pl/topic/1450304-rangi-na-mpcforumpl/#entry12293467

"chyba" nawet ty nie wiesz :P dlatego chce żeby było napisane co to, nie tylko modlogs, a wszystko.

Z skąd ktoś ma wiedzieć że jest taki temat z nagrodami?

W modlogsach masz statystyki i listę moderatorów no to Ci napisałem że nazwa sugeruje na coś związanego z moderacją. A ten temat znajduje się w niezbędniku forumowicza i zgadzam się że mógłby być lepiej wyeksponowany.

Napisanie tych nagłówków najbardziej by pomogło tyle mam do powiedzenia xD

Co do wyeksponowanie tematów to by dużo nie pomogło chyba żeby byłby wklejony link w tej zakładce.

Opublikowano

Imo bez sensu. Po nazwie można się domyślić co tam jest.

Zresztą, niedługo nowa wersja forum, pewnie inaczej to będzie wyglądało :makka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...