Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

totalspeak24.pl l Darmowy l Bezpieczny l Stabilny

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niczym się nie wyróżnia z pośród innych.

Hasło Anty-Ddos jest trochę nie na miejscu ponieważ nie sądze abyście mieli własny serwer dedykowany (a nawet ten można wywalić).

Strona to kolejna kopia Wruczka.

Prezentacja nie jest najpiękniejsza.

Plusik za bota muzycznego na poczekalni który ma ustawioną normalną głośność.

Ogólnie serwer można polecić ale mogło być lepiej.

Opublikowano

Serwer niczym się nie wyróżnia z pośród innych.

Hasło Anty-Ddos jest trochę nie na miejscu ponieważ nie sądze abyście mieli własny serwer dedykowany (a nawet ten można wywalić).

Strona to kolejna kopia Wruczka.

Prezentacja nie jest najpiękniejsza.

Plusik za bota muzycznego na poczekalni który ma ustawioną normalną głośność.

Ogólnie serwer można polecić ale mogło być lepiej.

Dziękujemy za konstruktywną krytykę. Wszystkie opinie weżniemy pod uwagę.

Opublikowano

Tak jak juz bylo napisane + za bota ale cos mi  smierdzi ta wersja tsa moze przez to ze kolega pytal sie czy https://www.youtube.com/watch?v=PMpne6dGogw to by dzialalo i ta wersja :/. nwm jak sie sprawdza. A co do wygladu to taki monotonny ten ts te spacery ja bym dodal jakiejs wolnej przestrzeni lub cos podobnego, tez na + Polska lokalizacja hosta zawsze mniejsze pingi od ovh :/.

A i byl zapomnial ja na waszym miejscu albo bym zainstalowal starsza wersje sinusbota albo jakos zwiekszyl ich ilosc bo macie dwa kanaly wolne i zeby byl wiekszy wbor w muzyce.

Opublikowano

Tak jak juz bylo napisane + za bota ale cos mi  smierdzi ta wersja tsa moze przez to ze kolega pytal sie czy https://www.youtube.com/watch?v=PMpne6dGogw to by dzialalo i ta wersja :/. nwm jak sie sprawdza. A co do wygladu to taki monotonny ten ts te spacery ja bym dodal jakiejs wolnej przestrzeni lub cos podobnego, tez na + Polska lokalizacja hosta zawsze mniejsze pingi od ovh :/.

A i byl zapomnial ja na waszym miejscu albo bym zainstalowal starsza wersje sinusbota albo jakos zwiekszyl ich ilosc bo macie dwa kanaly wolne i zeby byl wiekszy wbor w muzyce.

Dziękujemy za uwagi. Sprawdzałem wiele wyglądów TS'a tak jak mówisz robiłem puste spacery itp lecz wyglądało to dosłownie jak kupa :D. Co do sinus botów zainstalujemy inną wersje , zmiany odnośnie sinusów będą wprowadzone z rozwojem serwera na pewno ;). A co do wersji TS nie widzę żadnego problemu wiele serwerów posiada taką wersje ale skoro jest to jakiś błąd/problem niema problemu zajmę się tym.

Opublikowano

_Robak co do serwera żadnych większych uwag, ale jasło ANTY-DDOS nie jest zbyt odpowiednie.

Dziękujemy za wyrażenie opinii.

Opublikowano

_Robak prosze bardzo, widze że nie jestes kolejną osobą która za "negatywną" ocene zaraz zacznie wyzywać. Dlatego życzę wam żebyście się rozwijali.

Opublikowano

Serwer godzien polecenia.

- Miła administracja

- Ładny design

- Music Boty

- Skonfigurowana aplikacja

POZDRAWIAM,

Opublikowano

Serwer godzien polecenia.

- Miła administracja

- Ładny design

- Music Boty

- Skonfigurowana aplikacja

POZDRAWIAM,

Dziękujemy za miłe słowa ;).

Opublikowano

Polecam, bardzo miła administracja, ogólnie fajny ts :D

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Staramy się żeby było jak najlepiej ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...