Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL | Od graczy, dla graczy!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna prezentacja z kategorii widziałem ją już z 92477434 razy. Nie powala, i oczoje*ny kolor też nie pomaga.

Podkreślacie litery SDS oraz AWZ - te skróty coś znaczą czy jak?

Teraz co do samego serwera i Właściciela.

@Grenus wiem że potrafisz tworzyć własne aplikacje i fajnie że postanowiłes przekuć to we własny projekt - duży plusik.

Minus to to że banner wzięty od nieistniejącego serwera - bardzo (nie) autorskie rozwiązanie.

Ikonki również mi się podobają - sa minimalistyczne i pasują :)

Układ kanałów też fajny, przejrzysty.

Niestety:

<13:45:17> "TSMG @ Aktualizator":     Witaj Koks na » Tsmg.pl © Stablilny TS3 [Online: 129/256],
<13:45:17> "TSMG @ Aktualizator": 
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Informacje serwerowe:
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Aktualnie jest 133/256 uzytkownikow online
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Rekord użytkowników na serwerze wyniósł 187
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Serwer działa od 9 dni 21 godzin 39 minut
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Informacje o Tobie:
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Twoje pierwsze polaczenie z serwerem: 05.02.2017
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Twoje ostatnie polaczenie z serwerem: 05.02.2017
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Twoja ilosc polaczen z serwerem: 1
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Twoje najdłuższe połączenie z serwerem wynosi: Brak najdłuższego czasu połączenia
<13:45:18> "TSMG @ Aktualizator":     Spędziłeś na serwerze: Brak czasu spędzonego na serwerze

Powoduje konotacje z mBOT'em i trochę podważa autorskość rozwiązań, nie mówiąc o tym że osobiście nie uważam te informacje za mega ważne - gdyby to były ogłoszenia jakieś ważniejsze w postaci konkursów czy coś to okej ale po cholere mi wiedzieć ile mam połączeń? Jak chce wiedzieć to edytuje styl TS'a i widzę.

Ogólnie fajnie, powodzonka życzę ale te zastanowiłbym się nad niuansami które wymieniłem wyżej.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Jest to na pewno jeden z porządniejszych serwerów głosowych w Polsce. Z tego co przeczytałem bardzo stabilny (w co nie chce mi się wierzyć w prezentacji serwera jest że TS stoi od 2012 a po wejściu na serwer pisze ,, Z wami od 2013''. Ale jednego jestem pewien bardzo miła administracja , pomocna. Gdy nie będę miał gdzie siedzieć na pewno zawitam do was ;).

Opublikowano

Serwer jak najbardziej ok, nie mam większych zastrzeżeń, mi osobiście grafika przypadła do gustu.

Jak najbardziej można polecić.

Mam tylko jedną malutką uwagę:

<17:58:28> "TSMG @ Aktualizator":     Informacje o ewentach:

eventach piszemy raczej przez V i przez W źle to wygląda ale to szczegół.

Dodanie nowości nie upoważnia do robienia double-posta, mogłeś edytować tamten post.

Opublikowano

Mareczin, z tego co wiem to robiła to administracja innego serwera.

Wiem że nie mam na to dowodów więc nie bede się z tobą spierał.

I ja ciebie pierwszy raz na oczy widze, sprawdze zaraz tą sytuacje.

// Osoba która wykonywała wymienione czynności została zdegradowana. A co do licencji posiadamy 75% środków lecz czekamy na lepszą maszyne aby ją już zakupić.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Właściciel Kinus chodził/chodzi po większych serwerach i reklamuje. Jakieś parę tygodni temu przyszła do mnie pewna osoba "ostrzec" mnie przed osobą o nicku "Kinus", która dostaje się na Admina, a potem robi przekierowania. Sama byłam świadkiem jak na pewnym TeamSpeak'u przeniósł ludzi na jeden kanał i zaspamował ip "tsmg.pl" TeamSpeak powiedzmy, że jest estetyczny i ładny ale forma reklamowania to absurd i żenada.

Zwłaszcza, że parę dni temu byłeś u mnie na moim serwerze prosząc mnie o opinię na temat swojego serwera by "rozruszać" temat. Najpierw nauczcie się w normalny sposób osiągać sukces niż iść po trupach do celu.

Nie polecam.

Opublikowano

Maja.. jak wyżej pisałem, osoba została usunięta z administracji.

Nie miałem pojęcia o tych odpałach tej osoby, ale moge z góry przeprosić wszystkich za reklamy owej osoby.

// Nick tej osoby to Kucin.

// Jeśli możesz prosiłbym o zmienienie twojej opinii gdyż nie mogłem kontrolować danej osoby...

Opublikowano

Za wszystkie reklamy byłego administratora, serdecznie przepraszam.

Sytuacja została wyprostowana z osobami poszkodowanymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...