Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speak3.pl - Autorski Serwer TS3

FijaGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licencja: Annual Activation License

Piszesz że masz licencię AAL natomiast na serwerze jest informacja o licencji od hostingu.

LhI54YB.jpg

Przynajmniej nie oszukuj ludzi i przyznaj się do cracka. Serwer zostanie zgłoszony do odpowiedniego działu supportu TeamSpeak3.

Jeżeli tak nie jest to udowodnij że posiadasz licencję AAL

Co do strony to również jest kradziona. Orginalny adres strony: http://sify.pl/

Nawet nie chciało ci się tworzyć logo logo, tylko zmieniłeś kolor.

Podsumowując nie polecam serwera nikomu, chyba że ktoś lubi jak wykorzystuje się cudzą własność i okrada innych. 

(')(.)(;)

Opublikowano

Licencja: Annual Activation License

Piszesz że masz licencię AAL natomiast na serwerze jest informacja o licencji od hostingu.

LhI54YB.jpg

Przynajmniej nie oszukuj ludzi i przyznaj się do cracka. Serwer zostanie zgłoszony do odpowiedniego działu supportu TeamSpeak3.

Co do strony to również jest kradziona. Orginalny adres strony: http://sify.pl/

Nawet nie chciało ci się tworzyć logo logo, tylko zmieniłeś kolor.

Podsumowując nie polecam serwera nikomu, chyba że ktoś lubi jak wykorzystuje się cudzą własność i okrada innych.

Licencja AAL wyświetla się tak samo jak licencją ATHP, co do samego serwera to dosyć słaby, nie ma tam nic autorskiego więc nie wiem z czego wynika ten nagłówek.

Podsumowując 3/10.

@Edit

"Szukasz serwera dla cb jak tak ? to wbijaj do nas"- tekst ze strony, przy którym widnieje nagłówek PROFESJONALIZM

Opublikowano

Co tu jest autorskiego? Strona pierwsza jest skradziona z serwera SIFY.PL tak jak mówił kolega wyżej.... usunąłeś z niej zdjęcie teamspeaka gdzie było widać team owego serwera....

Strona główna również nie jest autorska i nie działa do końca... czemu w statystykach macie 42 osoby a w zakładce użytkownicy online pokazuję, że nikogo nie ma na serwerze.

Różnie style ikon... i jeszcze boty muzyczne dostają poziom! Brawo Wy!

Nie polecam.

lubie-to-png.png

Opublikowano

dlaczego tak jest ponieważ pisze że 42 bo liczy z query 

a co do strony to będzie zmieniana

bo trochę przegieliśmy a co do licencji mamy płatną

więcej info pw na ts3

Opublikowano

więcej info pw na ts3

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?

"czemu w statystykach macie 42 osoby a w zakładce użytkownicy online pokazuję, że nikogo nie ma na serwerze." A Ty mi tu z Query wyskakujesz

lubie-to-png.png

Opublikowano

masz te 42 osoby tak odejmij 42-5 i wyjdzie ci ile type na ts jest bo to liczy z abotem 

a to że nikogo nie ma w statystykach to może server był wylaczony lel logika 

więcej info pw na ts3

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?

"czemu w statystykach macie 42 osoby a w zakładce użytkownicy online pokazuję, że nikogo nie ma na serwerze." A Ty mi tu z Query wyskakujesz

dlatego tak jest ponieważ skrypt na stronie nie działa :) a ni e potrzebnie tam pisałem sr każdy ma prawo sie pomylić

Opublikowano

K-Scripts FijaGame carbonx Popieram, każdy z administracji ma 0ro znajomości na temat teamspeaka. Do tego dochodzi administracja która na wstępie kiedy wchodzi na centrum pomocy mówi: Powiem szczerze Jeżeli nie masz ważnej sprawy to wiedz że mnie wkurwisz i bede cie ddosował.

Opublikowano

Autorski serwer TS3?

Śmiechłem jak czytałem.

Przed strona ukradziona i tu pokazuje się wasz profesjonalizm.

nwm o Którą ci chodzi K-scripts  tamta została usunięta to był nasz błąd że dodaliśmy tą stronę my umiemy się przyznać  w każdym razie popełniliśmy błąd przepraszamy 

Opublikowano

Powiem tyle moj ts jest bardziej autrski z baza danych innego serwera od tego xD, dlaczgo wszyscy od siebie zapier....ja prace xD ok zainspirowac sie, wzorowac ale nie kur...a krasc albo jak juz mieliscie dostep do tych plikow trudno bylo wbic i sie zapytac wlasciciela plikow "ej mozemy przerobic lekka twoja strone i podpisac ze jest nasza?" takie to trudne? 

Wyskakujecie do graczy z tekstem "autorski serwer" wychodza ze swojego ulubionego serwera X wbijaja na wasz i sobie mysla "taki sam serwer w 100%" :/ i wtedy nie tylko wy tracicie graczy ale tez ts z ktorego zajeb....scie pomysl/strone/baze danych i podpisaliscie ze autorskie :/. 

Ja to bym wyjeb..... to z tego forum za przywlaszczanie kogos pracy :/.

Opublikowano

UPDATE - DNIA  8.02.2017 DODALIŚMY SYSTEM STATYSTYK ZAPRASZAMY DO TESTOWANIA  http://speak3.pl/statystyki/stats/my_stats.php

S

Powiem tyle moj ts jest bardziej autrski z baza danych innego serwera od tego xD, dlaczgo wszyscy od siebie zapier....ja prace xD ok zainspirowac sie, wzorowac ale nie kur...a krasc albo jak juz mieliscie dostep do tych plikow trudno bylo wbic i sie zapytac wlasciciela plikow "ej mozemy przerobic lekka twoja strone i podpisac ze jest nasza?" takie to trudne? 

Wyskakujecie do graczy z tekstem "autorski serwer" wychodza ze swojego ulubionego serwera X wbijaja na wasz i sobie mysla "taki sam serwer w 100%" :/ i wtedy nie tylko wy tracicie graczy ale tez ts z ktorego zajeb....scie pomysl/strone/baze danych i podpisaliscie ze autorskie :/. 

Ja to bym wyjeb..... to z tego forum za przywlaszczanie kogos pracy :/.

STRONY JUŻ NIE  MA TEJ STRONY ZROBILIŚMY BŁĄD ZE JĄ DODALIŚMY ALE   ZOSTAŁO JUŻ TO POPRAWIONE NIE MA TEJ STRONY ;.

A I NIE ChCEM SIĘ JUŻ WYPOWIADAĆ NA TWÓJ TEMAT W PISOWNI ALE POPRAW BŁĘDY   :) BO JEST ICH W LUJ 

#ANG. KLAWIATURA  napewno bede pisal pisal z Polskimi znakami xD

edit. masz problem? pisz pw :/.

Opublikowano

tylko że to prawda że macie cracka 0.o Serwer stoi na vpsie, 0ro znajmości o teamspeaku. Pozatym administracja twierdzi że jest niewiadomo kim a serwer jest poziomy co najwyżej krawężnika.

Opublikowano

tylko że to prawda że macie cracka 0.o Serwer stoi na vpsie, 0ro znajmości o teamspeaku. Pozatym administracja twierdzi że jest niewiadomo kim a serwer jest poziomy co najwyżej krawężnika.

własnie że nie server nie stoi na vps :D

własnie że nie server nie stoi na vps :D a co do cracka to nie mamy nie  masz potwierdzenia bo po 1 cracka nie da sie wykryć bo jak masz orginalna licencje to se możesz ustawiać slotów ile chceż to więc a co do cracka to tak samo :D To więc  nie oskarzaj servera o to że ma crack to co jak wejdziesz na każdy server to powiesz że crack ? popatrz się na pgc oni mają cracka  jak byśmy mieli cracka to by pisało invialid license czy coś takiego lol :D

Jak masz tak gadać to lepiej wyjdz  stąd  

bo tacy użytkownicy jak ty mnie rozwalają     Grenus

o server jest zjebany bo ma cracka  nawet nie wiem ale walić to   a jeba__ go  

własnie że nie server nie stoi na vps :D

własnie że nie server nie stoi na vps :D a co do cracka to nie mamy nie  masz potwierdzenia bo po 1 cracka nie da sie wykryć bo jak masz orginalna licencje to se możesz ustawiać slotów ile chceż to więc a co do cracka to tak samo :D To więc  nie oskarzaj servera o to że ma crack to co jak wejdziesz na każdy server to powiesz że crack ? popatrz się na pgc oni mają cracka  jak byśmy mieli cracka to by pisało invialid license czy coś takiego lol :D

Jak masz tak gadać to lepiej wyjdz  stąd  

bo tacy użytkownicy jak ty mnie rozwalają  

Grenus         o server jest zjebany bo ma cracka   ale walić to   a jeba__ go    

nawet kolego nie byłes i nie wiesz czy mamy cracka to jak nie wiesz to nie gadaj 

Naucz się składać zdania "kolego".

Nie trzeba być na serwerze aby wiedzieć czy to crack.. Wystarczy przeskanować porty.

"popatrz się na pgc oni mają cracka  jak byśmy mieli cracka to by pisało invialid license czy coś takiego lol: Pierd*** się w głowę.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Po przeczytaniu tego ,,Speak3.pl - Autorski Serwer'' pomyślałem sobie o fajnie ! jakiś spoko serwerek pewnie. Po wejściu się załamałem :( nić autorskiego wszystko takie samo jak na większości serwerów ikonki , ułożenie kanałów itp. Bardzo przeraziły mnie te ikonki na kanałach publicznych kolorowe jak tęcza oraz ten bot muzyczny na poczekalni trochę za głośny (Strasznie się wystraszyłem :D).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...