Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memories MU RED | Season 6 | x5 do x30 | NO RESET | 600 LEVEL MAX | 10.02.2017 START

Mr.Mxn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

store nie dziala. koles wystawil item za 8kk , mialem przy sobie 15kk+ i napisane ze mam za malo zen ^^

szkoda ze tak malo online

Opublikowano

Może ktoś miał podobny problem z wyświetlaniem tekstu jak ja ? Mianowicie :

Odpalam grę , wybór serwerów ok. Problem zaczyna się już od okienka logowania.

W miejscu account i password pojawiają się moje dane, po wejsciu do gry widzę ciąg powtarzających sie wyrazów.

Po wcisnieciu " C " , na całym oknie w każdej rubryce ( czy to str, ene) widze nazwę mojej postaci. Na czacie widać tylko jeden post powielony w zaleznosci od tego ile osób napisało. Do tego dochodzi "migotanie" liter.  Itemki, które leżą na ziemi wyswietlaja sie jako nazwy mobow . Prawdopodobnie jakis pakiet językowy. Wrzucilem arialuni.ttf do folderu z czcionkami, zmienilem ustawienia w panelu sterowania. Sterowniki tez jak najbardziej w porzadku. Najsmieszniejsze jest to, że problemu nie mam z laptopem na win8 , ale z komputerem stacjonarnym w pracy z win Xp :P Proszę o radę .

Opublikowano

Coś nie tak jest z soulowaniem itemków tzn nawet przy itemkach z luckiem nie da się praktycznie wbić item na +9. Pięć razy próbowałem i zawsze lvl itemka spadał. Coś jest nie tak z tym. A na pewno nie działa luck przy soulowaniu. Z jolowanie jest podobnie. Tak jakby w ogóle nie wpływał luck w itemie. Wbicie do itemka z luckiem opcji +16 graniczy nieomal z cudem.

Opublikowano

pisałem o tym adminom to bana mi dali jol ma z 20% ^^ soul tez a pisza ze nie wiedza o co chodzi niedopracowany na testach robili sobie itemy f.o zamiast testowac

Opublikowano

osobiście wszystko sprawdzałem i śmiało mogę powiedzieć że działa wszystko normalnie, wbicie itema z 6>9 nie jest szczególnym problemem, czasem pali ale zazwyczaj 2/3 itemy wchodzą za 1 razem, jolowanie jest ciężkie fakt ale spokojnie można wbić 28 wydając 20-30 joli na 1 item :) jest ciężko i to jest chyba dobre na takim expie?

Opublikowano

Babilon a mógłbyś zdradzić tajemnice skąd dropi piórko bo ostatnio 7h latałem po ikarusie i nic nie znalazłem. Firanki 5h biłem a potem Great Drakany (te czerwone) następne 2h. Drop blue feather jest może wyłączony?

Opublikowano

^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay: serv

Opublikowano

Czyżby serwer już padł bo stronka nie działa. Normalka na polskich serwerach-tydzień online i znika.

Dobrze że ten tydzień już trwa 4 miesiące, strona www może nie działać - zmiana cms

Opublikowano

Jakie 4 miesiące jak premiera serwera była 10 lutego? Wliczasz w to start zapowiedzi czy może dumanie admina o serwerze?

Wersja RED, zapraszam Cie do szukanie innych tematów "Memories". I pytanie, czy jesteśmy off ? czy byliśmy ? Od samego początku działania byliśmy max 30 min off. 

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Teraz na start każdy nowy gracz dostaje seta+zen, ponadto exp został zwiększony do 200lvla jest teraz x45 i skille typu twisting slash sa w sklepie lorencia bar.

Nowa stronka już dostępna :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...