Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravador

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej. Powodzenia życzę. 

Tak wszedłem przeczytać prezkę i widzę twój komentarz.... aż mi się śmiać zachciało :D.

Pokaż jeden serwer, który miał jakieś "niektóre systemy" skąd mogli je teoretycznie wziąć.

Wciąż nie brakuje durniów na forum.

Serwerek nawet spoczko, zawsze coś trochę innego od tej kotleciarni.

Nie chce mi się znowu pisać bo jak pisałem to było napisane że post za krótki więc dam ssa ;v W5wA7lA.png

Idąc twoim tokiem rozumowania wszystkie privy nie powinny wyjść bo to kotlety globala.

Wbije na start ;)

Może nie kotlety globala co kotlety privów. Robisz serwer wrzucasz to samo albo exportujesz coś z innej gry by chociaż trochę przyciągnąć uwagę. Wystarczy trochę samemu jako "gracz" pograć na jakimś serwerze którego typ chce się stworzyć, to samemu zobaczy się czego jest za dużo a czego za mało. Bo jak na razie znam tylko jedną osobę która gra na serwerach i zajmuje się czymś swoim. Powodzenia życzę. 

@topic Data startu jest już pewna? 

obraz.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholera. Mogli byście wystartować dziś. Aktualnie nie ma gdzie grac. Same syfy w koło..

Nuda jak 100 chu...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Mam internet z Gówno UPC i tez na stronkę normalnie wejść nie mogę... Nie znajduje DNS.

Działa po wejściu przez bramki proxy, ale nie mogę konta zrobić bo nie pokazuje kodów capcha

Opublikowano

@Salur

Co do reklamy to obecnie jest WaffellxXx oraz Grejszyn (dalej czekamy na odpowiedź innych YT)

Ani u jednego, ani u drugiego nie ma filmu, dlaczego? 

Co z tą reklamą, bo na youtube coś nie widać, a dzień do startu?

Podobno nikt miał się nie martwić? To jak to w końcu?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Salur

Co do reklamy to obecnie jest WaffellxXx oraz Grejszyn (dalej czekamy na odpowiedź innych YT)

Ani u jednego, ani u drugiego nie ma filmu, dlaczego? 

Co z tą reklamą, bo na youtube coś nie widać, a dzień do startu?

Podobno nikt miał się nie martwić? To jak to w końcu?

Też jestem ciekaw jak z tą reklamą po tym co napisał sam Waffel.

post-609643-0-45439800-1486653185_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...