Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravador

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę drugiej samii, niech wyjdzie w końcu klasyczny easy :l 

Wtedy napiszą, że to kotlet i będzie hejt, a tak dali coś od siebie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby start dzisiaj a dalej w zapowiedzi serwer :D

Jednak powodzenia ! :P 

To przewidywana data a nie oficjalna potwierdzona wątpię że wystartują dziś bo dostali dużo poprawek które musza poprawić :P

Jestem po pierwszych minutach na serwerze.

Chciałem napisać coś miłego, przyznać, że się myliłem... Ale nic z tych rzeczy. Serwer easy, max 200lv czy tam ponad, a ja z PD się męcze by 40lv wbić. Czysto masochistyczny twór. Ceny w sklepach typu 40kk za jeden item, a z co 10 spota leci monetka 2kk yang. No chyba nie muszę pisać czy polecam.

nwm czy wiesz ale do v1 v2 można wejść od 1lv xDDDDDDD av1 70 av2 75lvl 80lvl expiłem z 15minut 

48c3a17a95213f9e3983cb48fbbc555b.png

sygna.png

Opublikowano

Start dzisiaj strona nie działa i nie ma clienta serwer jeszcze w zapowiedziach wogole reklame jakąś macie ??

Troche słabe podejscie ale zycze powodzenia.

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Dostaliśmy dużą ilość błędów więc musimy je poprawić bo chyba lepiej poczekać dopracować by rozgrywka toczyła się na najwyższym poziomie prawda?

Data startu była przewidywana nigdzie nie było napisane że strat DZIŚ tylko Data przewidywana to 03...

Start odbędzie się w piątek 10.02.2017r o godzinie 16:00 i ta informacja jest 100% potwierdzona!

Beta trwa aż do Czwartku do godziny 20:00

Proszę nie piszcie KOTLET itp ponieważ to nie są pliki tołkowane przez 3/4 serwerów metin2 :)

Prezentacja będzie wrzucona na forum w czwartek z rana by administracja zdążyła ją zaakceptować.

Co do reklamy to obecnie jest WaffellxXx oraz Grejszyn (dalej czekamy na odpowiedź innych YT)

Pozdrawiam.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Dostaliśmy dużą ilość błędów więc musimy je poprawić bo chyba lepiej poczekać dopracować by rozgrywka toczyła się na najwyższym poziomie prawda?

Data startu była przewidywana nigdzie nie było napisane że strat DZIŚ tylko Data przewidywana to 03...

Start odbędzie się w piątek 11.02.2017r o godzinie 16:00 i ta informacja jest 100% potwierdzona!

Proszę nie piszcie KOTLET itp ponieważ to nie są pliki tołkowane przez 3/4 serwerów metin2 :)

Prezentacja będzie wrzucona na forum w czwartek z rana by administracja zdążyła ją zaakceptować.

Co do reklamy to obecnie jest WaffellxXx oraz Grejszyn (dalej czekamy na odpowiedź innych YT)

Pozdrawiam.

Nie chciałbym nikogo wprowadzać tutaj nikogo w błąd ale serii u mnie na kanale nie będzie. Jeżeli będę w domu odbędzie się live z samego startu i przeglądu serwera, lecz jeżeli mnie nie będzie to owy live się nie odbędzie. Pozdrawiam

Opublikowano

Start odbędzie się w piątek 11.02.2017r o godzinie 16:00 i ta informacja jest 100% potwierdzona!

Pozdrawiam.

Sami sobie odpowiedzieliście na waszą prośbę nie piszcie KOTLET  co reklamuje wafel ? niech mi ktoś pokaże z jego serii całej  serwer który stał przynajmniej miesiąc :) pozdrawiam 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Sami sobie odpowiedzieliście na waszą prośbę nie piszcie KOTLET  co reklamuje wafel ? niech mi ktoś pokaże z jego serii całej  serwer który stał przynajmniej miesiąc :) pozdrawiam 

Przypierdalasz się do nich o jakiegoś głupkowatego YT?  :((

Opublikowano

To przewidywana data a nie oficjalna potwierdzona wątpię że wystartują dziś bo dostali dużo poprawek które musza poprawić :P

Chciałem napisać coś miłego, przyznać, że się myliłem... Ale nic z tych rzeczy. Serwer easy, max 200lv czy tam ponad, a ja z PD się męcze by 40lv wbić. Czysto masochistyczny twór. Ceny w sklepach typu 40kk za jeden item, a z co 10 spota leci monetka 2kk yang. No chyba nie muszę pisać czy polecam.

nwm czy wiesz ale do v1 v2 można wejść od 1lv xDDDDDDD av1 70 av2 75lvl 80lvl expiłem z 15minut 

Wiecej tych iksde debilu to jest lvl sugerowany, a nie wymagany na mape. Mapy lvlowe zaczynają się od 100 lvla... co za kretyn boziu.

Opublikowano

Wiecej tych iksde debilu to jest lvl sugerowany, a nie wymagany na mape. Mapy lvlowe zaczynają się od 100 lvla... co za kretyn boziu.

To wejdź na serwer xDDDD zobacz że dali poprawkę z mapami xDDDD

sygna.png

Opublikowano

Jak mam sprawdzić waszą betę skoro linki nie działają?

usuń https:// w adresie i powinno trybić :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiada :P może zagram .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

11.02.2017r., to jest sobota, a  nie piątek :P 

Masz rację, moje przeoczenie :) Poprawione !

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Jak tyle błędów macie to ja nie chce wiedzieć ile poważniejszych sobie ludzie zostawili dla siebie...

No jak zadziała ten bug co wykminiłem juz na oficial to beka bedzie  xD

Opublikowano

Mam nadzieję, że wbijanie 40lv nie zajmie znowu 40m?

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

edytowane m1 wyglądające jak gówno, rozgrywka która nie sprawia przyjemności tylko w*****a już od samego początku bo taki nieład jest... noi poślizg o 7 dni...

Nic tylko życzyć powodzenia, ale raczej wszyscy wiemy jak to się skończy o ile się k***a wgl zacznie. 

Opublikowano

edytowane m1 wyglądające jak gówno, rozgrywka która nie sprawia przyjemności tylko w*****a już od samego początku bo taki nieład jest... noi poślizg o 7 dni...

Nic tylko życzyć powodzenia, ale raczej wszyscy wiemy jak to się skończy o ile się k***a wgl zacznie. 

o to chodzi. w m1 cos znalezc to z 10min mija wszedzie syf. dodajcie  dzwon na 1lvl dla szamana bo expic do 30lvla wachlarzem jest nie wygodnie

Opublikowano

Gdzie Ty gościu widzisz poślizg... Jebnijta się w czerepy.

Ja tam widziałem "przewidywaną datę startu".

Co do map jakoś nie narzekałem grając trochę na becie (jak się nie umie nic znaleźć to na minimapie można sobie npc szukać).

Opublikowano

Gdzie Ty gościu widzisz poślizg... Jebnijta się w czerepy.

Ja tam widziałem "przewidywaną datę startu".

Co do map jakoś nie narzekałem grając trochę na becie (jak się nie umie nic znaleźć to na minimapie można sobie npc szukać).

brawo xD o to wlasnie chodzi ze nie mozna nic znalezc na tej mini mapie bo jest burdel potwierdziles to co napisalem brawo :x

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej. Powodzenia życzę. 

Tak wszedłem przeczytać prezkę i widzę twój komentarz.... aż mi się śmiać zachciało :D.

Pokaż jeden serwer, który miał jakieś "niektóre systemy" skąd mogli je teoretycznie wziąć.

Wciąż nie brakuje durniów na forum.

Serwerek nawet spoczko, zawsze coś trochę innego od tej kotleciarni.

Nie chce mi się znowu pisać bo jak pisałem to było napisane że post za krótki więc dam ssa ;v W5wA7lA.png

Idąc twoim tokiem rozumowania wszystkie privy nie powinny wyjść bo to kotlety globala.

Wbije na start ;)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...