Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravador

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej. Powodzenia życzę. 

obraz.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak każdy inny, poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej. Powodzenia życzę. 

Tak wszedłem przeczytać prezkę i widzę twój komentarz.... aż mi się śmiać zachciało :D.

Pokaż jeden serwer, który miał jakieś "niektóre systemy" skąd mogli je teoretycznie wziąć.

Wciąż nie brakuje durniów na forum.

Serwerek nawet spoczko, zawsze coś trochę innego od tej kotleciarni.

Opublikowano

Tak wszedłem przeczytać prezkę i widzę twój komentarz.... aż mi się śmiać zachciało :D.

Pokaż jeden serwer, który miał jakieś "niektóre systemy" skąd mogli je teoretycznie wziąć.

Nie chce mi się znowu pisać bo jak pisałem to było napisane że post za krótki więc dam ssa ;v W5wA7lA.png

obraz.png

Opublikowano

Nie chce mi się znowu pisać bo jak pisałem to było napisane że post za krótki więc dam ssa ;v 

i.imgur.com/W5wA7lA.png

Tak czy siak wychodzisz na forumowego tłuka. Powinieneś przeczytać swoje słowa jeszcze raz: "poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej".

To co.. twierdzisz, że "In**ria" czy inny projekt dał im systemy do przerobienia / zmodyfikowania (xD)?

Chyba niemożliwym jest coś przerobić zakładając, że Salur z ekipką pisali na 99% wszystko sami, nie sądzisz?

Nie odpisuj bo ja już też nie będę. Za dużo śmiesznych osobowości na tym forum... zdecydowanie.

PS: skąd bronie 75?

Opublikowano

Nie chce mi się znowu pisać bo jak pisałem to było napisane że post za krótki więc dam ssa ;v 

i.imgur.com/W5wA7lA.png

Tak czy siak wychodzisz na forumowego tłuka. Powinieneś przeczytać swoje słowa jeszcze raz: "poprzerabiane nazwy oraz wyglądy niektórych systemów co były na innych serwerach nic więcej".

To co.. twierdzisz, że "In**ria" czy inny projekt dał im systemy do przerobienia / zmodyfikowania ( xD)?

Chyba niemożliwym jest coś przerobić zakładając, że Salur z ekipką pisali na 99% wszystko sami, nie sądzisz?

Nie odpisuj bo ja już też nie będę. Za dużo śmiesznych osobowości na tym forum... zdecydowanie.

PS: skąd bronie 75?

Widzę że już nawet posty usuwają :D

Napiszę raz jeszcze... Trochę logicznie pomyślisz i dojdziesz do wszystkiego co i skąd jest :)

@topic Alchemia jest?

obraz.png

Opublikowano

Polecam ze względu na administrację, nie padnie po tygodniu ;)

Widzimy się na starcie

Ps jak z reklamą?

Opublikowano

Legendarne bonusy... Szansa na drop przedmiotu z legendarnymi bonusami. Czyli samego dodania nie idzie wydropać? Już widze ten wyścig szczurów kto wydropie lepszy item i wiecznie zajęte metiny/bossy czy kij wie skąd to dropać będzie. 6-7 bon to już ścierwo, a to? No bez komentarza. Dungeony ciekawe, ale pewnie expowiska to standardowe mapy do expa z każdego serwera czyli te zatoki, góry gównatama i przeruchane na wszystkie levele trytony,mantykory i inne shity. Nie wbije, ale powodzenia życzę.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

WCHODZE NA MPC, PATRZE A TU ZAPOWIEDŹ SERWERA MT2 MYŚLĘ SOBIE KOTLET ALEE JESTEM CIEKAWY I WŁAŻĘ NA BETE 

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Polecam ten sztos projekt. Ekipa od kilku grubych miesięcy stara się włożyć od siebie jak najwięcej, żeby tylko serwer spodobał się graczom. Dam sobie chu^a uciąć, że będziecie mogli lczyć na pomoc ze strony administracji praktycznie o każdej porze dnia i nocy. 100% przynajmniej Crimer'a będzie można złapać nawet o 4 rano xDD. Pozdrawiam i powodzenia świry. :D

(dodajcie linki do profili administracji na mpc, tych co mają bo się do was przysępią, jeśli nadal ten podpunkt w regulaminie jest aktualny T_T)

Opublikowano

Śmierdzi porażką z daleka, wystarczy spojrzeć. Ale nic powodzenia nie zagram bo nie chce tracić czasu na niewypały. 

Opublikowano

Legendarne bonusy... Szansa na drop przedmiotu z legendarnymi bonusami. Czyli samego dodania nie idzie wydropać? Już widze ten wyścig szczurów kto wydropie lepszy item i wiecznie zajęte metiny/bossy czy kij wie skąd to dropać będzie. 6-7 bon to już ścierwo, a to? No bez komentarza. Dungeony ciekawe, ale pewnie expowiska to standardowe mapy do expa z każdego serwera czyli te zatoki, góry gównatama i przeruchane na wszystkie levele trytony,mantykory i inne shity. Nie wbije, ale powodzenia życzę.

Mapy są nowe i autorskie a co do bonów legendarnych to będzie można je zdobyć z poziomu gry oraz isu.

Śmierdzi porażką z daleka, wystarczy spojrzeć. Ale nic powodzenia nie zagram bo nie chce tracić czasu na niewypały.

Uzasadnij dlaczego tak sądzisz nie znając administracji oraz poziomu rozgrywki na serwerze?

To że znamy się na rzeczy przedstawiliśmy w systemach które robiliśmy od zera.

@Emmanuels alchemia jest autorska są w niej przepisy na specjalne rosy.

Prezentacja zostanie uzupełniona gdy jeden z właścicieli poczuje się lepiej.

Jest jakieś eq do expa?

Skąd bronie 75?

Reklama? Coś się szykuje? Czy tylko fanpage i mpc?

Reklama będzie staramy się wypromować projekt.

Bronie ze szkaty ripera i z map 100+

Pozdrawiamy i zapraszamy na bete :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Kolego to moja intuicja, strasznie znikome zainteresowanie serwerem jest widoczne już teraz. Życze Wam jak najlepiej ale nie widzę tego projektu za bardzo. 

Opublikowano

Kolego to moja intuicja, strasznie znikome zainteresowanie serwerem jest widoczne już teraz. Życze Wam jak najlepiej ale nie widzę tego projektu za bardzo. 

Bez kitu nic Wam nie pasuje xD Goście robią w końcu coś na co warto wejść, a nie kur.wa jakieś zje.bane starnardy. To jeden dureń z drugim wyszukuje co jest z jakiego serwera. Dziwne, ze nie patrzycie na te swoje perełki, które są kotletami k***a xD Wykicaj na te swoje super serwery, pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer całkiem fajnie się zapowiada, życzę powodzenia :D

A skąd macie teriosowy styl, który miałem tylko ja, osoba przerabiająca i reygras? xD

Ja się dziwię, że ktoś tego stylu wgl chce używać, przecież to jest ohydne.

Serwer zapowiada się fajnie, mam wrażenie, że gdzieś to już widziałem, ale nie wiem gdzie, widzimy się na starcie :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego w jakimś stopniu przypomina mi to Aventusa no ale spoko, może zawitam. 

U kogoś będzie reklama?

d2dp.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwer nie postoi długo, chyba że ogarniecie konkretną reklamę, bo w tym momencie to jest dupa blada. Pograłem chwilę na becie i nie przekonuje mnie trochę lipa, bo po prezentacji wydawał się fajny.

Także Powodzenia.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer nie postoi długo, chyba że ogarniecie konkretną reklamę, bo w tym momencie to jest dupa blada. Pograłem chwilę na becie i nie przekonuje mnie trochę lipa, bo po prezentacji wydawał się fajny.

Także Powodzenia.

MOIM ZDANIEM, NIE MA CO OCENIAĆ LICZBY GRACZY NA BECIE. DLACZEGO? A NO DLATEGO, ŻE OSTATNIO RYNEK MT2 NAM SIĘ ZROBIŁ ZA PRZEPROSZENIEM C*****Y CZY TO ZE STRONY TWÓRCÓW SERWERÓW, GRACZY A NAWET TYCH ŚMIESZNYCH YOUTUBERÓW. KAŻDY PRZYŁOŻYŁ SWOJE 5 GROSZY DO TEGO BY PATRZEĆ NA SERWERY Z DYSTANSEM I NIE PCHAĆ SIĘ NA KAŻDY SERWER W CIEMNO JAK I TAK PO MIESIĄCU WŁAŚCICIEL ZBIERZE PIENIĄŻKI , YOUTUBER TO SAMO I PO SERWERZE. CZYTAJĄC TO KTOŚ ZAPYTA CO MA DO TEGO WSZYSTKIEGO YTBER ? A NO MA, JAK WIADOMO 21 WIEK LUDZIE IDĄ ZA GŁOSEM TŁUMU CZYLI "GOŚĆ" KOŃCZY SERIE ODRAZU ZMNIEJSZA SIĘ LICZBA POPULACJI NA SERWERZE NO I TAKIE WKOŁO MACIEJU :) 

A JA PONAWIAM "LICZE NA TEN SERWER"

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Jestem po pierwszych minutach na serwerze.
Chciałem napisać coś miłego, przyznać, że się myliłem... Ale nic z tych rzeczy. Serwer easy, max 200lv czy tam ponad, a ja z PD się męcze by 40lv wbić. Czysto masochistyczny twór. Ceny w sklepach typu 40kk za jeden item, a z co 10 spota leci monetka 2kk yang. No chyba nie muszę pisać czy polecam.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Jestem po pierwszych minutach na serwerze.

Chciałem napisać coś miłego, przyznać, że się myliłem... Ale nic z tych rzeczy. Serwer easy, max 200lv czy tam ponad, a ja z PD się męcze by 40lv wbić. Czysto masochistyczny twór. Ceny w sklepach typu 40kk za jeden item, a z co 10 spota leci monetka 2kk yang. No chyba nie muszę pisać czy polecam.

Serwer to medium, nie easy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...