Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja numeru

kopyteczkoo

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zarejestrowałeś/aś numer?

• Tak
      14
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem poirytowany. Byłem w 4 żabkach w mojej miejscowości (tylko 4 są); Jedna zamknięta, co z tego, że do 23:00, ale światło się świeci, brak kartek itp.; druga, Pani informuje, że nie ma kierowniczki, bo tylko ona potrafi, a jej samej nie pokazała; trzecia, Pani twierdzi, że nie ma takiej możliwości i stwierdza, że sama jeszcze nie zarejestrowała karty; czwarta, powiedziała, że NIE DOSTALI JESZCZE LOGINÓW DO REJESTRACJI KARTY. Ogarniacie fazę? 4 dni do końca, a tu taki ZONK.

Ogólnie chciałem się wyżalić, ale korzystając z okazji; Zarejestrowaliście już numer? Zapraszam do udziału w ankiecie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Zarejestrowałem już na początku lipca. Ta ustawa jest śmieszna tak btw. – takimi kartami można swobodnie handlować.

Opublikowano

Przecież numer rejestrujesz w salonie skąd masz telefon a nie w żabce XDDDDDDDDDD

chyba że źle Cie zrozumiałem

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Przecież numer rejestrujesz w salonie skąd masz telefon a nie w żabce XDDDDDDDDDD

chyba że źle Cie zrozumiałem

Można rejestrować nawet w niektórych kioskach, a w salonach operatorów są niezłe kolejki teraz

Opublikowano

Trzeba było ruszyć się szybciej, a nie czekać do ostatniego dnia.

Kilka dni temu byłem zarejestrować kartę, to salon/punkt w tesco był pusty. Wystarczy nie pchać się do salonu w śródmieściu tylko poszukać czegoś na uboczu. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie wiem skąd te pytanie na ankiecie. Bez zarejestrowanego numeru nie możesz w ogóle dzwonić itp.

Ja zarejestrowałem pierwszy numer w salonie, drugi numer przez internet.

Opublikowano

Trzeba było ruszyć się szybciej, a nie czekać do ostatniego dnia.

Jak wcześniej wspomniałem, numer zarejestrowałem na początku lipca, jeszcze przed wprowadzeniem ustawy. Łącznie rejestracja zajęła mi 4h na stanie w kolejkach (za każdym razem po 1h). Gdybym wiedział, że będzie można zarejestrować w pobliskim kiosku, a nie latać pół miasta bo nikt nie umie zarejestrować numeru na paszport, to sam bym to zrobił teraz w kiosku.

Opublikowano

Nie rejestruje numeru i nie maja mi prawa zablokowac, karta SIM to moja rzecz nabyta za moje pieniadze jeszcze przed zaplanowaniem tej ustawy.

Opublikowano

Ja również rejestrowałem numer, jakoś na początku stycznia. Nie było żadnych kolejek a rejestracja trwała dosłownie 5 minut. 

Opublikowano

Rejestrowałem jakoś na początku wakacji, trwało to max 5min.

Tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatni moment 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Nie rejestruje numeru i nie maja mi prawa zablokowac, karta SIM to moja rzecz nabyta za moje pieniadze jeszcze przed zaplanowaniem tej ustawy.

Mówić to ty sobie możesz xD

Ogólnie trzeba było dupę ruszyć wcześniej. Po drugie można praktycznie wszędzie te numery zarejestrować. Jeszcze trochę dłużej by to potrwało to by ci babcia klozetowa na kolei zarejestrować mogła..

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...