Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tą Tibią?

Foxs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem napisac cos sensownego , odpowiedziec na pytania , dac jakies wskazówki i zdementowac plotki , ale przeczytałem odpowiedzi niektorych osób i samego autora i stwierdzam że wychodze ztematu.

@PrawilnaTibia , prawidłowo zrobiłeś postępując zgodnie z kodeksem. Tak jak pierdoliłeś , że na statkach nie mają ludzie neta. Nie umiesz się wypowiedzieć to nie pisz nic w ogóle. 

co do tematu to tibia upada imo

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Przyczyna jest dość prozaiczna, akcje typu boostowanie kumpli, czy przerabianie sobie postaci tak by tylko teoretycznie mogła zdechnąć a w praktyce są nieśmiertelne to dość nagminne sytuacje. Do tego nie przyzna się żaden twórca otsa no chyba, że taki emerytowany jak ja ;)

Także może jest gdzieś pare otsów na których nie ma machlojek ale uwierzcie, że przeważająca większość lecą wałki jak c**j :P Roll kostką tak żeby wypadło to co chcę... itp itd. no masa tego.

Bzdury, chyba że na jakiś ots x9999, gdzie gra 10 ludzi i gm jest za smsa.

Opublikowano

Niestety nie są to bzdury tylko szczera prawda, ale każdy może mieć swoje zdanie, wolny w końcu kraj ;)

ps. a po co robić na servie x9999 i gdzie każdy ma gma jakieś machloje? :D Gdzie tu logic ;)

Ja to mówie z własnego doświadczenia, znałem też naprawdę wielu adminów którzy sobie po prostu jaja ze swoich graczy robili takimi wałkami i pomimo że już w tym nie siedzę to wątpię, że nagle wszystko się odwróciło o 180 stopni i wszyscy są uczciwi. Zrozumcie, to są prywatne serwery, to nie są zarejestrowane firmy które opłacają pracowników, płacą podatki i mają na utrzymaniu rodziny, w skrócie nie mają nic do stracenia takimi wałkami jak tam kolega wyżej pisał.

Ale tak jak mowiłem, każdy może mieć własne zdanie, ja wam tylko wyłuszczyłem swoje, uważacie że OTSy są bardziej uczciwe od globala no to ok, wasza wola :)

Opublikowano

@Foxs

No ale ja ci już mówiłem nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty tak robiłeś i twoi znajomi na otsach gdzie grało 20osób to okej, ale żaden szanujący się administrator takiego syfu nie robi, osobiście znam wielu administratorów którzy siedzą w tym do dziś, nawet administratorzy takich serwerów jak hexana i wiem że tam takich wałków nie ma i tyle.

Co do uczciwości, to aktualnie tak są bardziej uczciwe od globala, bo na większości serwerów nie ma czegoś takiego jak boosty do expa  o.O

Opublikowano

Dobra jakie teraz są marki OTSowe Wymieńmy 

Team Medivia - Nic do zarzucenia chyba najlepsza administracja ot jaką widziałem i jedyny serwer na jakim polecam grać

Polskie : 

Team Eloth - Szkoda strzępić ryja na tych debili co mają dolary zamiast oczu i kapustę zamiast mózgu wszystkie ich serwery padają przez to, że mają na nie wyjebane 

Mekelele - Odpuszczę sobie tego idiotę 

i to koniec dużych polskich ot obecnie jest tylko hexera mekelelego i Tibijka elothów która już pada, ale były tam takie wały i niesprawiedliwości 

np. Limit 2 mc a cały sewer leci na bocie za mcki bana dostaniesz jak blokujesz respa, ale za bota już nie, Administracja sprzedająca cc na allegro (to było na kasterii nie na Tibijce , ale ten sam team to samo gówno) dobra nie chce mi się pisać miałem 200 lvl na tibijce 180 na kasterii więc wiem jakie tam wały leciały. 

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...