Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mandia [Dedyk] [Easy]

wolek242

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ja pobieram bo za długo zwlekałem. Tylko mam pytanie czy dużo razy trzeba łazić na dungi ?

Zalezy od twoich umiejetnosci gry.

A czy długo to sam ocenisz. z eq 115 na 145+9 all zrobiłem w 7h mysle ze jest Ok

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Opaca si grać ?

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Jak z ilością online?

Opaca si grać ?

Tak Opłaca się grać. Ludzi an chwile Obecną z 500-700

Z dnia na dzień przybywa. Dodam iż serwer stoi dopiero 3dzień. A każdy ma szanse wbić sie do topki :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Administracji nie ma.

Graczy nie ma.

Skrzynka o nazwie innego serwera :D :D :D

Spoty po 4 mooby na największym

Fatalny system pvm, w którym broń po 75 jest dopiero na 130, eq exp brak, a 10 metinów na najprostszym dungu się klepie bodym 10 minut.

Oczywiscie serwer to 1.Ubij bossa 2. Zdobądź przepustke 3.Zrób dungeon, który ci zajmie 10 min 4. Wydrop 2 ulepki, a potrzeba na jeden item od 3 do 5.   5.Spal itemek.

Eat and repeat.

Nie polecam. + jeszcze gorszy balans postaci (BM'a nie ubijesz)

Jestes Totalnym De.bilem..

Nabijasz sobie bezsensowanie Posty..

Po 2 Administracja Jest.

Po 3 Wszelkie bugi itd zostały naprawione. Skrzynki serwera ustawione w raz z nazwa.

Po 4 Fatalny system Pvm to ty widzisz na PL.

Po5 co Ty gadasz BM nie ubiesz? Jak bijesz BM w eq na 54 lvl to sie nie dziwie.

Posiadam eq 145 Full I jestem TOP1 na serwie. Nie placze nie wyzywam. Nie potrafisz grac i krytykujesz.

Owszem o ulepki troszke cieżko Ale o to chodzi serwer nie na Kilka dni...

Wiec laskawie prosze wyjdz i Zamknij za sobą drzwi.. Tak jak ty Lamusów Powinno się palić na Grillu. Jestes zwykłym Pier dolonym trollem Gdzie Ocenia serwer niw wbijajac max lvl nie robiąc eq i tylko potrafiąc narzekać....

Pozdrawiam Cię Typie Spid3R!!-- Top 1 Szaman/ Top8 W ranku na stronie :)

Do reszty. Zapraszam gorąco na serwer, gdyż posiada on fajny system jak i inne rzeczy które nie są zrobione na innych serwerach..

Automatyczne wyłaczanie pota w PvP- Informuje nas o tym komenda.. Niby Proste?? Zenada? A jednak nie ma tego na zadnym serwie...

Jest wiele Unikatów jak pozmieniane Dangi i tak dalej..

Za duzo by pisać. Wystarczy wejść Grać/Cieszyć się Grą...

A wszystkim Hejterom Mówie- Wypierdlać i patrzeć na inne zjebane gówna- gdzie jest ciągly jeden syf..

Nikomu nie da się dogodzić.. Ten lubi to, ten Lubi To...

Jak dla Mnie jest to jeden z najlepszych serwerów jakie dotychczas wyszły...

Reklamy się szykują. Ludzie gra 600+ Z dnia an dzień przybywa.. Osoba która wchodzi na serwer w Nocy!  Pisząc:

Spicie?? Haloo Ile osób Gra?? O??? Hahahah Chuy nie serwer...

Otóż moi drodzy.

To że nikt nie pisze na Chacie- Nie oznacza Iż tu nikt nie gra..

- Każdy Expi!

- Dropi Ulepszacze farmi na bossach

- Ludzie Normalni Śpią Gdyż chodzą Do pracy jak i szkoły...

Wiec do rzeczy...... :

Jak najbardziej zapraszam na serwer. Proszę się nie zniechęcać Po tym co inni piszą. Gdyż jest to tylko marna Ferma jaką sieją wokół serwera, a to tylko dlatego iż takie osoby nie potrafią Grać...  Serwer ma Klimat, jest moc która się czuje Podług innych serwerów..

Jeszcze raz gorąco zapraszam... A panu Up Dziękujemy za wypowiedzenie się w Temacie+ Dla Ciebie Kolego. Masz o 1 post Więcej..  :)

Dodam iż pobierając Clienta, musicie spatchować go.. Aby wszelkie zmiany były widziane!!

Właśnie znalazłem nominowanego do idioty roku 2017 :DDD

Chyba po to jest prezentacja i po to jest wolność słowa by wyrazić swoją opinię, a że ty tego nie rozumiesz to polecam cofnac się do podstawówki skretyniały dzieciaku.

Po drugie, gowno jesteś nie top1, bo pamiętam jak zaraz po wbiciu na serwer robiłeś pvp z jakimś bm'em i cie na dwa skille pokładał dropku, więc nie wiem jakie masz o sobie mniemanie, ale jest poteżnie za wysokie.

Wlepiaj warna moderator, nie ma co dodawać.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Administracji nie ma.

Graczy nie ma.

Skrzynka o nazwie innego serwera :D :D :D

Spoty po 4 mooby na największym

Fatalny system pvm, w którym broń po 75 jest dopiero na 130, eq exp brak, a 10 metinów na najprostszym dungu się klepie bodym 10 minut.

Oczywiscie serwer to 1.Ubij bossa 2. Zdobądź przepustke 3.Zrób dungeon, który ci zajmie 10 min 4. Wydrop 2 ulepki, a potrzeba na jeden item od 3 do 5.   5.Spal itemek.

Eat and repeat.

Nie polecam. + jeszcze gorszy balans postaci (BM'a nie ubijesz)

Jestes Totalnym De.bilem..

Nabijasz sobie bezsensowanie Posty..

Po 2 Administracja Jest.

Po 3 Wszelkie bugi itd zostały naprawione. Skrzynki serwera ustawione w raz z nazwa.

Po 4 Fatalny system Pvm to ty widzisz na PL.

Po5 co Ty gadasz BM nie ubiesz? Jak bijesz BM w eq na 54 lvl to sie nie dziwie.

Posiadam eq 145 Full I jestem TOP1 na serwie. Nie placze nie wyzywam. Nie potrafisz grac i krytykujesz.

Owszem o ulepki troszke cieżko Ale o to chodzi serwer nie na Kilka dni...

Wiec laskawie prosze wyjdz i Zamknij za sobą drzwi.. Tak jak ty Lamusów Powinno się palić na Grillu. Jestes zwykłym Pier dolonym trollem Gdzie Ocenia serwer niw wbijajac max lvl nie robiąc eq i tylko potrafiąc narzekać....

Pozdrawiam Cię Typie Spid3R!!-- Top 1 Szaman/ Top8 W ranku na stronie :)

Do reszty. Zapraszam gorąco na serwer, gdyż posiada on fajny system jak i inne rzeczy które nie są zrobione na innych serwerach..

Automatyczne wyłaczanie pota w PvP- Informuje nas o tym komenda.. Niby Proste?? Zenada? A jednak nie ma tego na zadnym serwie...

Jest wiele Unikatów jak pozmieniane Dangi i tak dalej..

Za duzo by pisać. Wystarczy wejść Grać/Cieszyć się Grą...

A wszystkim Hejterom Mówie- Wypierdlać i patrzeć na inne zjebane gówna- gdzie jest ciągly jeden syf..

Nikomu nie da się dogodzić.. Ten lubi to, ten Lubi To...

Jak dla Mnie jest to jeden z najlepszych serwerów jakie dotychczas wyszły...

Reklamy się szykują. Ludzie gra 600+ Z dnia an dzień przybywa.. Osoba która wchodzi na serwer w Nocy!  Pisząc:

Spicie?? Haloo Ile osób Gra?? O??? Hahahah Chuy nie serwer...

Otóż moi drodzy.

To że nikt nie pisze na Chacie- Nie oznacza Iż tu nikt nie gra..

- Każdy Expi!

- Dropi Ulepszacze farmi na bossach

- Ludzie Normalni Śpią Gdyż chodzą Do pracy jak i szkoły...

Wiec do rzeczy...... :

Jak najbardziej zapraszam na serwer. Proszę się nie zniechęcać Po tym co inni piszą. Gdyż jest to tylko marna Ferma jaką sieją wokół serwera, a to tylko dlatego iż takie osoby nie potrafią Grać...  Serwer ma Klimat, jest moc która się czuje Podług innych serwerów..

Jeszcze raz gorąco zapraszam... A panu Up Dziękujemy za wypowiedzenie się w Temacie+ Dla Ciebie Kolego. Masz o 1 post Więcej..  :)

Dodam iż pobierając Clienta, musicie spatchować go.. Aby wszelkie zmiany były widziane!!

Właśnie znalazłem nominowanego do idioty roku 2017 :DDD

Chyba po to jest prezentacja i po to jest wolność słowa by wyrazić swoją opinię, a że ty tego nie rozumiesz to polecam cofnac się do podstawówki skretyniały dzieciaku.

Po drugie, gowno jesteś nie top1, bo pamiętam jak zaraz po wbiciu na serwer robiłeś pvp z jakimś bm'em i cie na dwa skille pokładał dropku, więc nie wiem jakie masz o sobie mniemanie, ale jest poteżnie za wysokie.

Wlepiaj warna moderator, nie ma co dodawać.

Jestes po prostu Debilem :)

Co ty za bajery tu wkrecasz.. Weź chłopie skocz przez Okno Bo cię Życie w chuya robi

Opublikowano

Aktualizacja V2

-Dodano białą rosę do przycisku dodapaczy

-Dodano teleportacja pod TAB

-Poprawiono marmur czaego orka (zakup)

-Zwiększono drop przedmiotów do 2 ostatnich biologów

-Dodano zmiane profesji do is

-Odblokowano zapis lokacji na wyższych mapach

-Wchodzenie kd ustawiono na 100%

-Ilość ulepków z dungeonów w dropie została zwiększona

-Dodano drop z ryb do wiki dropu (ostatnia pozycja w wiki)

Należy uruchomić patcher w celu pobrania niezbędnych plików.

Pozdrawiamy!

Opublikowano

500-700 ludzi? Na chacie prawie nikt nie pisze, na mapach kilka osób, ch1 m1 pustka. Zera wam się pomyliły w tej liczbie 

Opublikowano

500-700 ludzi? Na chacie prawie nikt nie pisze, na mapach kilka osób, ch1 m1 pustka. Zera wam się pomyliły w tej liczbie 

A ty myslisz kolego że specjalnie Dla Ciebie ktoś będzie spamił chat?

Ludzie mają ważniejsze rzeczy do robienia. Miedzy innymi latanie na dangi/ lowienie rybek/ farmienie bosów jak i expienie...

Jeśli oceniasz serwer i ilość graczy po czacie. To wyjdź z tego tematu i tu nie wracaj,,

Ludzie gra naprawde sporo. Ale aby zrobić full eq itd 3ba napierdziela dangi. Aktualnie liczba ulep dropiąca z danga zostałą zwiększona.

Nikomu 0 się nie pomyliły. Zręsztą jednemu pachołkowi nie będzie się nic udowadniać.

Opublikowano

Serwer praktycznie pusty, to co tam zostało to same bydło, z nikim nie można się dogadać. Nie polecam, zmarnowałem tylko 20 min czasu na pobranie tego xD

Opublikowano

Serwer fajny godny polecenia gra się jak na razie przyjemnie.

Ps. Tu eq z łez to do pvp i do expa? Tak samo zbroje te do pvp także służą do expa?
Czyli nie ma setu do expa prócz broni 30 i 75 lvl?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Moze wbije, polecacie go ogolnie? Przyjemnie sie gra?

Jak najbardziej Polecam Wam ten serwer.

Gra się wręcz z*********e:)  Balans postaci elegancki:>

Sama rozgrywka jest super. Jak najbardziej na + Bemo Się stara i narazie mu to wychodzi :)

Opublikowano

Patrząc po prezentacji, zauważyłam aż trzy serwery w jednym.

-Idanis

-Malygos

Ktoś ma jeszcze więcej?  ^^

Gdyby to było coś nowego, a nie "odgrzewany obiad z paru dni" w jednym to bym zajrzała

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

A ty myslisz kolego że specjalnie Dla Ciebie ktoś będzie spamił chat?

Ludzie mają ważniejsze rzeczy do robienia. Miedzy innymi latanie na dangi/ lowienie rybek/ farmienie bosów jak i expienie...

Jeśli oceniasz serwer i ilość graczy po czacie. To wyjdź z tego tematu i tu nie wracaj,,

Ludzie gra naprawde sporo. Ale aby zrobić full eq itd 3ba napierdziela dangi. Aktualnie liczba ulep dropiąca z danga zostałą zwiększona.

Nikomu 0 się nie pomyliły. Zręsztą jednemu pachołkowi nie będzie się nic udowadniać.

udowadniaj ruda ściero, twoje puste słowa gówno znaczą 

Opublikowano

Widzę że Cannzas ładnie was rucha na $$ :)

Najpierw arhia teraz ten syf. Nie polecam

No to widzę, że jesteś kolejnym polskim i bardzo wybitnym znawcą metina, który nic nie wie, ale piszę posty (ah, napiszemy, zrobimy gównoburze) :) 

Gratuluję Twoim rodzicom takiego potomka :)

Patrząc po prezentacji, zauważyłam aż trzy serwery w jednym.

-Idanis

-Malygos

Ktoś ma jeszcze więcej?  ^^

Gdyby to było coś nowego, a nie "odgrzewany obiad z paru dni" w jednym to bym zajrzała

Wystarczy przeczytać 1 post w tym temacie, że jest to rework serwera Idanis. 

I raczej nikogo nie obchodzi to, że Ty tutaj wejdziesz czy nie :) 

Serwer git, polecam. Wczoraj była aktualizacja (poprawione np. drop ulepek z dungów), nie grałem 2 dni, ale widać, że graczy przybywa.

Pozdrawiam

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Elegancko się gra o eq z zdobyciem nie ma żadnego problemu :) Truciaka zdobycie to moment oraz innych broni z sr :).
Jak na razie elegancko mi się gra i polecam.

A co do up nikt nie karze przecież wydawać nawet złotówki w IS więc jak dymają na kasę nie kumam cię kolego, to wole sobie tutaj pograć niż grać w jakiegoś zpizolonego wowa gdzie trzeba płacić aby grać chore !

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dostałeś bana kretynie , widzę administracja zaczęła działać : CH1 nie działa to jedynie bug , a na postać nie można wejść i pisze Twoje konto jest już połączone . No faza widzę serwer roku Oby tak dalej :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...