Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mandia [Dedyk] [Easy]

wolek242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwięźlę, krótko i na temat? Idanis był bardzo dobrym serwerem, rozleciał się tylko przez to, że ze strony administracji był brak jakiegokolwiek zaangażowania. Jeżeli tutaj będzie inaczej, to serwer ma racje bytu. Pozdrawiam :)

Typie nie spamuj już tak serwer i tak padnie bo technicy to małpy pod przewodnictwem true ( niby dzierżawa maszyny etc ale i tak on jest w teamie bo nie wyobrażam sb ze od tak o true oddal pliki idanisa) Także nie polecam max 500 osob na starcie + bez reklamy liczba ta bd spadała oraz z tego co wiem to maszyna jest do opłacona do końca lutego także powodzenia  28 dni grania :D

Dobry 'typie' najwidoczniej masz dobre informacje. Widać, że jesteś bardzo dobrym analizatorem. A jeszcze lepszym spamerem, piszę bo mogę pisać.

Ty mi tego nie zabronisz, a swoje wizje na temat serwera zachowaj dla siebie. :) Słonecznego dnia.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do jasnej cholery i ja się k***a dziwie dlaczego ludzie nie publikują serwerów na MPC...

Co ktoś wstawi prezentacje to zlatują się polaczki cebulacki zasrane które ledwo postawiły serwery na hamachi i zaczynają hejtować każdy projekt.

No do jasnej k***y nedzy, ogarnijcie sie parszywe degeneraty, tak wam żal dupe ściska ze ktoś stawia na plikach gotowych ? To sobie sami postawcie ! To ich kasa i to oni płacą za maszynę a nie wy ;-------;

Na serwer na 100% zawitam, pozdrawiam :)

Opublikowano

Wjeżdzamy z ekipa, macie swój ts3?
oferujemy coś napisz prv 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wydaje się fajny, pewnie zagram a te sety to jakieś nie za ciemne ?

Naprawcie stronę ;p

Strona będzie dostępna od godziny 18:00 :)

A patrz ta 2ręka na woja 2 zdjęcie nie powinien być ostatnim mieczem w setach ? Bo najgrubszy jest i najładniejszy chyba hmm 

Opublikowano

Jedna literka wyciągnięta z dawnego serwera Manadi. Wiedzę bardzo dobra nazwa już na sam widok widać że to szybki skok na hajs.

Nie mylcie serwerów to jest MANDIA a nie MANADIA !

Opublikowano

Jedna literka wyciągnięta z dawnego serwera Manadi. Wiedzę bardzo dobra nazwa już na sam widok widać że to szybki skok na hajs.

Nie mylcie serwerów to jest MANDIA a nie MANADIA !

No faktycznie nazwa podobna ale jeśli serwer ma być dobry to nazwa nie gra roli a kto kogo przymusza na zakupowanie is , jak nie umiesz grać bez niego to nie graj i tyle .

Opublikowano

Takich serwerów były już miliony. Dlaczego ciągle robicie to samo bądźcie bardziej kreatywni a nie ciągle te same schematy.

to jest metin typie, od 10 lat ten sam schemat

expisz > dropisz > ulepszasz, ta gra od zawsze na tym polega, jedynie dodaje się dodatkowe systemy jak alchemia, którą też trzeba wydropić, ulepszyć i zwykle wbić lvl, żeby założyć

jak chcesz mieć inne schematy to proponuję zmianę gry na minecrafta

tenor.gif

Opublikowano

Takich serwerów były już miliony. Dlaczego ciągle robicie to samo bądźcie bardziej kreatywni a nie ciągle te same schematy.

Tyle, że prawie wszystkie padały jak muchy. Ważne by serwer był stabilny. Jeśli tak będzie to pewnie pomyślą nad innowacjami i innymi pierdółkami, które moim zdaniem są zbędne.

Opublikowano

Witamy Slepego i pliki Itariusa xD http://i.imgur.com/ap6SxVa.png nie polecam bo syf xD

Edit. Sharia nie pykła to zmiana nazwy i elo xD

lol gdzie ty tu widzisz pliki itariusa?

Polecam, serwer na którym można się pobawić na feriach :D

Nie chcę mi się wypisywać to masz ss http://i.imgur.com/UsebiB9.png poza tym reszta jest z serwerwa Idanis.

Czy planowane są jakieś aktualizacje na przyszłość?

obraz.png

Opublikowano

Był Itarius, zbyt wiele zmian i je*ło, więc proszę Cię nie pisz o nowościach :-)

Witamy Slepego i pliki Itariusa xD http://i.imgur.com/ap6SxVa.png nie polecam bo syf xD

Edit. Sharia nie pykła to zmiana nazwy i elo xD

Pls, pliki Itariusa należą do mnie, a z tego co patrzyłam wczoraj na kwotę konta w banku to nic nie przybyło :c A szkoda..

Serwer mnie przekonał tym gepardem, lampartem, rysiem, czy co to jest (KOCIAK!) na obrazku logowania. W każdym razie kocham koty, klienta zasysam i będę się logować przez następne stulecie :D

Opublikowano

Jak ktoś pobiera z czegoś pieniądze od ludzi to też za to odpowiada.. czysto etyczna sprawa. 

A jeśli jest jedynie pośrednikiem i za konkretną kwotę udostępnia poszczególne usługi? :)

Opublikowano

Jak ktoś pobiera z czegoś pieniądze od ludzi to też za to odpowiada.. czysto etyczna sprawa. 

A jeśli jest jedynie pośrednikiem i za konkretną kwotę udostępnia poszczególne usługi? :)

To jesteś zamieszany w ten projekt ;v I masz z niego jakieś profity.

obraz.png

Opublikowano

Rozpierdalaja mnie ludzie jak wy inwestujecie wlasne pieniadze w gre ktora do konca zycia nie bedzie istniec to logiczne gra metin2 jest gra f2p jak k***a 95% gier swiatowych czy w polsce dlaczego wiecznie gdzie cxzytam pod jakas prezka patrze o fajny serwer pogram dla zabicia czasu czyli 2h moze max jutro skoncze i ide k***a na dwor do zony czy cos cwiczyc zajmijcie sie zyciem wlasnym a nie wiecznie hejtujecie no tak mnie to w*****a ze jebane dzieci jak wy nic poza internetem nie macie tak naprawde. Wasze jebane jedyne zainteresowanie to wejsc na mpc forum i hejtowac o k***a stawiaja serwer pewnie na chwile znowu padnie i tak w kolko ja p******e wylaczcie te jebane komputery i zacznijcie zyc nikt wam nie kaze inwestowac pieniedzy w cos nie realnego k***a to tylko i wylacznie wasza decyzja czy zadumani siedzicie i napierdalacie na tym komputerze to k***a siedzcie a nie wyzywacie ludzi ktorzy szukaja zarobku wszedzie nawet w stawianiu serwerow na chwile tylko wy zawistne k***y dajecie sie w to wciagnac i wastujecie swoje ciezko zarobione pieniadze i kiedy serwer pada jakbyscie mieli prawo zadacie zwrotu ktorego k***a nigdy nie bedzie tyle w temacie jebane hejty zabilbym k***a kazdego 1 ciosem i to jest zyciowy priorytet a nie siedziec i srac pod siebie ze matka da c***a wam da wiecznie zyc nie bedzie ogarnijcie wkoncu mordy i przestancie pierdolic na tych forach o pieniadzach i wykorzystywaniu kiedy k***a nikt wam nie kaze za granie placic . POozdrawiam serdecznie zycze wypalu serwera fajnie wyglada na pewno pogram pozdrawiam SFC :) 

PS Sora za bledy w nerwach nie pisze jak ortograf

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...