Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mandia [Dedyk] [Easy]

wolek242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejnym razem polecam czytać prezentacje 

"Witajcie! Na wstępie poinformuje że serwer został postawiony na plikach serwera Idanis, natomiast razem z poprzednimi właścicielami doszedłem do porozumienia aby ten projekt powstał. Poprawiłem wraz z poprzednimi graczami tego serwera kilka aspektów które psuły rozgrywkę oraz dodaliśmy kilka edycji od siebie. Mamy nadzieję że projekt przypadnie Wam do gustu. Pozdrawiam!"

Jeżeli chodzi o nazwy racja zapomniałem je zmienić zostanie to naprawione po najbliższej przerwie :) 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi mi to fakt, że jakim trzeba być zjebanym człowiekiem ,zeby nie zmienic nazwy ani opisu no k***a 

d2dp.png

Opublikowano

No to jest parodia, jak można nie sprawdzić wszystkiego przed startem, to nie ma znaczenia czy to tylko nazwa czy nie, dajecie poczucie, że wgl nie sprawdziliście plików tylko, od tak tutaj macie pliki, wystartujcie go ja wam dam hajs i po tygodniu zamkniemy serwer bo będzie grało 30 osób xD Jak dla mnie odgrzewany kotlecik wersja 32492834209348 tymi mapami można rzygać, no offense ale nie widzę przyszłości tego serwera tymbardziej, ze strasznie śmierdzi tym całym Idanisem a Itariusem już tym bardziej.

Opublikowano

Chujnia. Spierdalamy stąd, nie warte zachodu gówno.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

xD

No to niezły serwer Slepy gadasz na ZabQ a sam gówno stawiasz :D

Tak jak panowie UP nie polecam 

True tylko reputacje sobie rozwalasz 

Tak jak mówiłem wcześniej-Jedynie dzierżawie maszynę za konkretną kwotę :) Równie dobrze mógłbym się z tym kryć lecz po co jeśli uważam że niezależnie od projektu jest to normalna usługa :)

Pomysłu projektu nie oceniam, bo sam uważam od początku że jest to jedna wielka niewiadoma dla mnie :)

Pozdrawiam,

True! 

Opublikowano

Macie chociaż te 500 online?

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Jakoś ze Ślepym nigdy się nie kochałem, ale on jednak postanowił coś zrobić, a nie tylko gadać jakie to i tamto jest chułowe..

PS: Bez IS'a da rade grać, czy straszna przebitka?

Pozdrawiam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile gra luda? Opłaca się zaczynać czy bug na bugu?

Opublikowano

Serwer mocno zabugowany, kupiłem smy 2h temu jeszcze nie doszły :D pdki zbugowane ;p 

982081485719301549850.png

EDIT.Client usunięty :D

No nieźle wyjebałeś hajs na smocze monety i po dwóch godzinach się poddałeś i usunąłeś clienta? :D

Opublikowano

Drodzy Gracze :) 

Jeżeli chodzi o kwestię SM wystąpił problem z płatnościami SMS

Wystąpił dość dziwny problem w przeciągu następnych 16h smy zostaną zwrócone :) 

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ile osób online? :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

up@ ze 150 xD 
to syf jakich malo, serwer na tydzien nic wiecej

Miyoshi

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...