Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waleczni - Nowa era

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mi się wydaje że aktualizacje to musiał robić ręcznie, raczej nie ma takich plików że wrzuca same się aktualizuje do nowszej wersji. Wyłączył stronę po to żeby w spokoju dodawać. Dodał, ale coś poszło nie tak.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a pisal ktoś może e-mail do niego lub na Fb ?

Edit: Juz wszystko wiadomo : Chwilowa przerwa, serwer ruszy jutro z rana.

Póki co nic nie ruszyło ^^ 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Np widocznie maja inne pojecie z samego rana xD szkoda bo traca graczy a rosla ich liczba

No jeżeli chciał tylko zarobić na innych, to pozdro. 

Hosting www na taką grę, mało go kosztuje, domenę .eu pewnie ma na 1 rok ogarniętą, i przez ten czas mógłby zarobić wiele, wiele więcej ^^

A tak to graczy traci tylko, co najlepsze jak znow zacznie dzalac bede sie smiac jak nic nie bedzie poprawione ^^ 

Opublikowano

Troche bez sensu ze strony admina...gralo moze malo osob ale kazdy z grajacych kuowal jakies tam rubiny, i kupowali by dalej zaprzepascil szanse zeby przy okazji cos zarobic

Opublikowano

no i jak pozamiatane  chyba  kilka dni minęło  i nadal 0 odzewu  ze strony  Twórcy , a tak fajnie się grało  :D 

Opublikowano

Nom widocznie olal bo nie chcialo mu sie naprawiac albo nie wiedzial jak...

Raczej nie wiedział jak, bo z tych błędów jakie były, powinien poprawić w jeden dzień roboczy nad serwerem.  Musiał się nie znać, skoro w innym temacie pytał się o odzyskiwanie danych. Gdyby potrafił więcej, to i takie coś by potrafił zrobić, nie pytając innych. 

Cóż, chciał zarobić, zarobił. Jedyne co powinno go czekać to "PERM" na MPCforum, za oszustwo perfidne na użytkownikach tego forum. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zwróci :) odpisuje tylko jak sie pyta o coś poza rubinami, po spytaniu o rubinu juz nie odpisał, jedyna opcja to zrobic reset i oddac kazdemu tyle rubinow ile kupił i zaczac gre od nowa bo aktualnie to nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

Nie zwróci :) odpisuje tylko jak sie pyta o coś poza rubinami, po spytaniu o rubinu juz nie odpisał, jedyna opcja to zrobic reset i oddac kazdemu tyle rubinow ile kupił i zaczac gre od nowa bo aktualnie to nie ma najmniejszego sensu.

zgadzam się  by  gra na nowo przyciągnęła  graczy   trzeba robić reset  /. eventy   i najważniejsze  zwrot rubli  :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...