Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waleczni - Nowa era

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) na pewno zagram :) tylko dopiero jutro bo jestem w robocie :/ dzień w plecy:(. .

Zauwazylam ze konto Premium można moec :) co ono daje prócz skrócenia czasu w wyprawach?

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :) na pewno zagram :) tylko dopiero jutro bo jestem w robocie :/ dzień w plecy:(. .

Zauwazylam ze konto Premium można moec :) co ono daje prócz skrócenia czasu w wyprawach?

Dzięki koncie Premium czas oczekiwania na arenie, w kampanii oraz na wyprawach zostaje skrócony o 50%. Zwiększa się także prawdopodobieństwo wypadnięcia klucza do kampanii o 100%. Dodatkowo, otrzymujesz 20% więcej złota z wypraw.
Kup

Pakt ten zwiększa zadawane przez naszego bohatera obrażenia podczas wypraw o 10% na 2 tygodnie.
Kup

Stary mędrzec przez 2 tygodnie udziela Ci wskazówek odnośnie wypraw, dzięki czemu otrzymujesz 25% więcej doświadczenia z wypraw.
Kup

Morowy wędrowiec zna różne zakamarki oraz tajemnice, którę mogą Ci się przydać w grze. Po aktywacji tego paktu, przez 2 tygodnie otrzymujesz 25% więcej złota z wypraw.

jest jeszcze złoto  100k i 10k  do kupna za ruble.

Opublikowano

Właśnie miałem to wklejac lecz widzę że się spóźniłem, dziękuje za pomoc :)

Co do serwera biorę się właśnie do pracy, prosiłbym jeżeli ktoś zauważy jakiś bug lub błąd o napisane go w tym temacie, również proszę o sugestie co dodac/ zmienic itd.

Jest to jedyny privek gladiatusa tak rozbudowany, naprawdę włożyłem w to dużo pracy więc już niechcę nic zepsuc i zrobic go aby był najlepszy, a najlepiej żeby za maksymalnie 2 miesiące nie był kopią gladiatusa :)

Opublikowano

witam :) mam pytanie czy Kupiec ma tylko opcje sprzedaj? bo mi tylko to pokazuje :P a gdzie opcja kup :P

tylko sprzedaj , kupowanie przedmiotów tylko  przez dom aukcyjny , oraz lecą z mobów . 

na start masz  kose i  tarczę , do jakiegoś lvl  starczy  :D  w zależności od tego jak zaczniesz  :D 

Opublikowano

mam pytanie odnosnie nagród ze skrzyn u wyroczni.. otwierajac skrzynie np skrzynia przestrzeni to wylosuję jedna nagrode z zawartosci?

Opublikowano

gra warta :) ale jeden minus ma .... nieskonczona ilosc wypraw.. powinien byc limit dzienny np 30-50 wypraw.

powinien byc reset do 1lv, zwrot wydanych rubinow 

Opublikowano

Wczoraj hmm, koło północy pisało że "Aktualizacja gry" rano wchodzę, to pojawia się że konto niedostępne, ciekawe ciekawe co jest grane. 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Albo jest tak jak ostatnio, serwer pochodził xx dni, ludzie pokupowali rubiny i serwer znikł na rok,dwa ;) 

Myślę, że teraz tak nie będzie, cóż pożyjemy zobaczymy.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Wydaje mi sie ze jest jak pisalem, admin pracuje do późna, zapewne ustawil aktualizacje i poszedl do pracy w miedzyczasie mogl pasc internet cokolwiek i poszlo sie rypas wszystko :) przynajmniej mam nadzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...