Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waleczni - Nowa era

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym wam zaprezentować moje dziecko jakim jest Waleczni, wiele osób zna tą grę/serwer ponieważ wiele razy była poruszana reaktywacja, wracamy po to bo chcemy osiągnąć jak najwięcej..

Głównym zamysłem jest stworzenie gry która będzie odróżniała się od reszty, może jeszcze nie na start gry, lecz w późniejszych aktualizacjach gry chcemy jak najbardziej urozmaicać rozgrywkę o nowe funkcje jak i nowe możliwości gry.

Projekt ten ma już ponad 2 lata, z uwagi na to że 2 lata temu przez naszą głupotę straciliśmy wszystkie elementy bazy danych gra nie mogła być kontynowana, lecz 2 miesiące temu naszła mnie myśl że projekt jest dalej fajny no i ruszyliśmy do pracy :)

Jak będzie wyglądała gra w dniu startu ?

Profil Gracza :

7230414856161581097817.png

Arena :

5376614856161581097817.png

Uzdrowiciel :

4751914856161581097817.png

Dom aukcyjny :

3187514856161581097817.png

Bonusowanie przedmiotów :

1431414856161581097817.png

Wyrocznia :

8200514856161581097817.png

Bojownicy :

9866914856161581097817.png

Walka Bojowników :

8040714856161581097817.png

Gra jest aktywna, zapraszam na http://waleczni.eu

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do miecza: 

691ab3890ecb45a68be940f5446d0019.png

I już 4 miecze gotowe ;pp    

Czekam na start serwera :)

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

ta gra jest dziwna najebane tych buttonów itd.. :D

Opublikowano

Od strony Gry, wszystko jest fajnie, naprawdę, grałem wcześniej i może Ci się zdawac lipnie, ale tak naprawdę jest okej ;d

dalbys jakies zdjecia toporow

ca9bbaf2ba8042a1b3507d7c82ace1b0.png

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Od strony Gry, wszystko jest fajnie, naprawdę, grałem wcześniej i może Ci się zdawac lipnie, ale tak naprawdę jest okej ;d

dalbys jakies zdjecia toporow

ca9bbaf2ba8042a1b3507d7c82ace1b0.png

Wow niezłe te twoje prace graficzne musze przyznać :)

"Najebane" ? w grze jest max 30 buttonów, co do stylu to jest robione przez bootstrap - dlaczego?

Grafika do gry to koszt około ~ 1000 zł , w taką inwestycję z czasem będzie można zainwestować lecz narazie nie stać mnie żeby od tak zapłacić za projekt który nie wiadomo jaką popularność zyska..

A bootstrap jest uniwersalny i bardzo prosty, co czyni grę łatwą dla każdego :)

Opublikowano

to edzie jakis hard czy medium

ciężko nazwać jaki to będzie typ, będzie to serwer 1, jeżeli będzie wszystko wporządku to powstanie serwer 2 dla bardziej wymagających graczy.

Z ciekawostek :

- Gra będzie działać mobilnie

- Dzisiaj około godziny 23 przenosimy pliki na vps + podpinamy domenę.

- Dodany system bash na arenie (można zaatakować tylko 3 razy dziennie tego samego gracza)

- Punkty ELO (arena) zostały zmodernizowane.

- Przepisany na nowo cron do generowania przedmiotów.

- Dodano możliwość zmiany nazwy dla herosów.

- Dodana opcja resetu kampanii za 10.000 złota

Opublikowano

powaznie do c***a za napisanie dajcie wiecej zcrenow z gry dostalem 5 pkt 

coraz bardziej zjebane sie te forum robi.

czy gildie bedzie mozna ulepszac tj bonus expa zlota itd?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

powaznie do c***a za napisanie dajcie wiecej zcrenow z gry dostalem 5 pkt 

coraz bardziej zjebane sie te forum robi.

czy gildie bedzie mozna ulepszac tj bonus expa zlota itd?

Dziwisz się? Napiszę pod każdym tematem żeby dali screeny i zbędne posty tylko powstają.

@topic Dobrze, że serwer z tej gry powstał ;) W końcu coś nowego :D

Opublikowano

dla kogo zbedne to zbedne interesuje mnie gra wiec poprosilem o wiecej screnow i za to dostalem pkt normalnie genialne 

tak teraz czekam na sluzne 5 pkt 

administracjo 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

dla kogo zbedne to zbedne interesuje mnie gra wiec poprosilem o wiecej screnow i za to dostalem pkt normalnie genialne 

administracjo 

Jest to Gladiatus, zdjęcia czego byś chciał jeszcze zobaczyć? Potworów? Broni? Takie rzeczy zobaczysz już w grze. Pisząc te posty, zachowujesz się jak źle wychowane dziecko. Tak ciężko poczekać do startu? To już w piątek... 

-------------------

@gks0770 Co do gry, może byście dodali jeszcze coś na zasadzie wypraw czasowych. 

5 minut - z szansa na Słaby przedmiot

10 minut - z szansa na średni przedmiot

15 minut - z szansa na silny przedmiot

20 minut - z szansa na bardzo silny przedmiot

Chociażby takie coś, i już jedna akcja więcej którą można wykonywać :) 

Opublikowano

administracjo 

Jest to Gladiatus, zdjęcia czego byś chciał jeszcze zobaczyć? Potworów? Broni? Takie rzeczy zobaczysz już w grze. Pisząc te posty, zachowujesz się jak źle wychowane dziecko. Tak ciężko poczekać do startu? To już w piątek... 

-------------------

@gks0770 Co do gry, może byście dodali jeszcze coś na zasadzie wypraw czasowych. 

5 minut - z szansa na Słaby przedmiot

10 minut - z szansa na średni przedmiot

15 minut - z szansa na silny przedmiot

20 minut - z szansa na bardzo silny przedmiot

Chociażby takie coś, i już jedna akcja więcej którą można wykonywać :)

W głowie jest pełno planów na przyszłe aktualizacje, twój pomysł już nam siedzi w głowach, lecz jako oddzielne akcje, czyli nie wyprawy lecz coś innego, co do przyszłości musimy myślec bardzo poważnie, ponieważ jeżeli wszystkie nasze plany byśmy na start wydali to gra szybko stała się by nudna, więc wszystkie nowości będziemy stopniowo dodawali, mamy założenie że co weekend nowa aktualizacja (mniejsza lub większa).

Opublikowano

ciekawe , mam pytanie zapodasz  ss zakładki premium ?  oraz  koszta kupna rubinów ?? 

Opublikowano

Ludzie przestańcie pisać posty w stylu "nici z serwera", albo "fake" itp. bo to tylko demotywuje osobę za to odpowiedzialną. Wiem co mówię. Ma mały poślizg ale nic jeszcze nie jest przesądzone. Myślę, że gdyby serwer miał nie wystartować to by o tym napisał.

Opublikowano

Dopadło nas lekkie opóźnienie lecz serwer wystartował :

zostało jeszcze kilka spraw do poprawienia lecz aktualizacja serwera nastąpi dzisiaj w nocy.

Błedy do poprawienia :

- herosi - ekwipunek

- Automatyzacja PSC/PRZELEWÓW (aktualnie pełna automatyzacja działa tylko w sms)

- Zabezpiecznienie auto botowe.

Tymczasem zapraszam do gry na Waleczni.eu

Opublikowano

Pograłem gra wydaje się fajna. Mam kilka propozycji.

1. To, żeby w lochach dało się zaatakować masowo, np: od razu zaatakować 5x ryś.

2. To usunięcie czekania na lochy, 5 minut to za dużo.

3. Zmniejszyć koszt uleczania, strasznie drogo to wychodzi. 

Pierwsza jak i druga opcja jak narazie odpada ponieważ o to chodzi, żeby gra przyciągała do siebie na dłużej a nie 10 minut i 100 poziom, jedyny sposób skrócenia czekania na wyprawę to zakup konta premium, wtedy oczekuje się 2 i pół minuty.

co do trzeciej propozycji zostanie to zrobione przy nocnej aktualizacji, dodam że od godziny 18 działa cron z regeneracją życia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...