Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Możecie mi pomóc? Otóż będę obstawiał mecze w cs:go i nie chcę głupio przegrać %5E%5E.png Analizowałem mecze swoim sposobem, niektóre udało mi się wygrać, a inne przegrałem. Teraz będą ćwierćfinały, chciałbym abyś napisał mi co TY byś obstawił i dlaczego. Tutaj daję ankietę dla tych, którzy chcą zagłosować anonimowo, TYLKO PROSZĘ BRAĆ TO NA POWAŻNIE, DZIĘKUJĘ  ;)

Chodzi mi o mecze :

1) Natus Vincere vs Astralis      ANONIMOWA ANKIETA -----> http://www.strawpoll.me/12203927

2) Fnatic vs Gambit Gaming      ANONIMOWA ANKIETA -----> http://www.strawpoll.me/12203943

3) Virtus.pro vs North                ANONIMOWA ANKIETA -----> http://www.strawpoll.me/12203957

4) SK Gaming vs Faze Clan      ANONIMOWA ANKIETA -----> http://www.strawpoll.me/12203969

PRZYKŁAD:

Tylko proszę nie pisać np. Astralis, fnatic bo ich lubie.

Napiszcie np. Astralis, fnatic, ponieważ dobrze zagrali swoje ostatnie, mecze dodatkowo dominują na tym turnieju.

Opublikowano

1. navi dominuje na turnieju, s1mple oraz flamie gra swoje, nie przegrali żadnego meczu dominując przeciwników

2. 50/50

3. vp, nie raz ma forme, nie raz gra jak gówno, ale myślę, że spokojnie dadzą radę.

4. SK to lepszy skład od faze, mimo, że teraz gra tam fox, poradzą sobie spokojnie.

Ex Lider Counter-Strike

Budowniczy
Opublikowano

Navi vs Astra

Tutaj zdecydowanie navi. Są oni faworytem do wygrania tego meczu jak i całego turnieju.

Zawodnicy w formie m.in flamie i guardian. Szybkie 3:0 i dominacja w fazie grupowej. Widać, że są świetnie przygotowani. Astralis jak astralis. Raz zagrają dobrze, raz nie.

Device sam nie da rady wykerować ;d

Obstawiam 2:0/2:1 dla navi ;)

Fnatic vs Gambit

50/50. Cięzki mecz. Ja będę leciał we fnatic. 

Obstawiam, że wygra tu doświadczenie. Denis świetne pistole, które będą zapewne kluczowe. Olof w formie. Krimz, twist też grają z głową. Został jeszcze disco doplan, który gra w kratkę.

Gambit również bardzo mocna ekipa szczególne jak dołączył do nich Zeus, widać że są bardzo zaangażowani w grę. Liczę na słabą grę adrena, który był kluczowy w ich ostatnich meczach.

Gambit dobrze przygotowane, a Fnatic jak chce to potrafi ugrać.

Obstawiam 2:1 dla fnatic. 

Vp vs north

Tutaj stawiam na vp. Każdy zawodnik gra dobrze i "myśli". Dobrze się prezentowali w poprzednich meczach. North dało radę wejść do playoffów z 0:2. Zaczęli tragicznie, ale jakoś ostatecznie awansowali. Liczę na vp i rewanżyk za epicenter :D

SK vs FaZe

Pickuje sk. Też bardzo ciężki mecz, ale sk to sk. Grają do końca, co było widać w meczu przeciwko faze czy astralis. Fox jako stand in prezentuje się ok.

Liczę na coldzere, ktory potrafi wziac grę na siebie i fallena.

Czyli tak: navi, fnatic, vp, sk. 

To oczywiście pick'em, bo w betach kluczowe będą %%%. :D 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Navi vs Astra

Tutaj zdecydowanie navi. Są oni faworytem do wygrania tego meczu jak i całego turnieju.

Zawodnicy w formie m.in flamie i guardian. Szybkie 3:0 i dominacja w fazie grupowej. Widać, że są świetnie przygotowani. Astralis jak astralis. Raz zagrają dobrze, raz nie.

Device sam nie da rady wykerować ;d

Obstawiam 2:0/2:1 dla navi ;)

Fnatic vs Gambit

50/50. Cięzki mecz. Ja będę leciał we fnatic. 

Obstawiam, że wygra tu doświadczenie. Denis świetne pistole, które będą zapewne kluczowe. Olof w formie. Krimz, twist też grają z głową. Został jeszcze disco doplan, który gra w kratkę.

Gambit również bardzo mocna ekipa szczególne jak dołączył do nich Zeus, widać że są bardzo zaangażowani w grę. Liczę na słabą grę adrena, który był kluczowy w ich ostatnich meczach.

Gambit dobrze przygotowane, a Fnatic jak chce to potrafi ugrać.

Obstawiam 2:1 dla fnatic. 

Vp vs north

Tutaj stawiam na vp. Każdy zawodnik gra dobrze i "myśli". Dobrze się prezentowali w poprzednich meczach. North dało radę wejść do playoffów z 0:2. Zaczęli tragicznie, ale jakoś ostatecznie awansowali. Liczę na vp i rewanżyk za epicenter :D

SK vs FaZe

Pickuje sk. Też bardzo ciężki mecz, ale sk to sk. Grają do końca, co było widać w meczu przeciwko faze czy astralis. Fox jako stand in prezentuje się ok.

Liczę na coldzere, ktory potrafi wziac grę na siebie i fallena.

Czyli tak: navi, fnatic, vp, sk. 

To oczywiście pick'em, bo w betach kluczowe będą %%%. :D

Dokładnie tak samo obstawiłem Pick'em, bety pewnie dzisiaj pod wieczór jeszcze ogarne ale % na moich faworytów strasznie nie korzystne :v 

Na ten moment, myślę nad czymś takim: 

Astralis  - icb

Fnatic - mid bet

VP - North odpuszcze, ewentualnie jeżeli % się zmienią do jutra do południa to może symbolicznie na VP coś wrzuce

SK - tutaj procenty nie są aż tak odległe od siebie i moge się pokusić tez o mid beta ;)

Budowniczy
Opublikowano

@HeeCreator

Ja w betach też icb astra. Procenty pewnie będą w okolicy 20.

Low na fnatic, wolę tutaj nie ryzykować :D

Mid vp jak będzie >70%. Ew. skip.

Mid sk >65%, ew. low-- faze przy dobrym kursie. 

W pick'em miałem 7/9, a w betach skuteczność ok. 80% ;d 

34239885046803378909.png

Opublikowano

To ja troszke lepiej :D

W załączniku dam screeny

A przy SK procenty wyżej 65 napewno nie wyjdą, przynajmniej mam taką nadzieje.

post-734548-0-90374900-1485471435_thumb.png

post-734548-0-70038100-1485471437.png

Budowniczy
Opublikowano

@HeeCreator

Z tym gambit w pick'em to się ładnie wbiłeś :D 

Tych meczy to mało obstawiałeś ;d Ja tam chyba z 4 skipy tylko ;d

34239885046803378909.png

Budowniczy
Opublikowano

@HeeCreator

To ja jutro swoje dodam ;d

A tak wgl to trzeba ten pick'em do końca (aż do finału) obstawić przed końcem czasu? Czy można najpierw ćwierćfinały, na następny dzień półfinały itd?

Zawsze to inaczej wyglądało. Wie ktoś może jak to jest?

34239885046803378909.png

Opublikowano

@HeeCreator

To ja jutro swoje dodam ;d

A tak wgl to trzeba ten pick'em do końca (aż do finału) obstawić przed końcem czasu? Czy można najpierw ćwierćfinały, na następny dzień półfinały itd?

Zawsze to inaczej wyglądało. Wie ktoś może jak to jest?

Nie wiadomo, ale zapewne nie trzeba całego, zawsze można obstawic odrazu cały a potem najwyzej usuniesz jak się dowiesz, że się da.

Opublikowano

Zeus jest bardzo zdeterminowany żeby zagrać na NaVi, a zawdonicy fnatic są pewni siebie (np. wpisy Krimza na twitterze).

Może być różnie, zmieniłem fnatic na gambit w pickemie.

Opublikowano

Zeus jest bardzo zdeterminowany żeby zagrać na NaVi, a zawdonicy fnatic są pewni siebie (np. wpisy Krimza na twitterze).

Może być różnie, zmieniłem fnatic na gambit w pickemie.

Też chciałbym zobaczyć pojedynek NaVi vs Gambit ;) 

Ale to tak nie działa, wygra lepszy, doświadczenie napewno zrobi swoje. 

Ja licze na to, że krimzz zagra to co kiedyś grał, a w bo3 ma spore szanse by się dobrze zaprezentować ;) 

Opublikowano

1. Mecz: prosta matematyka, że z takimi procentami low na astralis lub skip.

2. Mecz: 50/50, więc mądrzej będzie dać na niższy procent, moim zdaniem Gambit, bardzo dobra gra taktyczna, trochę lipa ze stabilnością ale teamwork 1. klasa.

3. Mecz: nie mam faworyta.

4. Mecz: mid na SK.

Budowniczy
Opublikowano

2. Mecz: 50/50, więc mądrzej będzie dać na wyższy procent, moim zdaniem Gambit, bardzo dobra gra taktyczna, trochę lipa ze stabilnością ale teamwork 1. klasa.

@MCPr0

2. mądrzej chyba będzie dać na niższy procent, jeśli już ;dd

34239885046803378909.png

Opublikowano

Na jakich stronach betujecie? Tam gdzie @HeeCreactor postawił, to tej strony nie znam  ;)

csesport.com

ja na polygonie jakoś wolę coinsami niż skinami

1378747514-U216092.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Na jakich stronach betujecie? Tam gdzie @HeeCreactor postawił, to tej strony nie znam  ;)

csesport - często są fajne procenty

csgofast (hltv) 

możesz też na tym drakelunge za darmowe 5 euro

Najlepiej mieć na każdej coś wpłacone i szukać %%

34239885046803378909.png

Opublikowano

csgofast (hltv) 

Właśnie wiesz może czy na którejś z tych stron kurs zostaje taki na którym obstawiłem? bo w przypadku np csgopolygon zmienia się cały czas a kiedyś na fanobecie liczyło się to na jakim postawiłeś.

Nie zawsze mam czas obstawiać 5min przed meczem.

1378747514-U216092.jpg

Budowniczy
Opublikowano

csgofast (hltv) 

Właśnie wiesz może czy na którejś z tych stron kurs zostaje taki na którym obstawiłem? bo w przypadku np csgopolygon zmienia się cały czas a kiedyś na fanobecie liczyło się to na jakim postawiłeś.

Nie zawsze mam czas obstawiać 5min przed meczem.

Z  tego co zauważyłem, to na drakelounge kurs jest zawsze prawie stały. Po obstawieniu chyba też się nie zmienia. 

34239885046803378909.png

Opublikowano

2. Mecz: 50/50, więc mądrzej będzie dać na wyższy procent, moim zdaniem Gambit, bardzo dobra gra taktyczna, trochę lipa ze stabilnością ale teamwork 1. klasa.

@MCPr0

2. mądrzej chyba będzie dać na niższy procent, jeśli już ;dd

Masz rację, pomyłka. :P

Budowniczy
Opublikowano

Niby hajs za Astra wpada, ale bardziej zależało mi na pick'emie :C 

34239885046803378909.png

Opublikowano

Hahahaha... Pozdro dla idiotów, którzy dali high beta na NaVi. Mecz 60/40 dla NaVi, procenty 80/20, mecz blisko 50/50, najlepsza okazja na underdoga i becik wpada. :) W sprawie Pick'ema to faktycznie NaVi było rozsądniejszym wyborem, no ale cóż CS jest nieprzewidywalny. Teraz czekamy na VP-North, Magisk może namieszać. :)

Opublikowano

VIRTUS.PRO vs NORTH

Co sądzicie o tym meczu? Procenty na North bardzo kuszą, nie oszukujmy się - VP nie jest jakimś topowym zespołem pod względem aima, pod względem zgrania jak najbardziej.

Myślę o wjechaniu mid beta na North.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...