Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

No procenty na VP fatalne i obstawiać na to nie ma senstu ;d 

Może low na north się pokusze ;d 

Szanse mają, skillowo lepsi od Polaków.  Nie można ich skreślać ;)

// Jutro na fnatic vs astralis pewnie też procenty na astra koło 80 będą xD

// Może jakiś temat z opiniami na temat betów?

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Magisk najlepiej się pokazał, pasha też odpalił rakietę. Zwycięstwo niby jest ale po długich męczarniach. Jak biały się nie obudzi to mogą się pakować... Fajne jest to, że jak jeden w VP gra słabo to inny keruje. Szkoda, że nie grają równo.

Budowniczy
Opublikowano

Magisk najlepiej się pokazał, pasha też odpalił rakietę. Zwycięstwo niby jest ale po długich męczarniach. Jak biały się nie obudzi to mogą się pakować... Fajne jest to, że jak jeden w VP gra słabo to inny keruje. Szkoda, że nie grają równo.

To chyba logiczne, że jak jednej zawodnik gra słabo, to drugi będzie miał więcej killi ;d

34239885046803378909.png

Opublikowano

To chyba logiczne, że jak jednej zawodnik gra słabo, to drugi będzie miał więcej killi ;d

Czasami różnica między pierwszym a ostatnim to 3 fragi. :)

Szkoda Magiska, uczuciowy chłopak, zdecydowanie najlepszy ze swojej drużyny.

Opublikowano

tak jak myslalem, zaciety mecz i wygrana vp. co do astralis i fnatic to mysle ze fnatic moze zaskoczyc i warto dac jakiegos lowa na nich. Zawsze byli takim nemezis astralis.

Opublikowano

W Atlancie Virtusi reprezentują bardzo dobrą formę ;)

Mam nadzieje że dojdą do finału i staną na przeciwko fnatic, pokonując ich ! ;)

Budowniczy
Opublikowano

Czasami różnica między pierwszym a ostatnim to 3 fragi. :)

Szkoda Magiska, uczuciowy chłopak, zdecydowanie najlepszy ze swojej drużyny.

mistrzu, napisałeś "jak jeden słabo gra to inny keruje" ;) Gdy między pierwszy a ostatnim różnica w killach to 3 fragi, to nie nazwałbym tego kerowaniem ;)))

Teraz lecę low na faze, potem low fnatic, bo kursy ciekawe ;d

34239885046803378909.png

Opublikowano

Jak jeden słabo gra to drugi keruje ---> VP

Czasami różnica między pierwszym a ostatnim to max 3 fragi ---> inne teamy, np. F3, gdzie każdy c***a gra i nikt się nie wyróżnia. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...