Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DAM PSC/ ZA POMOC PROBLEM Z PLIKAMI.

przemo9199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka XDDD
jakimś dziwnym cudem mam jakieś dziwne pliki na kompie, w panelu sterowania nie ma tego a ja to już innej metody nie znam, a ciągle coś mi spami na pulpicie.

to chyba japoński albo chiński XDD
ten kto mi pomoże dam nawet PSC znajduję się na nim więcej niż 20 zł 

EDIT.1 : Chce się ich pozbyć w C**J

//Bez ofert pieniężnych proszę, tu pomagamy za darmo :) CiasteczkoMen

Opublikowano

Pomoc zdalna np. TeamViewer czy sam sobie ogarniesz?
Więc tak ja tam polecam pobrać programy typu Advanced System Care x Malware Fighter​ x MBAM potocznie zwany Malwarebytes antimalware no i pomoże :P 
Zaraz tu pseudo znawcy jak i inni którzy nie lubią mnie itd wraz z modami najadą na mnie że to co polecam jest złe i moje rozwiązania są złe i zwykle dostaje warny za to, choć nie wiem nawet za co jak to legalne programy jak i wydawcy i nie działają na szkodę :3 więc do modów i innych adminów, proszę nie dawajcie za free ostrzeżenia :D

Oni zapewne napiszą Ci żebyś wstawił logi, tam które są w tym starym dennym temacie przeterminowanym i ostatnio otrzymałem za to 5% że nie poprosiłem o te logi FRST więc weź proszę dla świętego spokoju dla moderatorów i innych osobnikach z rangami zrób proszę logi a jeśli nie chcesz robić logów to proszę daj tutaj odpowiedź że nie chcesz dawać logów by się nie doczepili :3 

A żeby jeszcze nie było, ja nie sprzedaję programów, licencji i wgl żeby nie uznawali za handel modzi, nie rozsyłam nielegalne licencje a żeby jeszcze mało tego było to licencja obejmuje około 1 tysiąc ludzi na jedną licencje. 

A i nie dawajcie mi 5% ostrzeżeń za spam bo piszę jako pierwszy więc nie spamuję ;) i niosę chęć pomocy na nie szkodę dla drugiej osoby więc tak działam wedle regulaminu. Żeby nie było cyknę jeszcze screena że napisałem bez spamu https://scr.hu/YRVO3r 

Prawa autorskie zabraniają sprzedaży i udostępniania, nie popieramy piractwa na forum. //QuarK

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Logi z FRST i wrzuć do Bezpieczeństwa. Zasady to zasady.

A @up, zastanów się czy tak na dobrą sprawę to 2/3 tego twojego posta nie jest spamem o tym, że ten post to nie spam? Moderacja nie rozdaje % za darmo tylko za złamanie regulaminu działu bądź forum, a jeżeli masz jakieś uwagi to zawsze możesz się odwołać do Administracji na PW.

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...