Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa strona ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zapytać czy ktoś ma strone , na której będę mógł ją edytować po serwer metin2 z góry dziękuje . Darmową oczywiście z jakimiś normalnymi końcówkami WIEM WYMAGANIA DUŻE ALE MOŻE SIĘ UDA :D

Opublikowano

Ciężko będzie coś znaleźć typowo pod metina, możesz natomiast wziąć po prostu jakiś ciemny template dodać zdjęcia w tle z metina i myślę że będzie wyglądać ładnie. Zerknij na tą stronę, może spodoba Ci się jakiś szablon: https://html5up.net/

Opublikowano

Okej 

a z bardzo tanich stron gdzie wykupie żebym mógł ją polączyć z serwerem rejestracja/forum/ itp itd :D

EDIT:

zrobiłem na ucoz.pl ale po wylączeniu kompa nie moge się zalogować na stronie a w panelu tak :/

Opublikowano

Dziwne, napisz coś więcej, możesz też spróbowac zmienić hasło w panelu i sprawdzić czy wtedy zadziała. Gdybyś miał jeszcze jakiś problem to pisz.

Opublikowano

Nie polecam ci hostinger'a.. Dlaczego? Limit CPU [Więcej niż milion słów]

Opublikowano

powiem Ci tak xD na darmowej stronie to ty strony pod metka nie postawisz ;d nie uciągnie

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

powiem Ci tak xD na darmowej stronie to ty strony pod metka nie postawisz ;d nie uciągnie

Jak to nie, a ct8.pl? Tylko zakładaj szybko bo jest limi 1500 osób, a jest już ponad 1300.

Ct8, co najważniejsze w darmowym hostingu to brak reklam.

Darmowe, a ma ofertę lepszą od nie ktorych płatnych hostingów. Dodam, że IPB/IPS śmiga na tym hostingu, więc w czym problem.?

­Zs8CEbP.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakbyś miał wybierać pomiędzy hostingerem a cba to wybierz cba

Hostinger ma wirusy, co jest potwierdzone. Obojętnie jaki program który blokuje niebezpieczne strony wywali Ci błędy o niej.

Opublikowano

Jesli ty chcesz podlaczyc rejestracje pod strone to ty musisz znac kodowanie zeby cos takiego zrobic.

Opublikowano

Poza tym jeśli chodzi o domenę to na az.pl masz 5 za 0 zł przez rok :)

Dla firm  ;)

Dla każdego ;)

Opublikowano

Jeżeli szukasz hostingu to polecam aquahost.pl. Niskie ceny, szybka pomoc i dobre parametry. Domenę możesz otrzymać za darmo na az.pl i bez problemu znajdziesz szablon.

Opublikowano

Jakie potrzebujesz parametry pod tą stronę ?? Ile osób dziennie przez nią przejdzie ? Napisz na pw może sie dogadamy, zaoferować mogę ci miejsce u mnie na dedyku. Lecz zależy wszystko od parametrów jakie potrzebujesz do wykorzystania i kwestia popularności strony. Co do nazwy " Domeny " Coś wymyślimy, będziesz mógł przekierować  :)

Opublikowano

Jakie potrzebujesz parametry pod tą stronę ?? Ile osób dziennie przez nią przejdzie ? Napisz na pw może sie dogadamy, zaoferować mogę ci miejsce u mnie na dedyku. Lecz zależy wszystko od parametrów jakie potrzebujesz do wykorzystania i kwestia popularności strony. Co do nazwy " Domeny " Coś wymyślimy, będziesz mógł przekierować   :)

Ach znam to ,, zaoferować mogę ci miejsce u mnie na dedyku ''... A za kilka dni straci swoje pliki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...