Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się streamować (lub nagrywać na YT) serie ze skilla?

Ishubito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie opłaca się streamować bądź nagrywać z gry skill? , dużo osób widzę w to gra i mało osób streamuje czy tam nagrywa ;/.

.

Opublikowano

Gra generalnie ma potencjał (zwłaszcza gdy się za nią wzięli) natomiast nie jest jeszcze aż tak popularna jak np. CS:GO. Odpowiadając na pytanie: myślę że tak przy czym początki mogą być trudne ponieważ jak sam pewnie wiesz cs ma na razie większą popularność co nie zmienia faktu że SKILL również zaczyna się cieszyć większym zainteresowaniem.

Opublikowano

@carbonx ja wiem że początki są trudne i że cs:go szczyci się ludem , ale w skilla też trochę chyba ludu gra i właśnie nvm czy opłaca się to robić czy nie.

.

Opublikowano

Gra nie jest popularna tak jak inne FPS typu CS, Battlefield. Dopóki Dragonfly nie weźmie się porządnie za europejską wersję gry, to Gameforge mimo szczerych chęci ma związane ręce, co za tym idzie - gra nie zdobędzie odpowiedniego rozgłosu. Nawet w przypadku próby edycji (naprawy) tekstur na danej mapie, GF musi pytać o zgodę DF, przesyłając im przy tym potrzebne informacje, czy pliki. Ustosunkowując się do Twojego pytania - aktualnie Special Force 2 nie jest na tyle ceniony, abyś mógł startować od zera z jego nagrywaniem. Mając pewną liczbę widzów mógłbyś coś zdobyć, jednak praca od samego początku i jednoczesne wybicie się nie jest możliwe. Nie będę wspominał o kwestiach zarobkowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...