Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 6 - W jakiej cenie kupię?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używany w bardzo dobrym stanie już od 500 zl natomiast nowy to około 1500 zł.

Warto kupować nowego na allegro? Nie rozumiem dlaczego tam jest dużo taniej niż w sklepach internetowych

Opublikowano

Z różnych względów natomiast główny powód jest taki że w większości osoby sprzedające nawet bardzo dużo na allegro nie płacą podatków (a powinny) lub posiadają jakieś wadliwe egzemplarze które naprawili itd. natomiast odpowiadając jeżeli masz te 300 zł więcej to lepiej kupić w normalnym sklepie i mieć pewność że przypadku gdy np. Nie będzie działał idziesz i wymienisz.

Opublikowano

Dziewczyna mojego kuzyna kupiła 6s na allegro za 2000 i mówi, że wszystko działa i nie ma z nim żadnych problemów(już rok go ma), ale musisz znaleźć takiego 100% legit jak już(taki z opiniami etc).

A co do używanych ja bym się trochę bał kupować, bo nigdy nie wiadomo co dana osoba z nim robiła, czy miał jakieś błędy etc etc.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Ja myślę od 800 zł do 1500 zł max. .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak up od 800zł do 1500 dostaniesz zależy jakie są ślady użytkowania . 

Jeszcze dodam od siebie ogólnie nie polecam Iphona ;) 

Opublikowano

Jak up od 800zł do 1500 dostaniesz zależy jakie są ślady użytkowania . 

Jeszcze dodam od siebie ogólnie nie polecam Iphona ;)

Dlaczego? Jakie minusy? Zawsze używałem Samsunga lecz teraz zmieniam telefon i na razie jestem bardziej przekonany do Iphona z racji z tego że Samsung zbiera ostatnio spore hejty. 

Opublikowano

Używany w bardzo dobrym stanie już od 500 zl natomiast nowy to około 1500 zł.

Jak znajdziesz poprawnie działającą używaną 6, bez ekranu w częściach i bez przypisanego konta iCloud, nie będącą chińską podróbką w cenie poniżej 1000zł, to postawię Ci piwo.

Poniżej ~1150zł z używkami nie ma co schodzić bo to będzie katowany szrot na wymarciu. Nówkę za 1700-1800 raczej znajdziesz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...