Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-De.pl - Public Voice Server

kryniek67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy bardzo serdecznie w prezentacji serwera Ts-De.pl.

Ts-De.pl - Jest to projekt tworzony przez doświadczonych użytkowników, którzy przyjaźnią się od długiego czasu!

Jeżeli szukasz miejsca dla swojego klanu, gildii bądź serwerowni to skontaktuj się z nami!

Wszelkie prace nad projektem trwały bardzo długo i w końcu udało nam się! Wystartowaliśmy!

Zapraszamy do prezentacji!

240361484935369773276.png

IP do skopiowania : Ts-De.pl

Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do wejścia na serwer i pozostawienia oceny poniżej!

Administracja Ts-De.pl

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Jaki rodzaj licencji? Ile macie średnio osób online?

#Edit 

Bardzo nieprofesjonalny i chaotyczny wygląd strony.

(')(.)(;)

Opublikowano

Jaki rodzaj licencji? Ile macie średnio osób online?

#Edit 

Bardzo nieprofesjonalny i chaotyczny wygląd strony.

Licencja non-profit. Średnio online 50 osób dziennie.

Na stronie trwają prace techniczne, będzie ona miała min. inny wygląd.

Dziękujemy za opinię! :D

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Licencja: ??? (można poprosić o jakieś dowody, bo mam delikatne wątpliwości)

Grafika na serwerze: 5/10

Nazwy spacerów, kanałów (wygląd): 7/10

Rangi: 5/10

Układ kanałów: 6/10

Boty muzyczne, serwerowe: 7/10

Pierwsza rzecz która rzuciła mi się w oczy to spora różnorodność ikon, widać że były brane z różnych paczek. Kolejna rzecz to baner, kto wybierał ikonkę dla wolnych kanałów .... Pomijam już błędy ortograficzne w spacerach takie jak: Informaje ... Idąc dalej to jak na serwer 50 osób online macie bardzo bardzo dużo kanałów co utrudnia poruszanie się po serwerze, najlepsze jest to że większość z nich to kanały w stylu "Wolny kanał" (nie można by ich zrobić dopiero gdy będą potrzebne?). O stronie www chyba nie muszę mówić że nie powala, pomijam już sformułowanie "Statystyka LIFE", wiem że to szczegół ale jednak.... Kolejna rzecz, jeżeli już kopiujecie coś to chociaż róbcie to umiejętnie a nie jak z formularzem kontaktowym który pochodzi ze strony 79level.pl (nie zmieniliście placeholder w email). Można się przyczepić jeszcze do kilku rzeczy ale te rzuciły mi się najbardziej w oczy.

Ogólna ocena: 6/10

@Edit
Od kiedy licencja non-profit ma "Licenced hosting provider"?

Dziękuje za SS, co nie zmienia faktu że Licencja to crack....

Opublikowano

Ikony administracyjne są autorskie. Nie są z żadnej paczki. :)

Kanałów jest dużo ze względu na kanały blue/gold VIP oraz współpracę.

Dowód licencji: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/160871484937679773276.png

Dziękujemy za opinię!

Opublikowano

Kanałów jest dużo ze względu na kanały blue/gold VIP oraz współpracę.

Mi chodzi o to dlaczego macie tak dużo "Wolnych kanałów" które stoją i zajmują tylko niepotrzebnie miejsce.

A tak a propo ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Pomijam już błędy ortograficzne w spacerach takie jak: Informaje ... O stronie www chyba nie muszę mówić że nie powala, pomijam już sformułowanie "Statystyka LIFE", wiem że to szczegół ale jednak.... Kolejna rzecz, jeżeli już kopiujecie coś to chociaż róbcie to umiejętnie a nie jak z formularzem kontaktowym który pochodzi ze strony 79level.pl (nie zmieniliście placeholder w email). Można się przyczepić jeszcze do kilku rzeczy ale te rzuciły mi się najbardziej w oczy.

Tak jak już mówiłem serwer nie powala natomiast wejdę za jakiś czas i ponownie ocenię.

Opublikowano

Zapraszamy ponownie i dziękujemy za opinię! :)

Opublikowano

@kryniek67

Powiem tak, czy to Wy sie aż tak długo znacie to nie wiem - Krystian, w tamtym roku byłes jeszcze u mnie Grafikiem, po czym poszedłeś na serwer kolegi. Twoje pójscie na serwer kolegi było mega dziwne bo stwierdziłeś że pojechałeś w góry na wakacje, dopiero po paru dniach przyznając mi się do kłamstwa oraz do oszukania mnie.

Więc za samo to, nie polecę tego serwera, gdyż nie ufam ani Tobie ani ludziom z którymi niby tak długo się znasz - jeśli potrzebujesz dowodów, mogę zrobić screeny z messengera, lecz narazie chciałem się powstrzymać.

Dodatkowo, od tamtej pory, brałes udział w tym projekcie z tym kolegą na którym kopiowałeś rzeczy ode mnie i innych serwerów - mam na to wiadomość od Właściciela tamtego serwera gdzie on się od Ciebie po prostu odcina - kolejny wyraz braku profesjonalizmu oraz szacunku do pracy.

Co do aktualnego serwera -

Licencja - screen z 04.01.2017r., Serwer start = 13.11.2016, licencja była dopiero 15.11.2016r. a już ten serwer raz miał tutaj swoją publikację i widać że do tej pory nie nauczyliścię się korzystać ze słownika języka polskiego sądząc po błędach w nazwach kanałów. 

Co do strony, wyszedłem po tym jak piękny jpg ładował mi sie paskami od góry do dołu strony - widać że ktoś kompletnie nie zna sie na webmasteringu a prował się na coś takiego.

Co do samego serwera:

Banner - 

ilość kanałów = ikonka następnej piosenki/nagrania (?) dafuq?

Serwer:

Ikonki kanałowe brak równa sie duży minus

Ikonki serwerowe jakoś mi nie przypadły

Polski BOT (aBOT) a nawet nie potraficie dobrze skonfigurować - "Wlasciciel: Qkkki " (polski serwer, a w desc Wlasciciel zamiast Właściciel)

Ogólnie, nie polecałbym ze względu na powyższe.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@kryniek67

Powiem tak, czy to Wy sie aż tak długo znacie to nie wiem - Krystian, w tamtym roku byłes jeszcze u mnie Grafikiem, po czym poszedłeś na serwer kolegi. Twoje pójscie na serwer kolegi było mega dziwne bo stwierdziłeś że pojechałeś w góry na wakacje, dopiero po paru dniach przyznając mi się do kłamstwa oraz do oszukania mnie.

Więc za samo to, nie polecę tego serwera, gdyż nie ufam ani Tobie ani ludziom z którymi niby tak długo się znasz - jeśli potrzebujesz dowodów, mogę zrobić screeny z messengera, lecz narazie chciałem się powstrzymać.

Dodatkowo, od tamtej pory, brałes udział w tym projekcie z tym kolegą na którym kopiowałeś rzeczy ode mnie i innych serwerów - mam na to wiadomość od Właściciela tamtego serwera gdzie on się od Ciebie po prostu odcina - kolejny wyraz braku profesjonalizmu oraz szacunku do pracy.

Licencja - screen z 04.01.2017r., Serwer start = 13.11.2016, licencja była dopiero 15.11.2016r. a już ten serwer raz miał tutaj swoją publikację i widać że do tej pory nie nauczyliścię się korzystać ze słownika języka polskiego sądząc po błędach w nazwach kanałów. 

Co do strony, wyszedłem po tym jak piękny jpg ładował mi sie paskami od góry do dołu strony - widać że ktoś kompletnie nie zna sie na webmasteringu a prował się na coś takiego.

Co do samego serwera:

Banner - 

Serwer:

Polski BOT (aBOT) a nawet nie potraficie dobrze skonfigurować - "Wlasciciel: Qkkki " (polski serwer, a w desc Wlasciciel zamiast Właściciel)

Pozdrawiam

Ja tylko dopowiem, że w poprzednim projekcie gdzie byłem u ''kolegi'' nic nie było brane z twojego serwera. Nigdy mi nic się nie podobało na twoim serwerze, ze względu na ikony, ustawienie kanałów jak i autorski panel. Więc nie wymyślaj, że wziąłem cokolwiek z twojego serwera.

''Kolega'' oszukał mnie i znajomego, z którym aktualnie prowadzę projekt.

I tak, oszukałem cię wtedy z tym wyjazdem do gór. Nie wiedziałem jak mam powiedzieć prawdę, bo bardzo przyjemnie mi się u ciebie pracowało, a chciałem bardzo wbić się do projektu kolegi.

Mimo to jak mówiłem, nic nie było zapożyczone z twojego serwera, a jeśli mój ''kolega'' tak ci powiedział, to zrobił to specjalnie bo się pokłóciliśmy, a ty jemu w to uwierzyłeś, brawo. :)

Dzięki za opinię i pozdrawiam.

Opublikowano

@kryniek67

Co do samego serwera:

Banner - 

Serwer:

Pozdrawiam

Ja tylko dopowiem, że w poprzednim projekcie gdzie byłem u ''kolegi'' nic nie było brane z twojego serwera. Nigdy mi nic się nie podobało na twoim serwerze, ze względu na ikony, ustawienie kanałów jak i autorski panel. Więc nie wymyślaj, że wziąłem cokolwiek z twojego serwera.

I tak, oszukałem cię wtedy z tym wyjazdem do gór. Nie wiedziałem jak mam powiedzieć prawdę, bo bardzo przyjemnie mi się u ciebie pracowało, a chciałem bardzo wbić się do projektu kolegi.

Mimo to jak mówiłem, nic nie było zapożyczone z twojego serwera, a jeśli mój ''kolega'' tak ci powiedział, to zrobił to specjalnie bo się pokłóciliśmy, a ty jemu w to uwierzyłeś, brawo. :)

Prezentacja, którą zrobiłeś niby dla mnie, potem łaziłeś i robiłeś dla tego "kolegi" i 3 innym osobom które potem mi wytykały że moi graficy coś skopiowali - a tu mieli rację, bo w sumie to kopiowałeś swoją pracę wmawiając wszystkim że to nie tak - Ci z tego forum którzy tu dużo siedzą będą kojarzyli tę sytuację.

Co do tego że Ci się coś nie podoba - przykro mi, widocznie mamy inne gusta :)

Widać pazerność nie jest wskazana bo widzisz u mnie byłeś Grafikiem i Adminem a wyszło na to że kolega obiecywał Ci diamenty i złoto a dostałeś kopa w dupe :P

Nie powiedział mi - skojarzył fakty w których grafika/prezentacja była skopiowana, jak i parę innych rzeczy - więc nie próbuj się tu bronić takimi tekstami. W momencie w którym chcieliśmy z Tobą pogadać, ty strzeliłeś focha na mnie i mojego vROOT'a (wtedy bodajże był on na randze HSA) gdyż nie podobało Ci się to że zwróciliśmy uwagę na Twoje kłamstwa - pozdrawiam.

Aha - żeby nie było że robię tzw. Offtopa - nie robię, pokazuje tylko jaki to typek kłamliwy, z resztą każdy z Was może sobie sam opinię wyrobić.

A propos, wlazłem znowu na stronkę, rozjebało mnie:

Statystyka LIFE! 

Na znajduję się doświadczona administracja,

gdzie posiadamy wiele ciekawych nowości,ofert,partnerów oraz szybko kotankt do Głównych Administratorów 

Pomysłodawca całego przedsięwzięcia – Fantasy i Dzok – 

współpracę z prywatnym serweren Metin2(

dodawane najnowszę

a to tylko z 2 stron xDD

P.S Fajny formularz kontaktowy zrypany z 79level.pl XDD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@kryniek67

Co do samego serwera:

Banner - 

Serwer:

Pozdrawiam

Prezentacja, którą zrobiłeś niby dla mnie, potem łaziłeś i robiłeś dla tego "kolegi" i 3 innym osobom które potem mi wytykały że moi graficy coś skopiowali - a tu mieli rację, bo w sumie to kopiowałeś swoją pracę wmawiając wszystkim że to nie tak - Ci z tego forum którzy tu dużo siedzą będą kojarzyli tę sytuację.

Co do tego że Ci się coś nie podoba - przykro mi, widocznie mamy inne gusta :)

Widać pazerność nie jest wskazana bo widzisz u mnie byłeś Grafikiem i Adminem a wyszło na to że kolega obiecywał Ci diamenty i złoto a dostałeś kopa w dupe :P

Nie powiedział mi - skojarzył fakty w których grafika/prezentacja była skopiowana, jak i parę innych rzeczy - więc nie próbuj się tu bronić takimi tekstami. W momencie w którym chcieliśmy z Tobą pogadać, ty strzeliłeś focha na mnie i mojego vROOT'a (wtedy bodajże był on na randze HSA) gdyż nie podobało Ci się to że zwróciliśmy uwagę na Twoje kłamstwa - pozdrawiam.

Aha - żeby nie było że robię tzw. Offtopa - nie robię, pokazuje tylko jaki to typek kłamliwy, z resztą każdy z Was może sobie sam opinię wyrobić.

A propos, wlazłem znowu na stronkę, rozjebało mnie:

Statystyka LIFE! 

Na znajduję się doświadczona administracja,

gdzie posiadamy wiele ciekawych nowości,ofert,partnerów oraz szybko kotankt do Głównych Administratorów 

Pomysłodawca całego przedsięwzięcia – Fantasy i Dzok – 

współpracę z prywatnym serweren Metin2(

dodawane najnowszę

a to tylko z 2 stron xDD

P.S Fajny formularz kontaktowy zrypany z 79level.pl XDD

Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji o przeszłości.

Pozdrawiam i dziękuję za opinię! :)

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...