Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. Co myślicie o polskim YT? Jakie kanały oglądacie? Jak go oceniacie w porównaniu do amerykańskiej sceny? Czy wśród dość popularnych kanałów (500 000 widzów i powyżej) są także takie godne uwagi?

Opublikowano

Ocenianie polskiego youtube na podstawie raków pokroju stuu, gimper, blow, którzy są tagetowani do młodszych odbiorców jest po prostu głupie. Jest masa fajnych, ciekawych osób, którzy robią ciekawy content, ale to już kwestia gustu, tego co się lubi.

500k+? Ostatnio (jakieś ~6 miesięcy) zacząłem oglądać Rocka i przyjemnie się go słucha i ogląda. Z takich bardziej niszowych (50-500k widzów) mogę również kilka polecić, ale to już kwestia zainteresowań.

Opublikowano

cały polski youtube to śmietnisko

W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tak jak napisałem powyżej, ocenianie całości na podstawie kilku raków jest idiotycznym pomysłem.

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tak jak napisałem powyżej, ocenianie całości na podstawie kilku raków jest idiotycznym pomysłem.

cały ten polski youtube to śmiech na sali, włącznie z twoim grubasem z kleszczem na ryju

//

chociaż nie, jest jeden kanał prowadzony przez polskiego lekarza. no ale to nie poziom polaków, to nie ma prawie w ogóle wyświetleń

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

cały ten polski youtube to śmiech na sali, włącznie z twoim grubasem z kleszczem na ryju

//

chociaż nie, jest jeden kanał prowadzony przez polskiego lekarza. no ale to nie poziom polaków, to nie ma prawie w ogóle wyświetleń

Podaj argument, dlaczego content Rocka jest c*****y? Nie jest on dla każdego, bo nie drze ryja jak większość raków, dlatego moim zdaniem z gamingowego youtuba jest nawet ok. Ból dupy o popularność i zarobki innych osób? Inaczej Twoich postów wyjaśnić nie potrafię. Cebulactwo wychodzi z Twojej osoby?

W dupie byliście, gówno widzieliście. Jako osoba, która ogląda sporo polskiego contentu na youtube mogę tyle powiedzieć. Wrzucanie wszystkiego do 1 worka świadczy jedynie o Waszej bezmyślności.

Opublikowano

Ja osobiście bardzo lubię oglądać Angelikę Muchę (littlemooonster). Pozytywne materiały, trochę podróżnicze, generalnie sympatyczna dziewczyna bardzo. :)

Oprócz tego Olciiak, kolejna vlogerka modowa, też bardzo fajny content lifestyle'owy. Lubię oglądać hipsterów, he.

Czasem też zobaczę Sebastiana Baryczę, oczywiście Krzysiek Gonciarz i MocnyVlog, codzienny must-have. ;) No generalnie co mi tam się nawinie.

Kiedyś miałem bardzo złe zdanie na temat polskiego YT, ale w sumie tragedii nie ma. Kopiowanie z zagranicznych kanałów i siebie nawzajem wprawdzie jest, pseudo dramy są, ale j****. Co polskie, to polskie!

5465845486.png

Opublikowano

Bieda , nedza i syf.

Ogladam tylko jakies 5 kanałow : Sietra , Wyprawy Leona , LukasTV , Zuuuczkins i Uwaga Naukowy Bełkot.

Jesli chodzi o tych pro playerow to niestety wielu z nich na poczatku byla do sluchania i ogladania , teraz metr mułu.

Mam tu na mysli chociazby takiego Roja . Ale niestety takie prawo rynku , robia pod dzieciarnie i tepakow bo maja z tego hajs.

Budowniczy
Opublikowano

zazwyczaj tylko lajwy ;d 

typu rafonix, mahonek ;d 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

//

Podaj argument, dlaczego content Rocka jest c*****y? Nie jest on dla każdego, bo nie drze ryja jak większość raków, dlatego moim zdaniem z gamingowego youtuba jest nawet ok. Ból dupy o popularność i zarobki innych osób? Inaczej Twoich postów wyjaśnić nie potrafię. Cebulactwo wychodzi z Twojej osoby?

W dupie byliście, gówno widzieliście. Jako osoba, która ogląda sporo polskiego contentu na youtube mogę tyle powiedzieć. Wrzucanie wszystkiego do 1 worka świadczy jedynie o Waszej bezmyślności.

Rock nagrywa typowe gameplaye, to chodzi jedynie o preferencje widza. Rock spokojnie gra i można go sobie na luziku oglądać, ostatnio też go oglądam. 

Ja tam sobie czasem Rafonixa oglądam 4fun, zmienił się sporo :v

Jak ty prawdopodobnie nie znasz prawdziwego rafona, chyba że ze starych shotów, gdzie leci po matce, to był prawdziwy dobry rafon. Musial się zmienić aby mieć jakiekolwiek partnerstwa, starszych widzów od c***a stracił, aktualnie  przychodzą jedynie jakieś łaki.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Syf to mało powiedziane :) większość to idole podstawówki & gimbazjum

Dla normalnych ludzi nie ma za bardzo kanału poza szwagrami, abstrachuje, cybermarian i max kolonko :)

Dlatego ja na yt oglądam tylko hity i kompilacje z Rosji

Opublikowano

Z polskiego YT ogladam tylko Faze, Klawitera, SargeThePlayer, yoji i jakies kanaly z shotami. Wiekszosc na polskim YT to gowno dla podludzi

Opublikowano

Na Gałęzi super kanał, facet opowiada o filmach od strony reżyserskiej. 
Brutal też okej.
arhn.eu, Tvgry bardzo lubię bo można się wiele dowiedzieć technologicznie i o grach.
Czasami też przeglądam Gonciarza, nawet ze samej strony wizualnej warto sprawdzić.

4d53b2281c3feb45gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...